A hívők miért nem képesek a saját vallásuk abszurditását észrevenni?
Isten az emberiségnek: "Tessék itt a fiam, brutálisan gyilkoljátok meg őt, hogy majd utána megbocsájthassak nektek".
Egy mindenre képes lény komolyan nem tudott ennél jobbat kitalálni? Ez nyilvánvalóan csak egy a sok példa közül amit fel lehet hozni a témában. Mit gondoltok mi az oka, hogy az embereket ehhez hasonló sztorikkal meg lehet vezetni még a mai napig is? A keresztények gondolom nem hiszik el szó szerint más vallások tanításait, de akkor az övék miért kivétel?
"mivel nem valós esemény a világ Bibliában leírt 6 napos teremtése"
Jó hírem van. Mára bebizonyosodott, hogy mégis igaz a 6 napos teremtés
71#
Mivel ha szabad megkérdeznem mert egy tudományos cikk se hozta le és sehol nem halottam de gondolom valami mélyvallásos mondta mi aki valami nagy tudósnak állította be magát jól mondom?
"Mivel ha szabad megkérdeznem mert egy tudományos cikk se hozta le és sehol nem halottam de gondolom valami mélyvallásos mondta mi aki valami nagy tudósnak állította be magát jól mondom?"
Tehát akkor ha te nem olvasod=nem létezik. Fantasztikus a materialista logika:)
Ha hajlandó leszel Dawkisnon kívül mást olvasni, kitárul előtted a bizonyítékok világa.
"Nemtudom én jobban hiszek pl Stephen Hawking-nak mint neked már megbocsáss"
Köszi, hogy igazoltál. Nem a szerző a lényeg, hanem tartalom. Már aki az igazságot keresi. Mondjuk ebben a témában Hawkisnt is simán cáfoltam már. Ő sem volt túl nagy lángelme bizonyos témákban. A materializmus beszorította és mindig zátonyra futott. De ha nektek ez kell...
"de te gondolom ilyen origo és társai féle szennyekben olvastad ugye?"
Ebben egyetértek, hogy ilyen téren szennylap, mivel az origo is evolúciópárti
"már megbocsáss"
én nem haragszom. Nem én vagyok a lényeg, hanem, hogy nem volt törzsfejlődés
Próbálj olyat is olvasni, aki nem az előzetes elvárásaidnak megfelelően ír, és akkor többször találkozol majd az igazsággal
Kreattival fölösleges akár beszélgetni is, mert ő az az okos ember, aki butaságokat mond.
És ha te nem vagy elég okos, akkor még a szavaidat is kiforgatja.
"Ezt rád is írhatnám. De még mindig nem mutattad be a bizonyítékot ha bármi hiteles bizonyítékot mutatsz elhiszem"
Mutattam milliónyit, el sem olvastad, mivel, idézlek: nem szaktekintély írta, azaz evóbiológus.
"Amúgy csak mondom hogy Hawkinst Einsteinel hasonlítják sőt okosabbnak is tartják bizonyos területeken mint őt szóval ne gyere ilyenekkel mert nálad okowabb volt az tuti de nálam is és a legtöbb embernél is"
Már megint a tekintély:) Hát akkor még cikibb, hogy az általad istenített Hawkinst meg én cáfoltam meg, ahogy Einsteint Bohr, bizonyos kérdésben.
Gondolom te tartod okosabbnak, mint Einstein:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!