Mi beszélt a Bálám szamarából, ha nem egy angyal?
"De az ÚR beszédre nyitotta a szamár száját, és az így szólt Bálámhoz: Mit vétettem ellened, hogy háromszor is megvertél engem? Bálám így felelt a szamárnak: Mert csúfot űztél belőlem. Lenne csak kard a kezemben, meg is ölnélek! A szamár ezt mondta Bálámnak: A te szamarad vagyok, rajtam utazol régtől fogva mindmáig. Szoktam-e ilyet tenni veled? Bálám azt felelte: Nem." (4Móz 28-38)
Bálám jól elbeszélgetett a szamárral...
Nagyon komolytalan szöveg.
Ne próbálj terelni! A Biblia világosan mondja, hogy a szamár beszélt! Olvasd el a fenti szöveget!
1. Át akarod értelmezni, ami világosan le van írva a Bibliában, ami Isten szava. Ejnye.
Hol láttunk ilyet legutóbb, ahova a pontjaid alapján te is írtál, de ott még te is amellett kardoskodtál, hogy Isten szavát szó szerint kell venni? Vagy csak néhány esetben kell, ami neked még kényelmes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!