Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten és az angyalai miért...

Zsizsik666 kérdése:

Isten és az angyalai miért ilyen rosszindulatúak?

Figyelt kérdés
˝Hasonló a mennyek országa a tengerbe kivetett kerítőhálóhoz is, amely mindenféle halfajtát összegyűjt. Amikor megtelik, kivonják a partra, és leülve a jókat edényekbe gyűjtik, a hitványakat pedig kidobják. Így lesz a világ végén is: eljönnek az angyalok, és kiválogatják a gonoszokat az igazak közül, és a tüzes kemencébe dobják őket, ott lesz majd sírás és fogcsikorgatás.˝ (Mt 13,47-50)."

2012. okt. 24. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 A kérdező kommentje:

"hogy ha megölik a gyereked, akkor te is öld meg a másikét"

H.lye vagy, a gyerek miről tehet? Én nem írtam ilyet, hogy gyereket ölnék.

2012. okt. 24. 23:11
 22/86 A kérdező kommentje:
S nem beszélek összevissza, az istenetek nem jóságos, hanem gonosz és kegyetlen. Még akkor is, ha a tüzet csak szimbolikusan értitek. egyiknek örök életet ad, a másiknak nem. Így is ratyi:D:D:D
2012. okt. 24. 23:12
 23/86 A kérdező kommentje:

"de nekünk, kik megtartatunk, Istennek ereje."

Mintha valami szent ember lennél, meg különb akármelyik más vallás tagjaitól. Dehogy vagy. Te beszélsz alázatról? Ez nagyképűség. Nézz már magadba és meditálgass a hibáidon.

2012. okt. 24. 23:15
 24/86 anonim ***** válasza:

"Én nem ok nélkül ócsárolom az isteneteket, nekem szörnyű módon kegyetlen és szadista, s ezzel nemtudok mihez kezdeni, bocs, de nemtudok ezekkel azonosulni:S"

Dehogynem, ok nélkül teszed! Neked miért fáj az, hogy mások miben hisznek? És mit ártott neked a keresztény Isten, hogy bármi okod legyen ócsárolni?

Ha az ilyesmivel nem tudsz mit kezdeni, akkor le kéne zárni, nem? Kifejtetted a véleményed, oké, de kész, vége! Minek ezt ragozni és ismételgetni?

2012. okt. 24. 23:23
 25/86 A kérdező kommentje:
De milyen bűnöm van? Hogy nem vagyok szadista, vagy mi?
2012. okt. 24. 23:24
 26/86 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj Zsizsik, de a gyökér spiritualista sátánisták hiszik még mindig azt, hogy mi az ő isteneiket szídjuk.

Több ilyen oldalt olvastam, ahol csak a gyülölet jön belőletek és a haragra uszítjátok az embereket. A bosszúra.

Meg a Sumér mitológiát fikázzatok a hülyeségetekkel, hogy Enki a sátán stb...

Ha az a szemét lenne a világ vallás, akkor már régen káosz lenne itt.

Nincs a spirituális sátánistáknak egy normális mondatuk sem a mocskolódáson kívül és az ezotérikus marhaságokon kívül.

Ja de a léyneg, hogy mi loptunk tőletek mindent, pedig ti keveritek a Sumér mitológiát össze-vissza.

Sok féle vallás láttam és elfogadom őket. Még a mese vallásokat, amiben emberkék vannak. De ezt a káros szemetet nem tudom elviselni. A végén csecsemőket fogtok feláldozni.

2012. okt. 24. 23:26
 27/86 A kérdező kommentje:
azért fejtettem ki a véleményem, mert nektek teljesen helyénvaló az olyan isten aki az angyalkáival tűzbe dob embereket, hogy ott örökké égjenek és nem borzadtok el. o.O Szerintem ez beteges.
2012. okt. 24. 23:26
 28/86 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, hogy amit te itt művelsz, az bőven túlmegy a véleménykifejtés határán.

Annyit tettél, hogy kiragadtál egy darabot a Bibliából, és ez alapján ócsárlod a keresztény hitet, Istent, és mindenkit, aki hisz az ilyesmiben, mintha te bizony mindezek felett állnál...

2012. okt. 24. 23:32
 29/86 anonim ***** válasza:

És a te isteneid mit csinálnak?

Vakarják a fenküket?

Egyáltalán mi lesz, ha meghalunk?

Semminek nincs kövtkezménye? A tömeggyilkos, pedofil, rablókat puszilgatják az istenid vagy éppen paráználkodnak velük?

2012. okt. 24. 23:34
 30/86 anonim ***** válasza:

A másik, hogy nem mindenki szerint van örök tűz.

Szerintem például az ilyen Isten ellenes emberek, ha meghalnak, vagy megnyíilik a szemük, vagy az lesz, amire te is nagyon vágysz. Isten nélkül együtt fognak élni valahol.

Na az kb egyenlő az örök tűzzel.

2012. okt. 24. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!