Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » 2021-ben hogy hihet valaki a...

2021-ben hogy hihet valaki a törzsfejlődésben?

Figyelt kérdés
Egyrészt kis gondolkodással belátható, hogy mese, másrészt a természettudományos közönség nagy része már ki is nyilatkozta, hogy az egész egy tarthatatlan, paradox mese. A törzsfejlődést termpszettudományosan egy szervre nézve sem tudták leírni, sem bemutatni laboratóriumban. A legerősebb leírásuk kb. ennyi: Mutáció, kiválasztódás, hosszú idő és valahogy lettek az élőlények
2021. aug. 13. 10:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/212 Darkmoon80 ***** válasza:
100%

Ó, 39-es anonimként újabb néven is regisztráltál kedves kérdező?!

(Beszédes ez az "évek óta", ennyi zöld pipával és egyennyire haszontalan nulla százalékos hozzászólással...)

No sebaj, itt is sikerül majd leküzdened magad hamarosan a 32%-os szintre, majd alább és alább és alább (tart a nullához, ami csak azért nem igaz, mert az egyes különböző loginokkal időnként egy kicsit azért besegítesz a százalékodba....)

2021. aug. 16. 20:03
 42/212 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeruen nem ertem, mit elvez azon a kerdezo, hogy evek ota minden heten felmossak vele a padlot :D
2021. aug. 16. 20:19
 43/212 Godaime ***** válasza:
100%
Szerintem csak trollkodik és élvezi a figyelmet amit kap tőlünk.
2021. aug. 16. 20:36
 44/212 anonim ***** válasza:
100%

Őneki szabad regisztrálni akármennyi névvel.

Nekem most törölték ki az erről szóló írásom.

Akinek van esze, össze tudja kapcsolni ezt.

Nem véletlenül ekkora a szája. Tudja, hogy neki itt csak az ég szakadhat a fejére.

Mondjuk, ezek után egyértelmű, hogy miért ide jár, és nem keres valami normálisabb helyet.

2021. aug. 16. 20:36
 45/212 Darkmoon80 ***** válasza:
100%

Ne gyárts összeesküvés elméleteket!

Az lehetetlen, hogy szándékosan tűrnék el az ámokfutását csak azért, mert szinte minden kérdés, ahol elkezdi az ostobaságait hangoztatni százas nagyságrendű hozzászólásig jut el, míg végül elmenekül...

Én ilyent sosem tételeznék fel egy tisztességes oldalról....

2021. aug. 16. 21:16
 46/212 anonim ***** válasza:
97%

Én sem.

Ezzel együtt most törölték azt az írásom, ami őróla szólt. Na, vajon miért?

És neki miért nem törlik a sokadik, nagyon is ismert regisztrációját?

2021. aug. 16. 21:53
 47/212 A kérdező kommentje:

Összefoglalva az eddigieket:

1. Az evót bizonyítani annyira lehetetlen, hogy meg sem kísérelik

2. az evó természettudományos bizonyítéka továbbra is az, hogy hülyézik a másikat:)

Szuperek vagytok, most már tudom publikálni ezt a kérdést! Szuper anyagot hoztatok össze, nagyon reprezentatívak vagytok! Hálás vagyok. Csak remélni tudom, hogy folytatjátok!

2021. aug. 17. 09:07
 48/212 anonim ***** válasza:
97%

" A cáfolataimat valahogy nem sikerült cáfolni, helyette jön a hülyézés."

Cáfolni nem is próbáltál semmit, csak belekötöttél egy-két dologba. Azokra pedig mind rá is mutattam, hogy mennyire tévedéseken alapul még a kötekedésed is.

Persze ha ezeket a tényeket semmive veszed, úgy tényleg könnyű azt hinni hogy neked van igazad. Csak a valóságban még mindenki más számára ott vannak a tények, attól, hogy te szemellenzőt húzol, mert már csak ezzel vagy képes védeni a hitedet.

2021. aug. 17. 09:48
 49/212 A kérdező kommentje:
Itt az ideje zárni ezt a parttalan beszélgetést. Mindenkinek köszönöm az idejét és a közreműködését! Sziasztok!
2021. aug. 17. 12:35
 50/212 anonim ***** válasza:
96%

Tényleg parttalan volt, csak te tetted azzá azzal, hogy a bizonyítékokat ignoráltad, a saját állításaidat pedig semmivel nem is próbáltad alátámasztani.

Így viszont minek egyáltalán kérdést feltenni, és feleslegesen rabolni mások idejét?

2021. aug. 17. 13:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!