Isten és az angyalai miért ilyen rosszindulatúak?
"˝Hasonló a mennyek országa a tengerbe kivetett kerítőhálóhoz is, amely mindenféle halfajtát összegyűjt. Amikor megtelik, kivonják a partra, és leülve a jókat edényekbe gyűjtik""
és megeszik!!!
sajnos erről szól a játék
Te fanatikus vagy Zsizsik666, mert imádod a banyákat és undorodsz a tűztől...
Valószínűleg nem olyan tűzre kell gondolnod, ami ebben a világban van. Lehet a saját bűnödben fogsz égni.
"Jó kifogás utolsó. gonoszoknak teremthetne több külön Földet, hagy fejlődjenek, változzanak, ha meg nem , akkor marják egymást. Nem megölni ám örökre meg tűzbe vetni."
Nos, ha neked örömet okozna olyan bolygók látványa ahol olyan emberek vannak akik gonoszok, és "marják egymást" Akkor engedd meg, hogy ezt inkáb ne kommentáljam...Akiknek osztályrászük az úgynevezett második halál lesz az éppen azért következik be, mert ezek az emberek bebizonyították hogy sosem fognak megváltozni, így nem logikis amit írtál. A Biblia ugyanis tanít a teljes megkeményedésről, és sajnos erre is eljuthatnak bizonyos emberek. Ami pedig azt illeti, az ítélet előtt Isten minden gonosz embernek vissza fogja adni az életét, aminek következménye az lesz, hogy már támadnának Krisztusra és a megváltottakra. Ezután írja azt a Biblia, hogy "és Istentől a mennyből tűz szálla alá, és megemészté azokat." (Jel 20,9)
"Jézuskának könnyű, nála számításba sem jött az örök halál, meg a máglyahalál, egyszer szenvedett, s annyit egy máglyahalálra ítélt ember is elszenvedett a középkorban, mint jézus, sőt többet, mert előtte kínozták is."
Nos tévedsz, Jézus ugyanis a második halál tapasztalatával halt meg. Soha egyetlen egy ember sem halt még meg úgy mint Jézus. Istennek ugyanis el kellett fordulnia Jézustól úgy, ahogyan azt Dávid megjövendölte 1000 évvel Krisztus előtt, hogy hozzánk fordulhasson. A Biblia szerint Isten el fog fordulni a végén azoktól az emberektől akiknek nem adhat örök életet, és Jézus ezt élte át a keresztfán. Mivel azonban bűntelenül halt meg, Isten feltámaszthatta. Ami pedig a középkort illeti, hiszed vagy sem a Mártírok közt rengeteg volt a Keresztény. A negyedik századtól ugyanis megoszlot a Kereszténység, és míg az egyik fele szövetkezett az államhatalommal, addig a másik résznek menekülnie kellett, azoknak akik Krisztus parancsa szerint akartak élni. Husz János inkább vállalta a máglyahalált, minthogy megtagadja Krisztust, vagy beszélhetnénk a Szent-Bertalan éji vérengzésről is. Mert hiszed vagy sem, a Középkori Egyház igaz hogy sok vért ontott, de speciálisan azokra haragudott, akik a Biblia szerint akartak élni, mivel a Biblia leleplezte a tévelygésüket és a hazugságukat akikkel becsapták az embereket, ezért mindent megtettek annak érdekében hogy az igazi Keresztényeket elpusztítsák. Ami viszont rendkívüli, hogy ezen középkori nyomorúságot Isten Dániel és a Jelenések könyvében előre megjövendölte, leleplezve Sátán eszközeit akiket Isten népe elpusztítására használt.
"Ha isten annyira nem szeretne ilyet tenni nem tenné meg...bocs..istenetek, na. De higyjetek csak ilyen istenben, nagyon gáz és szánalmas istenkép, perverz mint a nemtudommi, mert ehhez fogahtó mégegy nincs. De jó hogy pogány vagyok :) Hű ha ebben kéne hinnem, amiben ti becsavarodnék :S Na tényleg fürdök, aztán hálát adok a Napistennek, Holdanyának, meg Enkinek, hogy milyen büszke vagyok Rájuk:)"
Nos tudod gyümölcséről lehet megismerni a fát. Te ugyan mondhatod magad vallásos embernek, ami viszont az igaz vallás lényegege, hogy tiszta jellemet szerezzünk és alázatot tanuljunk, a jelek szerint a te vallásod ezt nem tudta neked megadni. Hiszen vádaskodsz, provokatív kérdéseket teszel fel, mintha a világ legtermészetesebb dolog volna. Ezzel szemben Jézusról azt jegyezte fel János evangélista hogy Ő teljes volt kegyelemmel és igazsággal, (Ján 1,14) Péter apostol pedig azt írta az Őskeresztényeknek hogy mindenkit tiszteljetek (1Pt 2,17) Éppen ezért megnyugodhatsz, hogy egy igazi keresztény sosem fogja a te isteneidet becstelen szavakkal illetni. Szerintem ezeken érdemes volna elgondolkodni. Ahogyan pedig már Pál apostol is megírta: "Mert a keresztről való beszéd bolondság ugyan azoknak, a kik elvesznek; de nekünk, kik megtartatunk, Istennek ereje." (1Kor 1,18)
Minden jót, Zsizsik!
13 kisanyám, beszélj már normálisan. Én is úgy beszélek veletek. Pedig hidd el, undorító nekem, az istenképetek, okádni tudnék tőle. De nemvagyok a kisapád.
Előre le vannak fektetve a szabályok...oké. És szerinted aarányos a büntetés az elkövetett bűnnel?
Egyáltalán nem. akkor lenne jóságos az istenetek, ha igazságosan büntetne.
14:
"Nos, ha neked örömet okozna olyan bolygók látványa ahol olyan emberek vannak akik gonoszok, és "marják egymást"
jobb mint örökké a tűzben égni. És jézus áldozatát hiába magyarázod ki, nem több, mint akármelyik más emberáldozat. s nekem mindegy hogy keresztény vagy nem, akit máglyára raktak a papjaitok, én ugyanúgy azt mondom, a keresztény sem érdemelte meg. Én nem vagyok te, ne hasdonlíts magadhoz. Én nem kívánom más vallás tagjait sem örök kárhozatra.
Ha majd te is így érzel, kritizálhatod a vallásom, addig meg inkább mélyedj magadba, tanulj emberséget, meg empátiát. Ne holmi befosott alázatosságot. azzal nem sokra megyünk mai világban, ha behódolunk egy perverz, szadista hatalomnak. Inkább emberek lennénk, normális egészséges istenképpel, az jobb lenne.
Kedves Zsizsik te beszélsz mindent és mindenhogy csak nem normálisan.
Senki nem kiváncsi rá, hogy mennyire király istenképed van és a többi ember mennyire egy hányadék.
Éld ki magad valahol máshol.
Szerintem meg az egy ratyi világkép, hogy ha megölik a gyereked, akkor te is öld meg a másikét. Mások vagyunk.
"gazi keresztény sosem fogja a te isteneidet becstelen szavakkal illetni. "
Akkor miért csináltatok belőlük démont??? a bibliában már eleget ócsároltátok őket, Belzebubot pl. trágya meg sz@r jelzővel illettétek! Na, szép, mert ő nem démon, ő egy pogány isten. A híveinek is rosszul esik, hogy fikázzátok. Én nem ok nélkül ócsárolom az isteneteket, nekem szörnyű módon kegyetlen és szadista, s ezzel nemtudok mihez kezdeni, bocs, de nemtudok ezekkel azonosulni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!