Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Úgymond vegytiszta ateizmus...

Úgymond vegytiszta ateizmus nem létezik, mind valamilyen más ideológiával kevert?

Figyelt kérdés
Mint például materializmussal, vagy politikai ideológiákkal kevert.

2023. ápr. 18. 10:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
7%

"Én részemről azért pontoztalak le mert olyan irtóztatóan nagy h.lyeségeket írogatsz amiről nehezen hiszem, hogy egyáltalán te komolyan gondolod."

Ha valamivel nem értesz egyet, érvelj, vagy maradj veszteg. Állandóan csak leereszkedően minősítgetsz engem, érvek nélkül, majd kikéred magadnak, ha ezen felháborodom. Ha csak ennyire telik, akkor inkább csak pontozgass tovább, de ne kommentelj, itt te vagy az, aki provokál és veszekedést szít. Ha érdemi megnyilvánulásra nem telik, nyugodtan be is foghatod.

2023. ápr. 20. 11:07
 52/89 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy felsorolhatnád, hogy melyikek voltak SZERINTED az én válaszaim. Mert a válaszod alapján gőzöd nincs róla.

A leírt feltételezésem pedig miszerint csak vitatkozni akarsz és te sem gondolod komolyan amiket írsz nem alaptalan. Te magad írtad korábban, hogy szoktál ilyet.

2023. ápr. 20. 11:40
 53/89 anonim ***** válasza:
7%

Jelenítsd meg a nicked, és megmondom. Majd fogok én találgatni.

Amennyiben van a kérdéssel kapcsolatban, vagy a kérdésre írt meglátásaimmal kapcsolatban visszajelzés, egyetértés, ellenérv, kiegészítés, akkor azt írd le. Minden egyéb minősítgetést és a személyemre meg motivációmra tett megjegyzést pedig dugd fel magadnak. Ha nem tudsz anélkül válaszolni, hogy ne a személyemre vagy a vélt indokaimra hivatkozol, akkor ne válaszolj, vagy számíts a viszonzásra.

2023. ápr. 20. 15:24
 54/89 anonim ***** válasza:
100%

Ha azonban gőzöd nincs arról, hogy melyik volt az én válaszom akkor nem kéne véleményt is mondanom rólam, mivel akkor már nem engem csak egy kitalált valakit és közben magad jellemzed.

Egyébként ha az a problémád, hogy vissza írok arra amit írsz akkor nem gondolod, hogy könnyebb lenne ha egyszerűen nem írnál?

Az 53. válaszodban nem írtál semmi érdemlegeset maximum próbáltál beszólni és leírtad, hogy ne írjak. De szerinted majd megfog hatni, hogy azt írod, hogy ne írjak?

Nem lenne könnyebb csak egyszerűen nem írni és akkor nem lenne mire reagáljak. De ha már ilyen kedvesen írsz nekem ("dugd fel magadnak") akkor már kéne valamit válaszolnom.

További jó dühöngést és értelmetlen felvetéseket.

2023. ápr. 20. 17:20
 55/89 anonim ***** válasza:
7%

Névtelenül kommentelgettek, személyeskedtek, beszólogattok, aztán ha ezt a szemetekre vetem, meghunyászkodva mutogattok a másikra, hogy nem is ti voltatok. Aki névtelenül személyeskedik, viselje gyávasága következményeit, hogy összemossák más névtelen személyeskedőkkel. Ez a ti felelősségetek, nem az enyém, hiába próbáltok saját gyávaságotokból engem beállítani a rosszfiúnak. Primitív, gyáva, lincselő csőcselék vagytok, akik nem bírják elviselni, hogy egy vitában alulmaradtak, ezért jellemtelen eszközökkel éltek. Csak annyit kellett volna tennetek, hogy érvekkel reagáltok, de nem ment, hiszen ebben alulmaradtatok. Ezért kezdtetek el ti a személyemben támadni, mintha bármi sértőt mondtam volna azelőtt bárkinek. Nem vagytok egy fokkal sem jobbak semmilyen szektánál.

Érdekes, hogy jellemzően az ateisták művelik ezt az oldalon, meg egy két vallásos fundi. Érdekes, hogy például Drakulával, aki muszlim, és világnézetileg nagyobb köztünk a különbség, vele értelmesen lehet diskurálni. A hiba ezekben a militáns ateisrákban van. Mondanám, hogy rátok férne egy kis művelődés, de úgy irtóztok mindemfajta irodalomtól, mint ördög a szenteltvíztől, és még büszkék is vagytok rá.

Tessék,meg lehet nézni az itteni ateisták vitakultúráját, névtelen beszólogatások, ideológiai alapú lepontozások, meg virtuális lincselés. Azt hiszitek, attól lesz igazatok, hogy elviselhetetlenné teszitek azok számára a diskurzust, akik vitatják a nézeteiteket. Hitegessétek magatokat, ezt a vitát én nyertem meg, akkor is, ha tehetetlen frusztrációtokban a sárgaföldig pontoztok, mivel az én érveimre kezdtetek ti személyeskedni, ezzel pedig bebizonyítottátok, hogy igazam van.

2023. ápr. 20. 19:35
 56/89 anonim ***** válasza:
91%

Vitában alulmaradtunk? Én nem maradtam alul ellened.

Leírtam a tévedéseidet majd nem reagáltál rá különösebben.

De látom az áldozati pózolgatás az nagyon jól megy miután eljátszatod a 0 felfogású embert, felmerészeltem neked vetni, hogy (mint azt már régebben kijelentetted, hogy szokásod) most is csak a vita kedvéért írogatod ezeket és provokálod az embereket.

Drakulát én is kedvelem. Jól el lehet vele beszélgetni. Ez furcsa. Drakulával mind ketten jól eltudunk diskurálni pedig az ő nézetei az enyémtől is távol állnak sokszor. Lehet, hogy amit írtál az valójában rád igaz?

Jaj Titus Pullo kezdesz kreativá válni.

2023. ápr. 20. 19:59
 57/89 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként a nagy siránkozásban az nem tűnt fel neked, hogy én pont azt írtam, hogy értelmesebbnek gondollak annál mint, hogy az ide írtakat komolyan gondold.

Annyira gonosz és személyeskedő voltam, hogy értelmesnek mertelek Titul álni. Jaj te szegény és én szörnyeteg.....

2023. ápr. 20. 20:21
 58/89 anonim ***** válasza:
9%

Minden, az állításaimra felhozott érdemi érvre reagáltam, és nem bántóan, nem személyeskedve. Amire nem reagáltam, az a személyeskedés volt, hogy "te most tényleg ilyen ostoba vagy", meg hogy "játszod a hülyét". Az érveimet logikai levezetéssel alátámasztottam. Semmi bántót nem írtam, de ha írtam volna is, saját érveitek alapján sem lenne indokolt ez a kirohanás ellenem.

Nem játszottam el semmiféle 0 felfogású embert, ti nem voltatok képesek felfogni, hogy mit írok, én pontosan értettem minden szavatok, csak rávilágítottam, hogy az állításaitok egymásnak ellentmondóak. Fölényeskedhetsz itt, kompenzálva a logikus érvek hiányát, de a tény az tény marad, ti voltatok, akik érvekre személyeskedéssel válaszoltak, nem én. Vissza lehet olvasni, ki kezdett el a másik személyére hivatkozni az állításai helyett.

A meghunyászkodás, a minősítgetés, a virtuális lincselés után most jön a végtelen cinizmus és leereszkedő hangnem. Ezt tudjátok felsorakoztatni a logikával és a racionális érvekkel szemben. Ez a mérleg minden szempontból felém billen, és minden egyes ilyen gőgös megnyilvánulásoddal az én igazamat bizonyítod. Ha volna logikus, racionális érvetek, már előjöttetek volna vele, kíváncsi vagyok, mi lesz a következő, mielőtt jön a tüntetőleges, demonstratív kivonulás.

Egy szavadat nem hiszem el abból, hogy te engem valaha is értelmesnek tartottál volna, valószínűleg mindig is egy agymosott valláskárosultnak láttál, és csak azért írtad, hogy egy ilyen erőtlen gesztussal próbálj magadnak egy kis erkölcsi többletet vindikálni. A cinikus megnyilvánulásaid elég jól megmutatják, mennyire is gondolsz te bármit is komolyan.

2023. ápr. 20. 22:33
 59/89 anonim ***** válasza:
100%

Az első bekezdésed úgy ahogy van nem igaz.

arról nem is beszélve, hogy a csodálkozás, hogy te ezt komolyan gondolod-e az nem kirohanás.

Tehát ha én megfelelően szajkózok hülyeségeket és te kijelented megmered kérdő jelezni azt, hogy én minden komolyan gondolok abból amit írok és mindent megértek akkor te elkezdtél személyeskedni és a logikád szerint a vitát én nyerem. Ez ám a stratégia.

"a virtuális lincselés "

Ezen mindig jót nevetek. Olyan szinten áldozati pózban vagy. Mintha nem csináltad volna többször is már, hogy valakikről kijelentetted, hogy hazugok, ostobák, most éppen csikicsukiznak .... aztán meg hozod az ostobábbná - ostobább érveket. Majd ha valaki mer rólad is mondani valamit vagy a szándékaiddal kapcsolatban megkérdőjelezni akkor egyből meg vagy lincselve.

Híhetsz amit akarsz. De régen jó párszor vitatkoztunk már. Voltak jó vitáink a nézeteltérések ellenére is. Olyasmi voltál mint most Drakula csak talán olvasottabb. Ezzel nem Drakulát akarom leszólni, csak téged tartottalak régen különösen olvasottnak.

Aztán abból lett mára ez...

De ha gondolod mint már korábban is említettem a lehetőséged meg van arra, hogy vissza térjünk a vitára. Persze ha akarsz és elég volt már ez a kamu a hattyú halála.

2023. ápr. 21. 07:47
 60/89 anonim ***** válasza:
0%
Mondom, csak arra lenne szükség, hogy az érveimre érvekkel reagáljatok, én ezt írtam már az elején is.
2023. ápr. 21. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!