Mivel bizonyitható az Evolúció? És mivel a Teremtés?
Ezt az USA-ból származó baromságot feltétlenül be kellett idézned.
Tipikus baromság az újságcikk, gyengeelméjű emberek elképesztő dolgok mögé tudnak beszélni.
Akkor bekapcsolom Abibh üzemmódot, és linkelem érdekességet
Konzervatív kereszténynek(!!!!) vallja magát a norvég tömeggyilkos
abibh mód kikapcsolva
Tudnék még jó párat linkelni. Cikked tipikus amerikai, nem arról szól hogy miként jutott fegyverhez és talán szigorítani kéne a fegyverhez jutást, nem, hanem fundamentalista keresztény szerző kitalálja tuti evolúcióoktatás miatt lehet, persze arról meg hosszan lehetne értekezni hogy Isten, Jézus, Sátán nevében, ihletésére hány ámokfutás történt a világba. Ám vhogy ezt sose szeretik hánytorgatni, nagyon kussolnak.
Amcsi újságokat nem is olvasok, annyi töménytelen baromság tud azokból áradni.
mentálisan instabil emberek mindig megtalálják az okot, amiért tömegmészárlást csinálhatnak: videojáték, vallás, film, de bármi lehet ami megfogja őket.
Ennek a jelenségnek mi a valódi oka, hogy lehetne megelőzni, magasról szart a cikk írója.
Aki fröcsögni akar, az talál okot!
".A darwinizmus egyre jobban válik vallássá világszerte a "Természetes kiválasztodás"szlogennel gyüjti híveit."
nincs ilyen, csak pár elmebeteg képzelgéseiben létezik.
Tudod mi az érv hibája, vallássá azért nem szerveződhet mert sok kérdésre nem tudna megnyugtató választ pl:halál utána élet vagy jutalom etc.
nebraskai ember léte sose volt elfogadva a tudományos körökben, de ez ne zavarjon a megtalálójának volt a mániája csak.
hamar rostára került és beazonosították a valódi származást! Science-be volt külön cikként visszavonva hogy majom 1927-ben! Tökéletesen működött a tudomány!
Abibh mód újra aktiválva
Na sóval,ujra megkérdem MÉG TUDSZ HAZUDNI!? I am a wake-up to you!
Biblia nevében elképesztő szörnyűségeket követnek el, nem csak a múltba, mint az eretneküldözést, boszorkány égetéseket és hasonló szörnyűségeket. Konzervatív keresztényeknek valló ember tömeggyilkosságra vetemedett Norvégiában, és ez biztos csak a kezdet.........
Abibh mód kikapcsolva
fröcsögni könnyű, valódi érv felhozása nehéz.
"mit az evolúció tesz 150 éve az borzasztóbb minden eddiginél,már csak ha nem is veszünk mást figyelembe csak amit a Harmadik Birodalom művelt,de akkor még hol van a kommunizmus és tovább nincs is értelme mondanom." ez egy doaxazma, már mondtam ennyi erőből Mendelt is vádolhatnád, mivel az az eugenetika alapja. Miért nem Mendel, a papnak munkásságát kiáltod bűnösnek, hahhh? Kommunizmus bűneiért evo miért felelős, azt tovább SE tudod megindokolni!
Nácizmus elhalványult és a kommunizmus is de a vallási, felekezeti erőszak továbbra is létezik, szerencsére nem Európában, de világ sok táján mindennapos, 21. századot továbbra is meg fogja határozni, erről miért hallgatsz! Elég az iraki, szíriai, pakisztáni háborúk vallási felekezeti részére gondolni, ha Európa akkor É-Írország bonyodalmai. naponta hitbeli nézetek miatt százak halnak meg a világba, sokszor olyan ellentét miatt amit nem is értünk, csak ők tudják.
"nem fogtok nekem igazat adni" nem tudod megindokolni, ás nem érted az érveléseidnek hibáit, így sose fogsz toborozni elvtársakat olyan számba, hogy bárkire nyomást gyakorolj.!
"Az evolúció elméletnek a legfontosabb kitűzöt céljai a szaporodás és a gyengébb faj elnyomása,kitaszitása és kiirtása. És ezt látjuk ma,ezt nem lehet letagadni itt látszik meg,hogy mennyire elörehaladot ez az életfelfogás. Nincs tisztelet diák és tanárközt,gyerek és szülő közt,és ez terjed."
Értem. Tehát szerinted a tanár és diák, a gyerek és szülő mind-mind más-más faj tagjai? Ha nem, akkor mi értelme az idézett első mondatodnak?
Abibh
" Embertelen mészárlások kiinduló pontja. " nem fogod fel hogy ez baromság, IQ nuku? Pár esettől eltekintve, kevesen veszik szájukra az evolúciót és tartanak mészárlást.
Attól hogy pár elmeháborodott, magát kinevezi vmi hatalomnak és életekről dönt, teljesen ellentétes magával a szóval amit as szájára vett vagy pólójára irt. Pl ez Semmit nem mondd ez az elmélet helyességéről vagy helytelenségétől.
ha 5 éves gyerek nem értené meg ezt az még elfogadnám, de te felnőtt ember vagy elvileg!
A vallást és a Bibliát is betilthatnánk, még te is elismered amit elkövettek miatta.
Tiltsuk be a kést hány embert öltek már vele stb.
Aki akar utánajár mi az evolúció, pl megvesz egy tudományos szakkönyvet és rájön, hogy vallási fanatikusok mennyire nem ismerik a könyvet.
pl ezt:
Emberek csalnak, emberek tévednek, de van 100-nál is több hitelesített lelet, amit tüzetesen több ember megnézett és valódi, ezeket az emberek nehéz munkáját semmibe veszed? Tudomány nem egy emberből áll. Mind a három korai lelet, folyamatosan találnak ősi emberszerű csontokat!
"Mindkettő hátterében egy sokkal nagyobb hatalom huzogatja a fonalakat mint amit te elképzelsz. " te fantáziádba csak, ez neked vmi tévképzet, bizonyítsd, álltani bármit lehet, tudnék írni én is jó pár neked biztos sértő mondatot, kb ilyen szinte nevetséges vádakkal.
" Az evolúció elméletnek a legfontosabb kitűzöt céljai a szaporodás és a gyengébb faj elnyomása,kitaszitása és kiirtása." olvass el egy rohadt könyvet ebben a témába, linkeltem. Ám te sztem félsz a könyvtől, mert kiderülne minden ami gondolsz tévedés.
Máskülönben evolúciósan fontos egy szociális fajban egy erkölcsi rendszer létrejötte.
Ember mint egyed nagyon védtelen csak csoportosan tud nagyot alkotni és egy csoport működéséhez kellenek szabályok különben összeomlik. Embereknél kialakultak nemzetiségek, saját hagyományokkal erkölccsel, vallással és ez tartja egybe a csoportot. Najó ez már csoportszelekció elméletét kezdtük közelíteni, vagyis nem folytatom.
Most jöttem rá,hogy mennyire félre voltam értve.Hosszú kommentekben folyt a vita de egész végig nem vetted észre,hogy tulajdonképpen nekem nem a tudománnyal van bajom.Nem ítéltem el kémiát,földrajzot,történelmet,fizikát,sőt még biológiát sem,többször hangsúlyoztam,hogy evolúciós elmélet,eszme.És ennek semmi köze a tudományhoz,mert ez nem tudomány.Az evolúciós filozófia ezt mondja "Isten nem létezik,minden a véletlen műve.Legfőbb szabály a halál és a küzdelem,nem csak most,hanem a múltban és a jövőben is,a végtelenségig."Elsősorban ha ez igaz volna akkor nem lenne alapja a jónak és a rossznak a Bírák könyve ezt mondja,hogy amikor nem volt király,aki megmondta volna,hogy mi a teendő,mindenki azt cselekedett,amit jónak látott.Amikor nincs abszolút hatalom,bárki tehet bármit ami neki jólesik. Ha az emberek hisznek az evolúcióban,azt mondhatják,"Nincs Isten!Miért engedelmeskednék a hatalomnak?Miért tiltaná szabály az abnormális szexuális viselkedést?Miért lenne tilos az abortusz?Az evolúció végül is arra tanít,hogy mindannyian csak állatok vagyunk." szóval akkor senki nem rendelkezhet velem,nincsenek szabályok,az abortuszok(úgyis csak állat vagyok)a házasság felbomlása,a homoszexualitás csak néhány példa arra,hova vezet az,ha a társadalom a fiatalokat e Biblia ellenes világnézetre tanítja.Adam Sedgwick aki a geologia tudománynak az egyik megalapítója volt,azt mondja hogy Darwin igazi célja "függetlené tegyen minket a Teremtőnktől." és ez nem más mint egy nagy adag materializmus az elejétől a végéig,eszesen megfőzve és feltálalva.Azt,hogy részese volt e Darwin a kereszténység lerombolását célzó sátáni összeesküvéseknek vagy nem volt tudatában annak,azt csak az Isten tudja.De biztos vagyok benne,hogy egyszer mi is meg fogjuk tudni. Tény és való,hogy az evolúció ateistává teszi az embereket.A jelentősebb evolucionisták ma teljesen tisztában vannak,hogy nem tudják sem elméletüket,sem Isten nemlétét bebizonyítani,még akkor sem ha mást mondanak.Ők minden áron a világ eredetét a Teremtő nélkül akarják megmagyarázni(magadra ismersz?)De nincs tagadás,az evolúció valójában az ateista hit áltudományos alapja. A Cornell Egyetem egyik tudósa Will Province öszintén beismeri ,hogy "A kreacionisták jól mondják,hogy a modern evolúcióban való hit ateistává teszi az embereket.Csak akkor lehet valakinek az evolúcióval összeegyeztethető vallásos nézete,ha a vallásos nézet megkülömböztethetetlen az ateizmustól". Hiába tagadod,de a küzdelem két vallás között folyik,és sajnos ennek a harcnak vagyunk szemtanúi a mai világban. Gondolj csak bele,a világon évente kb 25millió legális terhességmegszakítást végeznek.Utána néztem,56 országban engedélyezett az abortusz kérésre minden indok nélkűl,a Kommunista Kubában,Mongóliában,Vietnámban,Kínában és Észak-Koreában,a volt USS böl kialakult 15 államban,15 kelet-európai volt kommunista országban,néhány nyugat-európai országban,az USA ban,Kanadában,Ausztráliában,Japánban.Az utóbbiak kivételével ezek az országok vagy ún,fejlett államok,vagy volt illetve jelenlegi kommunista országok ahol evolúciót tanítanak már évtizedek óta.Az Egészségügyi Világszervezet(WHO) adatai szerint Európa, volt kommunista országaiban és a Szovjetunió utódállamaiban végződik a terhességek legnagyobb aránya abortusszal. A listavezető Romániában az arány 75-80% ami évi 800 000(nyolcszázezer!) abortuszt tesz ki.Oroszországban,ahol a világon először engedélyezték az abortuszt 1920 a bolsevik hatalomátvétel után,napjainkban 3 terhességből 2 végződik abortusszal ami évi 3000 000(hárommillió!) abortusz jelent.Lengyelországban viszont ugyan kommunista ország volt erős keresztény hagyományokkal rendelkezik,az abortusszal kapcsolatos törvények nagyon szigorúak. Szóval téma lezárva ezzel kapcsolatban,a tények és a számok maguktól beszélnek. Ami még egy jól megfigyelhető az evolúcionista világnézetnek az eredménye,a válások. Ez megint egy nagyon elterjedt "fenomén",a családok egymás után szakadnak szét. Az élethossziglan tartó intézményét Isten vezette be a Szentirásba "Annakokáért elhagyja a férfi az ő anyját és ragaszkodik feleségéhez és lesznek egy testé.(1Moz.2,24)". Amint elterjedt az evolúciónista ideologia törvénybe engedélyezték a házasság minden indok nélküli felbontását.Ezt sem lehet letagadni.Az evolúció eszmének csak káros hatásai vannak a világra nézve.Arra a kérdésre viszont még mai napig sem tud válaszolni,hogy miért vagyunk,mi a célunk,és hova tartunk. Stephen W.Hawking közismert brit fizikus A Brif History of Time(Az idő rövid története)cimü könyvében igy foglalja össze az emberiség legalpvetőbb kérdését."Zavaros világban élünk.Meg akarjuk érteni a körülöttünk lévő dolgokat azért feltesszük a kérdést.Mi a lényege a világegyetemnek?Mivégre vagyunk benne,honnan jött a világegyetem és honnan jöttünk mi?Miért olyan amilyen?Ha azonban felfedezünk majd egy hiánytalan elméletet,annak idővel nem csak egy pár tudós,de mindenki számára érthetővé kell válnia.Akkor leszünk mindannyian képesek részt venni annak a kérdésnek a megvitatásában,hogy miért létezünk mi és a világegyetem.Ha megtaláljuk majd a választ erre a kérdésre,az lesz az emberi értelem végső győzelme. mert akkor ismerni fogjuk Isten gondolatait.."
Én csak reménykedni tudok,hogy egyre több tudós fogja belátni,hogy az életünk az itt létünk nem egy véletlen,élettelen robbanásnak az eredménye,hanem egy inteligens Tervezőnek a műve. Ami engem illet,én itt és most lezárom ezt a témát.Sajnálom,hogy néha elég "világias"volt a viselkedésem,de lényegében véve,nem az emberre voltam kiborulva hanem arra amit az ember művel,és hogy hagyja magát az ördög csábításainak.Sajnálom,hogy lealacsonyodtam arra a szintre amit elítélek.Mondhatnám azt,hogy a cél szentesíti az eszközt,de nem mondom,majd mindenki döntse el maga a saját belátása szerint,hogy ez csupán egy vita volt,vagy annál több.Én majd elszámolok a saját lelki ismeretemmel mert lesz is amit számolnunk,de ennek ellenére minden leírott szavamra vállalom a felelősséget.Fairil ami téged illet,ha csak egy játékrol lett volna szó akkor azt mondanám,hogy egy jó ellenfél voltál,és ezt becsülöm benned.De sajnos ez nem játék, hanem a legszörnyűbb igazság.Remélem,hogy egyszer megtalálod és rájössz arra,hogy mennyire is téves az az út amelyen te jársz.Az igazság ott van a szemed előtt csak nyújtsd ki a kezed és vedd el.Nem értem,nem másért hanem saját magadért. "Menjetek be a szoros kapun.Mert tágas az a kapu és széles az az út,amely a veszedelemre visz és SOKAN VANNAK AKIK AZON JÁRNAK(Mt.7,13)" nézzetek körül és győződjetek meg..Isten áldjon benneteket az ő meglátása szerint.
"Az evolúciós filozófia ezt mondja "Isten nem létezik,minden a véletlen műve.Legfőbb szabály a halál és a küzdelem,nem csak most,hanem a múltban és a jövőben is,a végtelenségig.""
Azt nem mondja, hogy Isten nem létezik. Azt sem mondja, hogy minden a véletlen műve, legalább is nem úgy, ahogy te érted a véletlent. A legfőbb szabály nem a halál. A küzdelem igen. Na és? Ha egyszer a világ ilyen?
"Elsősorban ha ez igaz volna akkor nem lenne alapja a jónak és a rossznak a Bírák könyve ezt mondja,hogy amikor nem volt király,aki megmondta volna,hogy mi a teendő,mindenki azt cselekedett,amit jónak látott."
Mert mi az, hogy "jó"? Amire te gondolsz, azok szociális szabályok, hogy hogyan kell viselkedned ahhoz, hogy a közösség megmaradjon. Ehhez nem kell vallás. Hovatovább, sok szociológus szerint ez evolúciós. Hiszen az ember ugyanúgy közösségekben alakult ki, mint mondjuk a csimpánzok. Ott is vannak szabályok, ott is van "jó" és "rossz" egyéni viselkedés a csoport szemszögéből. Az előbbi egy elég elterjedt elmélet, a második pedig sima, megfigyelt tény. Tehát innentől az összes olyan érvelésed, ami azon alapul, hogy Isten nélkül nincs erkölcs, egyszerűen hibás:
"Amikor nincs abszolút hatalom,bárki tehet bármit ami neki jólesik."
- Nem tehetsz, még a falkában élő állatok sem tehetnek. A közösség szabályait be kell tartanod.
"Ha az emberek hisznek az evolúcióban,azt mondhatják,"Nincs Isten!Miért engedelmeskednék a hatalomnak?"
- Mert ki leszel közösítve és magadban életképtelen vagy.
"Miért tiltaná szabály az abnormális szexuális viselkedést?"
- Miért izgat téged mások szexuális élete, ha nem látod? Kéjes érzés?
"Miért lenne tilos az abortusz?"
- Miért veszed semmibe nők ezreinek életét? Mi jogon mondod meg, hogy egy egyén hogyan döntsön a saját teste és élete fölött? Te vállalod a következményeit? Nem. Akkor miért teszed?
"szóval akkor senki nem rendelkezhet velem,nincsenek szabályok,az abortuszok(úgyis csak állat vagyok)a házasság felbomlása,a homoszexualitás csak néhány példa arra,hova vezet az,ha a társadalom a fiatalokat e Biblia ellenes világnézetre tanítja"
- Nem is rendelkezhet, amíg a közösség szabályait betartod. Homoszexuálisból meg ma sincs több, mint régen.
"Hiába tagadod,de a küzdelem két vallás között folyik,és sajnos ennek a harcnak vagyunk szemtanúi a mai világban. Gondolj csak bele,a világon évente kb 25millió legális terhességmegszakítást végeznek."
Ne keverj össze mindent és ne kelts hangulatot. Mi közöd neked másokhoz? Nem te vagy a saját istened, hogy megmondd, mi a helyes és mi nem. Hadd csinálják! Majd a te istened rendet tesz, ha eljön az idő. A többi rád nem tartozik. Te akarsz istent játszani és megmondani másoknak, hogy mit csináljanak, a következményeket viszont rájuk és a saját istenedre hárítod. Nem neked kell hazugságban leélned nőként egy homoszexuális férfival az életed, nem neked kell felnevelned az elvetett gyerekeket. Felelősséget semmit, nullát vállalsz, de fröcsögve tudod osztani az igét. Ki hogy él, bízd rá, amíg téged nem károsít. Sohasem tudhatod, hogy nem te vagy-e az, aki végül téved. A különbség annyi, hogy az evolúcionisták nem uszítanak ellened, nem uszítanak vallások ellen (nem, Dawkins sem), nem akarják megmondani, hogy miben higyj, nem mondják azt, hogy élj állatias módon, nem sugallják azt, hogy bármit megtehetsz, hogy nincsenek szabályok. De azt sem mondják, hogy ölj, lopj, vagy paráználkodj. Csak megfigyelték a természetet és összeszedték a bizonyítékokat. Aztán gyógyszert fejlesztenek ezzel, algoritmusokat írnak, hogy optimális legyen rendszerek működése. Sorolhatnám. Az összes negatív és hangulati dolgot csakis a vallásosak adják ehhez hozzá.
Abibh
Miért hazudsz a szemembe? Tudod van egy probléma, vissza tudom keresni mit írtál nekem, és meg is teszem.
53/98 08-17 08:58
Egyszerűen az egyik tudományterületet, az evolúciókutatásról kijelented, önhatalmúan hülyeség, pedig a mai tudomány integráns része, biológia alapja, ez óriási tudatlanságra vall. Sok ezer ember munkáját, szakmáját, eredményeit nevezted önhatalmúan baromságnak, úgy hogy fogalmad sincs valójában mit kritizálsz!
Baromságokat nem is emelem most ki, látszik fogalmad nincs mit állít maga az elmélet, egyszer az életedben olvasd el azt a könyvet amit ajánlottam.
Abortusz evolúciósan pont hátrányos, inkább a mai rohanó világ terméke, mivel ha gyereket vállalsz nem megfelelő időben akkor munkádtól elesel, ez a rohanó világ terméke.
Fantáziádban megalkottál saját magad a főgonoszt és elnevezted "evoluciónak", valósághoz semmi köze, és minden rosszat nyakába varrsz és nem is az igazi okok és összefüggések érdekelnek!
Filozófiai hiba vminek nem létét nem lehet bizonyítani, vagyis fordítva aki állít azé a bizonyítás terhe. vagyis ha szted létezik XY, akkor mutasd meg, nem fogok azzal foglalkozni hogy cáfoljam a képzelgéseidet!
"Hiába tagadod,de a küzdelem két vallás között folyik,és sajnos ennek a harcnak vagyunk szemtanúi a mai világban."
ez az iszlám meg a kereszténység, következő évtizedekben komoly problémák lesznek
Evo nevű vallás nem létezik, ne erőltesd rá senkire tévképzeteidet!
Abortusszal más a probléma, fejlett világ elöregszik a kevés gyerek miatt, addig harmadik világba túl fiatal a népesség. Összességébe Földön népességrobbanás van, közben Európa sok országában népességfogyás. maga az abortusz következményei, etikája sokkal bonyolultabb kérdés, mint egyszerűen főbűnösnek kinevezni evot vagy bármit egyedüli tényezőt! Betiltása szülőknek nem kell gyerekeket eredményezhet, gyenge állami nevelés, könnyen bűnözés növekedéséhez vezethet! És ennek semmi köze az evolúcióelmélethez!
" Amint elterjedt az evolúciónista ideologia törvénybe engedélyezték a házasság minden indok nélküli felbontását.Ezt sem lehet letagadni.Az evolúció eszmének csak káros hatásai vannak a világra nézve" ez is ate téveszméd, Európa vallásossága Darwin előtt is erőteljesen gyengült, francia forradalom ateista gondolkodói, ipari forradalom következményei, imperializmus. Sok-sok faktor amiről tudomást se veszel! Kikiáltod evolúciót főbűnösnek, elképesztően primitív gondolkodásra vall! ha 5 éves lennél még elnézném, de felnőtt vagy elvileg! Sok 12 éves gyerektől komplexebb érvelést hallottam!
"Én csak reménykedni tudok,hogy egyre több tudós fogja belátni,hogy az életünk az itt létünk nem egy véletlen,élettelen robbanásnak az eredménye,hanem egy inteligens Tervezőnek a műve" ettől én nem félek, nincs ilyen tendencia, aki képes phd elvégezni, az képes több faktorban gondolkodni és saját szemével látja hogy evolúció a tudományának fontos integráns része!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!