Isten és az angyalai miért ilyen rosszindulatúak?
"hogy ha megölik a gyereked, akkor te is öld meg a másikét"
H.lye vagy, a gyerek miről tehet? Én nem írtam ilyet, hogy gyereket ölnék.
"de nekünk, kik megtartatunk, Istennek ereje."
Mintha valami szent ember lennél, meg különb akármelyik más vallás tagjaitól. Dehogy vagy. Te beszélsz alázatról? Ez nagyképűség. Nézz már magadba és meditálgass a hibáidon.
"Én nem ok nélkül ócsárolom az isteneteket, nekem szörnyű módon kegyetlen és szadista, s ezzel nemtudok mihez kezdeni, bocs, de nemtudok ezekkel azonosulni:S"
Dehogynem, ok nélkül teszed! Neked miért fáj az, hogy mások miben hisznek? És mit ártott neked a keresztény Isten, hogy bármi okod legyen ócsárolni?
Ha az ilyesmivel nem tudsz mit kezdeni, akkor le kéne zárni, nem? Kifejtetted a véleményed, oké, de kész, vége! Minek ezt ragozni és ismételgetni?
Ne haragudj Zsizsik, de a gyökér spiritualista sátánisták hiszik még mindig azt, hogy mi az ő isteneiket szídjuk.
Több ilyen oldalt olvastam, ahol csak a gyülölet jön belőletek és a haragra uszítjátok az embereket. A bosszúra.
Meg a Sumér mitológiát fikázzatok a hülyeségetekkel, hogy Enki a sátán stb...
Ha az a szemét lenne a világ vallás, akkor már régen káosz lenne itt.
Nincs a spirituális sátánistáknak egy normális mondatuk sem a mocskolódáson kívül és az ezotérikus marhaságokon kívül.
Ja de a léyneg, hogy mi loptunk tőletek mindent, pedig ti keveritek a Sumér mitológiát össze-vissza.
Sok féle vallás láttam és elfogadom őket. Még a mese vallásokat, amiben emberkék vannak. De ezt a káros szemetet nem tudom elviselni. A végén csecsemőket fogtok feláldozni.
Az a gáz, hogy amit te itt művelsz, az bőven túlmegy a véleménykifejtés határán.
Annyit tettél, hogy kiragadtál egy darabot a Bibliából, és ez alapján ócsárlod a keresztény hitet, Istent, és mindenkit, aki hisz az ilyesmiben, mintha te bizony mindezek felett állnál...
És a te isteneid mit csinálnak?
Vakarják a fenküket?
Egyáltalán mi lesz, ha meghalunk?
Semminek nincs kövtkezménye? A tömeggyilkos, pedofil, rablókat puszilgatják az istenid vagy éppen paráználkodnak velük?
A másik, hogy nem mindenki szerint van örök tűz.
Szerintem például az ilyen Isten ellenes emberek, ha meghalnak, vagy megnyíilik a szemük, vagy az lesz, amire te is nagyon vágysz. Isten nélkül együtt fognak élni valahol.
Na az kb egyenlő az örök tűzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!