Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mohamednek angyal jelent meg...

Célpont... kérdése:

Mohamednek angyal jelent meg vagy sátán?

Figyelt kérdés

2021. júl. 17. 11:34
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/353 A kérdező kommentje:

"Mi az hogy muszlim vezetők? :)"

Irj ki egy új kérdést ha nem tudod hogy mi az hogy muszlim vallási vezetők.

Goole a barátunk ugye tudod?

2021. júl. 25. 20:43
 182/353 anonim ***** válasza:
97%

"#175 Abban elég nagy az egyetértés a legtöbb muszlim között, hogy a keresztények jelentős része össze-vissza hazudik az Iszlámmal kapcsolatban.

Abdullah"

Én pl. miben hazudtam, hogy ilyen választ érdemlek? Hogy közöltem, hogy Mohamed életéről nem egyformán gondolkoznak a muszlimok? Hogy a leírtam, a másik válaszoló tagadja a Banu Qurayza esetett? Te is tudod, hogy ez így van.

2021. júl. 25. 20:48
 183/353 anonim ***** válasza:
28%

#181: Sorolj fel muszlim vallàsi vezetőket, akikről beszélsz ! Kik azok akik szerint Aisa 6 éves volt ?

Sorold fel ezeket az àllítólagos "muszlim vezetőket" akik szerint ez így van, ha tudod miről beszélsz !

Abdullah

2021. júl. 25. 20:48
 184/353 anonim ***** válasza:
26%

#182: Én a vàlaszomat àltalàban értettem. Mondtam egy pontot amiben a többség egyetért. Egyébként közlekedésnek tartom, amit csinàlsz. Én leírtam a tapasztalatom, mindegy hogyan győzködsz, a személyes tapasztalatom nem vàltozik attól.

"Hogy a leírtam, a másik válaszoló tagadja a Banu Qurayza esetett? Te is tudod, hogy ez így van."

Nem tartom túl valószínűnek hogy megtörtént.

Abdullah

2021. júl. 25. 20:58
 185/353 anonim ***** válasza:
26%

*kötekedésnek

Abdullah

2021. júl. 25. 21:00
 186/353 anonim ***** válasza:
16%

"Én pl. miben hazudtam, hogy ilyen választ érdemlek? Hogy közöltem, hogy Mohamed életéről nem egyformán gondolkoznak a muszlimok? Hogy a leírtam, a másik válaszoló tagadja a Banu Qurayza esetett? Te is tudod, hogy ez így van."

A Korán nem írja. Aztán az a hadisz ellentétes a Koránnal. Továbbá tartalmilag vicc kategória. Kicsit sem életszerű. Ez már többszörösen elég ahhoz hogy ne fogadjam el hiteles hadiszként.

2021. júl. 25. 21:00
 187/353 A kérdező kommentje:

"Sorold"

Bolek Zoltán

Durics Hilmi Huszein

Mehmedagics Iszmail

Mihálffy Balázs

Rózsa-Flores Eduardo

Sulok Zoltán

Saleh Tayseer

Olvasgass egy kicsit Abdulahk.

Házifeladat mert kérted.

2021. júl. 25. 21:06
 188/353 anonim ***** válasza:
28%

#187: Na most alaposan ràfaragtàl kisfiam.

Ugyanis van akiről pontosan tudom hogy biztosan màsként gondolja.

Nem kéne magadból kiindulnod. A legtöbb embernek több esze van.

Akinek olvasgatnia kéne az te vagy.

Abdullah

2021. júl. 25. 21:16
 189/353 anonim ***** válasza:
95%

"A Korán nem írja. Aztán az a hadisz ellentétes a Koránnal. Továbbá tartalmilag vicc kategória. Kicsit sem életszerű. Ez már többszörösen elég ahhoz hogy ne fogadjam el hiteles hadiszként."

Oké, te így gondolod és a másik válaszoló is valami hasonló véleményt fogalmazott meg. De igazából nem ez volt a mondanivalóm lényege, hogy ez megtörtént-e vagy sem. Ez csupán egy példa volt arra, hogy nincs egységes álláspont a kérdésben. Most megerősítetted, amit írtam. Te nem fogadod el az esetet, holott más muszlimok meg elfogadják. És ugyan ez van több kérdésnél is. pl. A hírhedt Aisha kora kérdést sem a keresztények találták ki. Tényleg megoszlik a muszlimok véleménye ezzel kapcsolatosan. Én kapásból három verziót ismerek, hogy elvileg hány éves volt Aisha. És igen, van akik szerint 9 és magyarázzák, hogy tulajdonképpen ez csak politikai házasság volt, meg más kultúra, korábban értek a lányok stb.

2021. júl. 25. 21:18
 190/353 anonim ***** válasza:
83%

"A Korán nem írja."

Nem írja, de egyébként utal rá. 33:26-27-et többen is ezzel az esettel hozzák összefüggésbe.

2021. júl. 25. 21:25
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!