Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mivel bizonyitható az Evolúció...

Mivel bizonyitható az Evolúció? És mivel a Teremtés?

Figyelt kérdés
Még mielött bárki is belémkötne,hogy mit keres ez a kérdés a valláskritikába elmondom,hogy azért mert itt esik legtöbbet szó erről a 2 témáról. Azért tettem fel ezt a kérdést mert saját tudásomat szeretném bőviteni ezzel kapcsolatban. Megkérek mindenkit aki kommentel,hogy olyan kommentekek hozzon fel melyek bizonyithatóak 100% ig. Előre szlok,hogy én nem szeretnék állást foglalni ebben a témában,mivel saját tudásomat szeretném fejleszteni e kérdés által. Ugyhogy megkérlek ne vegyétek zokon ha én nem kommentelek. Talán ha már ugy látom,hogy már eleget tanultam akkor fogok irni. Előre is köszönök minden választ. U.i Lehetőleg minél kevesebb linkel probáljátok leírni saját szavaitokkal a kommenteket. Mégegyszer köszönöm.
2012. aug. 16. 07:54
 101/132 almafa1 ***** válasza:
20%
Kedves farli . :) te is elvagy latva a tudasoddal istentol latom. Erdekes modon az evosok mindegyike a fold alat kutakodik mint egy vakondok de nem veszi figyelembe azt ami a szeme elott van. Nincs semmifele attores es semmifele lancszem mert ha lenne valami akkor mar uveg mogott lenne a muzeumba,de nincs es nem is lesz! Vajon miert nem veszi figyelembe senki azokat a lathato bizonyitekokat amik peldaul az Egyiptomi mumiak felfedezesekor kerulnek felszinre,vagy miert nem figyel fel senki a piramisokban talalt festmenyekre szobrocskakra stb peldaul az a macska szobor ugyanolyan mint a ma elo macskak csak annyi a kulombseg,hogy talan amaz 5000 eves emez meg 5. És 5000 ev megiscsak 5000 ev,de semmi valtozas rajta(uk) az a kobra a hieroglifagban ugyan az mint ma,a sas ugyszinten az ember ugyszinten. Ha te azt magyarazod,hogy az evo folyamatos akkor ezeken a targyakon festmenyeken es a ma lathato elo peldanyokon latni kellene valami aprocska valtozast,de csalodnunk kell mert semmi. A mumiakon ugyszinten pedig ma mar elegfejlett a tudomany es a technika. Nem kene elgondolkodnod azon,hogy megiscsak szelmalmokat kergettek? Az urben mert nem talalnak semmi olyant ami megcafolna a teremtest? Azert mert nincs!!
2012. aug. 21. 17:59
 102/132 fairi1 ***** válasza:
85%

almafa1

Te trollkodsz, vagy egy másik univerzumban élsz. Mert amit nekem írtál annak az égadta világon semmi értelme nem volt.

2012. aug. 21. 18:34
 103/132 Srapnel ***** válasza:
90%

Figyi, almafa, a te logikád alapján a késsel való gyilkolás gasztronómia...

Két FELNŐTT ember, szabad akaratából történő szexualitáshoz neked és nekem semmi közünk. A gyerekekkel történő és az erőszakos tevékenységek más témakör. Ennyi. A hülye is tudja, de te nem.

2012. aug. 21. 20:58
 104/132 Srapnel ***** válasza:
86%

"Ha te azt magyarazod,hogy az evo folyamatos akkor ezeken a targyakon festmenyeken es a ma lathato elo peldanyokon latni kellene valami aprocska valtozast,de csalodnunk kell mert semmi."

Te, ha tükörbe nézel ma és holnap, akkor látod az öregedéssel járó különbséget? Mert azt gondolom nem tagadod, hogy minden nappal öregszel.

2012. aug. 21. 21:00
 105/132 Srapnel ***** válasza:
90%

"Az urben mert nem talalnak semmi olyant ami megcafolna a teremtest? Azert mert nincs!!"

Az űrben nem is keresi senki, ellenben a te érveidben sem találni semmit, ami az evolúciót cáfolná. Ez van.

2012. aug. 21. 21:01
 106/132 almafa1 ***** válasza:
11%
kedves farli,nem tetszett amit irtam,akkor itt egy jobb.A barlang rajzok alitolag 27000 evesek a legregebbiek,de szep egyenes allasu emberek vannak rjzolva es a szarvas is amit vadaszik gyonyoru aggancsa van pont olyan mint a mai szarvasnak,semmi kulombseg.Nem gondolod,hogy furcsa ez egy kicsit? Vagy a 27000 ev is keves ahhoz,hogy egy aprocska valtozast lehetne talalni?Gondlj bele 27000 ev! Millio eveken keresztul az ember csak totyogott es hirtelen 100 ev allatt vagy meg annyi sem elerte a modernizacio legmagasabb fokat. :)) mi a magyarazata ennek a hirtelen elorehaladasnak szerinted?
2012. aug. 21. 22:06
 107/132 almafa1 ***** válasza:
10%
Srapnel srapnel ne probald at sumakolni a lenyeget,itt nem a normalis szexrol volt a szo hanem a abnormalis szexualitasrol....evo megengedi de isten nem. Erol van szo.Es ezert van ma annyi perverz alak mert terjed az evo felfogas.Tagadod?
2012. aug. 21. 22:15
 108/132 almafa1 ***** válasza:
10%
az agesz vilaghalo televan pedofil alakokkal evo megengedi vallas nem,gyilkossag,evo nem szol bele,vallas igen,valas evo megengedi,vallas nem,abortusz evo megengedi,vallas nem.Kb igy fogalmaztal.Akkor mi a hasznosabb a tarsadalom szamara? Legyen egy hatalom amitol tartani keljen,vagy ne legyen semmi es mindenki azt csinaljon amit akar?Erkolcs nuku,szeretet nuku,beke nuku,es csak kaosz.Ha holnaptol megszunne minden vallas es mindenki evo modjara gondolkodna eltudod te kepzelni holnaputan mi lenne?Nem adnak 10 evet az emberiseg szamara mert nem sok maradna belolunk. Igy a vallas ugy a vallas de meg egyelore neki koszonhetitek,hogy nyugalomban tudjatok kutatni az evot.Lasd be.Es nem nem latom az oregedest naponta ha a tukorbe nezek,ez hogy jon ide? :D miert te latod? :D
2012. aug. 21. 22:31
 109/132 Srapnel ***** válasza:
100%

Mivel szemmel láthatóan vagy képtelen vagy értelmezni a magyar nyelvű mondatokat, vagy képtelen összefüggő gondolkodásra, ezért nem sok értelmét látom a vitának.

A teljesség kedvéért a végére azért elmondom, hogy sem én, sem az evo nem szorgalmazzuk sem a gyilkosságokat, sem a pedofíliát, sem a lopást, sem semmi mást, ami törvénybe, vagy erkölcsbe ütközik, bármennyire is próbálod ezt az evo, vagy az evo mellett érvelők nyakába varrni. Érveid nincsenek, hangulatkeltés van és vádaskodás. Amit csinálsz, az nem vita, hanem trollkodás, vagy szellemi fogyatékosság. Részemről befejeztem.

2012. aug. 22. 06:41
 110/132 A kérdező kommentje:
En semmivel sem vadoltalak se teged se a evot. Csak annyit mondtam,hogy evo nem szol bele azokba a tiltasokba amit a vallas torvenyei elitelnek akar erkolcsi akar szellemi. Latsz itt valahol vadaskodast? Vannak szabajok amiket be kell tartani ahhoz hogy civilizalt modon tudjunk elni,ezek szabajok nelkul vilag fejre fordul,hatalmas nagy kaosz es ezzel vege az emberisegnek. Erdekes modon emlegeted a torvenyeket,hogy te betartod de isten fenhatosagat nem fogadod el,pedig azokat a torvenyeket kereszteny emberek hoztak letqe amelyek etikailag is erkolcsileg is rendet tartanak vilagba. Evo nem mond semmit nem tesz semmit csak falkatorveny. Mien jovot es vilagkepet tudsz alkotni ha holnaptol megszunnenek a torvenyek es mindenki csakis a falkatorvenyeket venne figyelembe? Szerinted??? Csak egy kerdes nem vadaskodas.
2012. aug. 22. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!