Isten és az angyalai miért ilyen rosszindulatúak?
Spirits of eridut olvastam, tudom mi van a wiccákkal. Azt is hogy nincsenek jóban, és sem néhány hittételükkel, sem a spirituális sátánisták néhány elgondolásával.
Elsősorban ősi pogány hitem van. K.rva egyszerű van a Napisten meg a Holdanya. Ez a lényeg és vannak más istenek is. S. sátánistáknak, wiccáknak is joguk van úgy megélni a hitüket, ahogy akarják, és nekem is, én régebbi vonalat képviselek. A wicca nem kereszténység, csak "jó" pogányok mágiával.
Most ez tényleg érdekel titeket?
Nem vallási előadást jöttem tartani ide. Meg nem is érdekel szerintem itt senkit. Tehát inkább nem írom tovább.
Hogy megértsd olyan mint a református meg katolikus irányzat, hogy wicca, vagy s. sátánizmus. Csak ezeknek több bajuk van egymással néha. Szóval. Nálatok sem házasodhatnak a hívek egy templomban, akkor át kell térni. Régi pogány hitűeket mindkét csoport szivesen látja.
Hmm...érdekes!
Zsizsik!
Mit szólnál hozzá, ha nem oldalakat vitáznánk hanem privát üzenetben kritika alá vetnénk a kereszténységet, és a teológia mérlegére tennénk az érveidet, hogy meglássuk mennyire helyes, amit mondasz?
Ha pedig már ott tartunk a te vallásodat, is szívesen megvizsgálnám a történettudomány segítségével, hogy lehet-e alapozni rá. Eddigi információim szerint még a Korán is, amelynek több szövegváltozata van történetileg hitelesebb mint a spirituális sátánizmus.
Benne vagy?
41: a sört utálom meg az alkoholt is. Akkor öljön embert pisztollyal a bűnös, ha a csokis változat nem jó neked :D
Ne olyan legyen, mint én, sőt!
Ne is olyan, mint az én isteneim.
Jó az nektek, úgy ahogy van, akkor meg? Hogyhogy milyen legyen? Neked sem jó vagy mi?
...
Én csak mondom, hogy nekem túl szadista, de ha neked jó, én nem állok az utatokba, ottan vagyon leírva szent könyveitekben milyen, hát legyen olyan.
Csak nekem nem jön be. De nektek megfelel, mert az van előttetek.
Nem tudom, nekem nem ellenszevesek ezek a Wiccák. Szerintem semmi közük ahoz a debil sátánhoz. De majd utána nézek a vallásnak. Biztos értelmesebb emberek és a mágiáról is többet tudnak, mint az a hulladék csoport.
No de engem még mindig az érdekel, hogy a kedvenc Istennődről hol olvashatok?
Gondolom nem a Sajtból lévő holdban hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!