Istenhivok mi a legjobb ervetek isten letezese mellett?
Minek teszed fel a kerdet amikor mar ezerszer leirtak minden érvet itt a gyakorin is.
Ja megvan! Csak harcolni akarsz…
"És meg is mentenek téged a Pokoltól,helyette örök élet vár ahol minden olyan eufórikus és csodás."
???
"A hit által üdvözülsz"
Ennyit mondok.
'Minek teszed fel a kerdet amikor mar ezerszer leirtak minden érvet itt a gyakorin is."
En most tettem fel a kerdest eloszor, szoval kivancsi lennek.
"A hit által üdvözülsz. Ennyit mondok."
Ez jelenleg nem szamit semmit nekem, en erveket kertem, nem idezeteket
Hát ezerszer még nem, de már sokszor leírtam itt is, ám legyen:
Én vagyok, kell, hogy Isten legyen, hiszen én a leg-előbbrehaladt fejleményeinek – nem teremtményeinek – az embereknek egyike vagyok itt a Földön.
"Vagyok, kell, hogy Isten legyen, hiszen én a leg-előbbrehaladt fejleményeinek – nem teremtményeinek – az embereknek egyike vagyok itt a Földön."
Remelem nem kell elmagyarazzam hogy ez az "erveles" miert rossz
Az a helyzet ezzel a kérdéssel, hogy a keresztény hívők NEM önmagában Isten, hanem a saját istenük, JHVH létezéséről értékeznek ilyenkor.
Nagy különbség, mert Isten létezhet, viszont az ő istenük szerintem nem létezik.
De kérlek magyarázd el !
Kerestem, de ennél jobbat máig nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!