Istenhivok mi a legjobb ervetek isten letezese mellett?
A trollnak, ha levágod a fejét, visszanő, ellenben ha soká nem kap enni, éhen hal.
Ne etessétek a trollt!!!
Ha látjátok, hogy valaki leáll vitatkozni vele, figyelmeztessétek az illetőt, hogy felesleges, csak táplálja a trollt.
Ha soha senki sem veszi figyelembe akkor előbb utóbb eltűnik majd magától!
"Egyébként RNS hamarabb volt, mint DNS"
Mese. Bizonyítani is kellene
" Tehát neked megvan, hogy mit akarsz hinni, és ahhoz gyűjtöd az érveket."
Tehát beismered, hogy te így gondolkodsz. A mindenki magából indul ki elven. Én pedig mérlegelem a tényeket és az alapján döntök. Persze szar lehet, hogy nem tudsz gondolkodni, ezért kénytelen vagy másoknak hinni
"De ha egyszer kihúzza a gyufát, akkor lehet, megy majd egy csokor az írásaiból a moderátornak."
Most megremegett a világ. Micsoda fenegyerek születésének lehetünk tanúi:) Anyucinak már beárultál?
"hogy érdekből támogatja kiscsillagot"
És megint majmoltok. De hát az alacsonyabb rendű ember mindig majmolja a magasabb rendűt
Szóval akkor azért maszatoltok, mert nem tudjátok bizonyítani az állításaitokat. Akkor megnyertem a vitát. Eddig nullára álltok
"A trollnak, ha levágod a fejét, visszanő, ellenben ha soká nem kap enni, éhen hal."
Jah, egyből hárman lettetek, ahogy egyet elintézek :)
Tényleg az lenne a legjobb, ha mindenki ignorálná. Fel se tud mutatni semmit, ha megcáfolják, ignorálja, ha tudományoa bizonyítékot kap, akkor abból is csak kontextusból kiragadva kötekedni képes. Aztán a nagy semmire amit felmutat, ráhazudja hogy nyert.
Akinek egy csepp esze is van, úgyis látja, mekkora egy vicc az egész, amit művel.
Persze, van (bár szerintem igen kicsi).
Ezért vagyok agnosztikus, mert isten létezését kizárni bizonyítékok hiányában nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!