Isten és az angyalai miért ilyen rosszindulatúak?
26 ez nem talált, minden pogány vallás istenét tisztelem egyformán. Gondolom, nem akarjátok, hogy ide írjak 666 nevet. Enki jött csak úgy a nevemre asszociálva, de nem vagyok csak spirituális sátánista elsősorban, hanem pogány. Amúgy Lillake istennőhöz szólt a nagy csodálatom végülis.
És a pogányok is wicca vallásúak is haragszanak, olvasd el a neten, le van írva, mindig minden ősi-és újpogány hitnél, hogy az isteneiket bemocskoltátok a bibliátokban. Nem ám csak a spirituális sátánisták, az elég kis csoport.
31 én se sajtozlak le és ne röhögtess, mert mindjárt felkel mindenki xD
Aranyoskám, felnőtt vagyok, rég dolgozom. Legyen neked igazságos akkora tűzben égés, én mitbánom, nekem égő lenne ilyen nézeteket vallani, de ha neked jó, akkor felőlem. Úgysem igaz a biblia.
Hát nem tudom melyik rosszab. Ha felnőttként vagy gyerekes vagy gyerekként.
Mondjuk alapból egyik sem rossz.
Erről a Lillake istennőről hol olvashatok részletesen?
Nem hitelesek ezek a pogány kis gyerekek.
Te is így jöttél ide, hogy semmit nem tudsz a Bibliáról.
Akkor mi alapján támadod?
Jogod van hozzá, csak kb annyira hiteles.
És most a kedvedért nem fogom a wicca vallásúakat kritizálni. De nem hiszem, hogy ott is elvakult mindenki.
Egyébként nekik az ellentétek megértésével van alapvető gondjuk.
És gondolom banya függőek, mint te.
Nem. Ezt ti írtátok itt, egyikőtöknek jelkép, másikótoknak meg nem. Én a nem jelképes magyarázatból indultam ki. Aztán. az sem igazságos, ha a tűz jelképes, ha x-nek örök életet ad az istenetek, y-nak meg nem, mert y mittudomén csokit lopott és nem bánja meg.
h.lye csoki miatt örökre meghal xD
Erről a Lillake istennőről hol olvashatok részletesen?
Google jó barátod, de amúgy más módszerekkel lehet vele kapcsolatba lépni, tehát okkult. Az neked mindegy, mert azt te nemtudod kivitelezni, ebben korlátozott vagy.
Mit is írtál még? elfelejtettem. Bocs csak eléggé nevetek rajtatok. Én mindenen szoktam ne vedd sértésnek.
A csoki lopásért senki nem fog meghalni.
Isten igazságos.
Megköszönném, ha te linkelném nekem anyagot és nem a google alapján kellene tájékozódnom. Mert mindenhol mást írnak róla.
Egyébként igazad van. Nem szoktam szelemmekkel beszélni és nem is kívánok, mert nem hiszek bennük.
Ja, a dagi könyv megint. Olvastam a bibliát. Mivel uncsi volt, nem nagyon sok minden ragadt meg bennem belőle, pedig van olyan könyv, amit szinte fejből tudok, de egyszer olvastam. Ez nem kötött le, elaludtam közbe párszor.
Úgyhogy néha nemtudom hol jártam és máshonnan olvastam tovább.
"Nem hitelesek ezek a pogány kis gyerekek."-ti sem vagytok nyugi, kisgyerekeknél még fejlődik a világkép, hit, tapasztalnak dolgokat. Stb. Majd kialakul, ne aggódj a kis pogány gyerekeinkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!