Miben tér el a Római Katolikus egyház tanítása a Bibliától?
az elején 3 - azaz három - darab kérdést tettem fel, amire nem akarsz, és nem is fogsz tudni válaszolni kimerítően, anélkül, hogy ne lepleznéd le a hited hiányosságait. És ez minden protestánsra igaz. Nem érdekel ezentúl miket irocskálsz ide, mert már megint saját magad kérdőjelezed meg a Biblia hitelességét - amit őszintén nem értek, mikor meg a sola Scripturára hivatkozol - de ezt is betudom annak, hogy ma ez a divatos. Kételkedni mindenben ami régi.
Figyerlj olvasd el a <3 azaz haromnal tobb kerdesemet amire nem tusdz valaszolni? Bizonyistd be nekem a hagyomanyok tisztasagat akkor folytathatjuk.Tudodk a Biblia zart nem lehet foltozgatni DE a hagyomany nem.
Nem kerdoelezem meg a Biblia hitelesseget ghisz a Biblia nem tartalmazza azt amiket felsoroltam csak a katolikus vette bele ujabb kanonban es meg mi ujitunk:)))
De mint irtam katolikus es logika ket ellenmodasos fogalom.Jezus is modta hogy vizsgaljuk meg az iratokat azaz ne egyunk meg mindent mint kacsa a nokedlit mert ha egy hazugsagot akar 1000 eve kovettek el az hazugsag marad mindig.....:))) De ez neked sok baratocskam.Te egyugyu vagy nem mersz szembenezni a hibakkal.Es mint irtam egyugyu ertelemnek elfogadhato a diktatura gondolkodo leny irtozik tolle:)
Csak éppen nem tudsz válaszolni a kérdéseimre - egyik protestáns sem - , de feltételezem most már, hogy azért, mert nem tudsz olvasni, mivel az írásod is pocsék. A kérdéseim pedig előrébb állnak a tiédnél, mert a vita alapja lenne, mivel te folyton a Bibliára hivatkoztál
Erdekes te nem valaszoltal a feltett kerdesekre es most is terelsz ahelyet hogy lokisusan magyaraznal.A te kerdeseidf elorebb valo, allitod de te modtad hogy az kell valaszoljon aki kesbbobb alakitott ki velemenyt.De elfelejted azt a tenyt hogy a niceai zsinat 789-ben joval utanna volt az apostoloknak a reformacio viszatert az elotti alapotra ugyhogy te szorulsz magyarazatra amit kerulsz mint "orodg a szenteltvizet" :))) "mert nem tudsz olvasni" ??? miert is mikor a pap kijelenti magarol hogy o a kozbenjaro egyenklove teve magat Krisztussal??? Mi neked itt a nem egyerttelmu???? Aztan a pap akkor mit is tart a kezeben Jezus testet vagy a sajat testet vagy egy ostyat??? Akkor ki beszel krumplirol mikor idojarast kerdeznek tolle????
holott megtagadtad azt többször is
Mit tagadtam meg baratocskam??? A katolikus bibliat ??? Nofene ha holnap papai nyilakozattla beleirjak hogy nagyvecezni delutan kell akkor azt is megeszitek mint kacsa a nokedlit lasd habakuk konyve,eszter konyve a gyilkos profeta, Isten aki gyerekeket ol, hagyomanyok amikert irkalunk ugy ahogy jiolesik felulirva vele a bibliat elfelejtven hogy Jezus is a Torat azaz oszovetseget idezte meg peldazatokat de sebaj ,neked logikus en meg nem fogadom el a bibliat.:)))
Az utóbbi évben kezdtem el olvasni a bibliát, és elég visszataszító részek vannak benne.
Én teljesen igazat adok Jézusnak hogy korigálni akarta a bibliai primitív, durva, fanatikus tanokat, parancsolatokat amelyektől minden jó érzésű ember viszolyog.
a biblia tanítása épp oly logikátlan, és ellentmondásos mint a R. K. Egyházé meg a többi gyülekezeté.
Miért kell erőltetni furcsa dolgokat?
Szerencsére az én gyülekezetemnek egyszerű, kristálytiszta tanítása van, tulajdonképpen nincs is tanítása mert egy az egybe azt tanítja amit Jézus.
izidorkata!
A te gyülekezeted honnét vette hogy Jézus mit tanított?
"izidorkata válasza:
Az utóbbi évben kezdtem el olvasni a bibliát, és elég visszataszító részek vannak benne.
Én teljesen igazat adok Jézusnak hogy korigálni akarta a bibliai primitív, durva, fanatikus tanokat, parancsolatokat amelyektől minden jó érzésű ember viszolyog. "
Mire gondolsz pontosan, mivel a Biblia Jézus halála után íródott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!