Mohamednek angyal jelent meg vagy sátán?
"Mi az hogy muszlim vezetők? :)"
Irj ki egy új kérdést ha nem tudod hogy mi az hogy muszlim vallási vezetők.
Goole a barátunk ugye tudod?
"#175 Abban elég nagy az egyetértés a legtöbb muszlim között, hogy a keresztények jelentős része össze-vissza hazudik az Iszlámmal kapcsolatban.
Abdullah"
Én pl. miben hazudtam, hogy ilyen választ érdemlek? Hogy közöltem, hogy Mohamed életéről nem egyformán gondolkoznak a muszlimok? Hogy a leírtam, a másik válaszoló tagadja a Banu Qurayza esetett? Te is tudod, hogy ez így van.
#181: Sorolj fel muszlim vallàsi vezetőket, akikről beszélsz ! Kik azok akik szerint Aisa 6 éves volt ?
Sorold fel ezeket az àllítólagos "muszlim vezetőket" akik szerint ez így van, ha tudod miről beszélsz !
Abdullah
#182: Én a vàlaszomat àltalàban értettem. Mondtam egy pontot amiben a többség egyetért. Egyébként közlekedésnek tartom, amit csinàlsz. Én leírtam a tapasztalatom, mindegy hogyan győzködsz, a személyes tapasztalatom nem vàltozik attól.
"Hogy a leírtam, a másik válaszoló tagadja a Banu Qurayza esetett? Te is tudod, hogy ez így van."
Nem tartom túl valószínűnek hogy megtörtént.
Abdullah
"Én pl. miben hazudtam, hogy ilyen választ érdemlek? Hogy közöltem, hogy Mohamed életéről nem egyformán gondolkoznak a muszlimok? Hogy a leírtam, a másik válaszoló tagadja a Banu Qurayza esetett? Te is tudod, hogy ez így van."
A Korán nem írja. Aztán az a hadisz ellentétes a Koránnal. Továbbá tartalmilag vicc kategória. Kicsit sem életszerű. Ez már többszörösen elég ahhoz hogy ne fogadjam el hiteles hadiszként.
"Sorold"
Bolek Zoltán
Durics Hilmi Huszein
Mehmedagics Iszmail
Mihálffy Balázs
Rózsa-Flores Eduardo
Sulok Zoltán
Saleh Tayseer
Olvasgass egy kicsit Abdulahk.
Házifeladat mert kérted.
#187: Na most alaposan ràfaragtàl kisfiam.
Ugyanis van akiről pontosan tudom hogy biztosan màsként gondolja.
Nem kéne magadból kiindulnod. A legtöbb embernek több esze van.
Akinek olvasgatnia kéne az te vagy.
Abdullah
"A Korán nem írja. Aztán az a hadisz ellentétes a Koránnal. Továbbá tartalmilag vicc kategória. Kicsit sem életszerű. Ez már többszörösen elég ahhoz hogy ne fogadjam el hiteles hadiszként."
Oké, te így gondolod és a másik válaszoló is valami hasonló véleményt fogalmazott meg. De igazából nem ez volt a mondanivalóm lényege, hogy ez megtörtént-e vagy sem. Ez csupán egy példa volt arra, hogy nincs egységes álláspont a kérdésben. Most megerősítetted, amit írtam. Te nem fogadod el az esetet, holott más muszlimok meg elfogadják. És ugyan ez van több kérdésnél is. pl. A hírhedt Aisha kora kérdést sem a keresztények találták ki. Tényleg megoszlik a muszlimok véleménye ezzel kapcsolatosan. Én kapásból három verziót ismerek, hogy elvileg hány éves volt Aisha. És igen, van akik szerint 9 és magyarázzák, hogy tulajdonképpen ez csak politikai házasság volt, meg más kultúra, korábban értek a lányok stb.
"A Korán nem írja."
Nem írja, de egyébként utal rá. 33:26-27-et többen is ezzel az esettel hozzák összefüggésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!