Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták vannak vallásos...

Ateisták vannak vallásos emberek akik nem, vagy nem egészen fogadják el az evolúciót. Miért fáj ez nektek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 20:21
 121/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Ha lenne valami érdemleges cáfolatod olyanokra mint evolúció, ősrobbanás, kormeghatározás stb-stb amikhez olyan marhára értesz mert “természettudományos diplomád” van akkor azt közöld a nagyvilággal. Mi addig is türelmetlenül várjuk a következő Nobel-díj kiosztást ahol hallhatjuk a neved. Persze tudom, ezt már mondták neked az évek alatt sokszor de te vagy annyira begyepesedett nyomorult ,hogy folytasd az ámokfutásod s erre a kommentre is csak valami fröcsögéssel reagálj."

Ahham, nha ebből is látszik, hogy fogalmatok sincs ki vagyok, ugyanis iyleneket sosem állítottam, sem a drágalátos kreatti nem vagyok, de osszátok csak. :D Legalább tényleg bebizonyosodik, hogy véres szájú idióták vagytok. Ideig óráig szórakoztató a vergődésetek, meg ahogy próbáljátok letagadni a valóságot, de évekig biztosan nem. Ezért néhány napra feljövök gy.k.-ra pár havonta és pofátokba vágom az igazságot. Aztán nézem ahogy forrongtok és kikéritek magatoknak azt amit ti egész évben eljátszatok másokkal. Nulla önkritika, nulla felelősség vállalás. Ezek vagytok ti, egy nagy rakás bohóc.

2021. júl. 23. 09:07
 122/164 Tevenyereggyarto ***** válasza:
77%

“Kb. minden első hozzászólásotok a témában, hogy aki nem ért veletke egyet az egy idióta. PFF :D”

És legalább erre tudnál konkrét példát mutatni? Ahol valaki (nem te!) az evolúciót megkérdőjelezve megszólal normális stílusban (nem úgy ahogy te szoktál!) s egyből, előzmények nélkül lehülyézik? Mert én ilyenről nem nagyon tudok, persze az nem azt jelenti ,hogy nincs.

2021. júl. 23. 09:08
 123/164 anonim ***** válasza:
0%
#121 Mivel engem kurvára nem ismertek ezért csak magatokból indulhattok ki. :D Az meg, hogy szerinted mi igaz rám a való életben, hát.. jó fantáziálgatást. ÉS igen, marha jó ember vagyok, de ami sok az sok, megkapjátok időközönként ami jár. Nézd a jó oldalát, nektek emgy a sok zöld pacsi és élvezkedhettek a nullázosokon. Ha már nektek ennyi életcél juttot és ez validálja az agymenésetek. Tista relief mindenkinek. Én meggyőződhetek, hogy továbbra sem emelekedett az értelmi színvonal a rovatban. Vallási és evós fanatikusok csatája.
2021. júl. 23. 09:11
 124/164 anonim ***** válasza:
0%
#123 Honnan veszed, hogy én hogy szoktam megnyilvánulni? Eljátszottátok az esélyetek és bebizonyítottátok, hogy veletek nme érdemes megpróbálni vitatkozni. És ha a másik úgy nyilvánul meg ahogy, akkor az feljogosít téged arra, hogy szemétkedj azzal aki tök új a témában és cska érdeklődni szeretett volna? Az ahogy én bánok veletek a ti szemétkedéseiteknke a következménye, megérdemlitek amit kaptok, nagyon is. Persze jobb tagadásbna élni és nem vállalni a tetteitekért a felelősséget. A 21. századi erkölcsi romlás jeles példányai vagytok.
2021. júl. 23. 09:14
 125/164 Pombe ***** válasza:
81%

#112: "És ha nem kezdeményezel az miért zárja ki, hogy örjöngtél."

Nem zárja ki, de arra remekül rámutat, hogy nem én kezdtem... :)

#112: "Kikértem magamnak a lenéző, manipulatív, bicskanyitogató stílusodat."

Teljesen jogos! Ha így érezted... Az azért bíztató, hogy legalább tudod, mi lenne a példaértékű vítakultúra.

#112: "Amire persze ugyanolyan, sőt még agresszívabb módon reagáltál."

Emlékszem. A mai napig sajnálom, hogy a szokásosnál jobban visszafogtam magam... :(

#112: "Valamelyik poszt alatt még be is ismerted, hogy bunkó vagy."

Most is beismerem. Na és? Az emberi bunkóság mértékétől nem riadnak meg az egyes természeti törvények, és így lógó orral nem vonulnak vissza a szürke homályba. Szóval hiába vagyok én mikro-, vagy makrobunkó, attól még evolúció lesz.

#112: "Egy másik alatt meg egyértelművé vált, hogy képtelen vagy/ eszed ágában sincs értelmezni a veled egyet nem értők kommentjeit."

Jó kis demagógia. Nekem se kerül semmibe ilyesmiket mondani rólad (nem fogalmazok másképpen, mert a mondatod telitalálat): Egy másik alatt meg egyértelművé vált, hogy képtelen vagy/ eszed ágában sincs értelmezni a veled egyet nem értők kommentjeit.

Tegyünk egy próbát (függetlenül attól, hogy kinek van igaza)! Ne azt írd le, hogy te mit értesz pl. a törzsfejlődés fogalma alatt, hanem azt, amit én értek alatta, és amit itt korábban igyekeztem egy fiktív példán keresztül is értelmezhetővé tenni. Azt is bizonyíthatod, hogy hulla-hülyeség az egész, de most azt lenne fontos látnunk először, hogy van-e igényed arra, hogy a vitapartnered fejével gondolkozz. Majd figyeld meg (és mutasd ezt be a pszichiátrián), hogy kikerülöd majd ezt a játékot, és örjöngve fogod helyette rám, hogy örjöngök. :D

#112: "Szóval most is feleslegesen pazarlom rád az időm."

Minden válaszomnál pazaroltad rám eddig az idődet. Mondd! Koma! Te szerelmes vagy belém, vagy mi? :DDD

Mint valami beteges önsanyargató, állandóan rám mászol (csak rám haragszol igazán, mindig velem példálózól - se velem, se nélkülem??? :D), ahelyett, hogy a korábban felhozott konkrétumokkal tennéd ezt. Egysejtűből többsejtű, új genomkeletkezés, új kromoszómák... stbstb.

2021. júl. 23. 09:25
 126/164 anonim ***** válasza:
0%

,,És legalább erre tudnál konkrét példát mutatni? Ahol valaki (nem te!) az evolúciót megkérdőjelezve megszólal normális stílusban (nem úgy ahogy te szoktál!) "

Biztos van, én is normálisan tettem fel a kérdéseimet az elején, de ti rögtön sértésnek veszitek ha valaki nem ért egyet veletek. Tehát lehetetlen iylet mutatni, mert nektek minden támadás és sértegetés. Persze mert magatokból indultok ti és olyan hangnemben képzelitek el, vagy oylan indítékot láttok mögé mint amilyen a tietek, aljas és lenéző.

2021. júl. 23. 09:26
 127/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Nem zárja ki, de arra remekül rámutat, hogy nem én kezdtem... :)"

Nem figyelsz, ez is jól mutatja. Igenis te kezdted, csak én lehetőséget akartam neked adni arra, hogy értelmesen nyilvánulj meg és nem nyilvánosság előtt akartam számon kérni rajtad a dolgot. Te nem éltél, hanem visszaéltél a lehetőséggel.

,,Teljesen jogos! Ha így érezted... Az azért bíztató, hogy legalább tudod, mi lenne a példaértékű vítakultúra."

Én tudom, de te sajnos nem...

,,Most is beismerem. Na és?"

Semmi és. Bizonyítja, hogy neked mindent szabad másnak meg kuss a neve. Képmutató dolog és alátámasztja a kettős mérce jelenlétét.

,,Jó kis demagógia"

Nyilván, mert a te találmányod. Egó báró.

,,Minden válaszomnál pazaroltad rám eddig az idődet. Mondd! Koma! Te szerelmes vagy belém, vagy mi? :DDD"

Ha te lennél az utolsó ember a földön sem kellenél. De szép álmokat. Tudod van aki esélyt próbál adni, de te minden esélyedet eljátszod. Ez téged minősít, nem engem.

,,Van-e igényed arra, hogy a vitapartnered fejével gondolkozz."

Volt, de rájöttem, hogy nem szeretnék ekkora mértékű sötétséget megtapasztalni. Plusz ugye az esélyeid eljátszottad, többb száz kommenten keresztül...

,, Mindig velem példálózól - se velem, se nélkülem??? :D"

Igen, mert folyton téged hoznak fel marha pozitív példának a felszopóid. Hát, ez is jól mutatja mire van itt igény.

2021. júl. 23. 09:38
 128/164 Tevenyereggyarto ***** válasza:
76%

Pont te beszélsz nulla önkritikáról meg nulla felelősségvállalásról? Pont te azok után amiket leműveltél/ művelsz az évek alatt? Persze még felhasználó neved sincs így nyugodtan mondhatod ,hogy “de hát az a tök ugyan ilyen stílusú s tök ugyan ilyen szóhasználatú ember az aztán nem én voltam!”.

“Biztos van, én is normálisan tettem fel a kérdéseimet az elején, de ti rögtön sértésnek veszitek ha valaki nem ért egyet veletek.”

Biztos van? Akkor mutasd meg!

Az elején normális voltál? És semmi provokálás meg előzmény nélkül egyből lehülyéztek? Hát akkor egyszerű dolgod van, linkeld azokat a kérdéseket (a kedvedért ha neked így könnyebb akkor most elengedem azt a kitételt ,hogy ne te legyél a kérdés alanya).

2021. júl. 23. 09:43
 129/164 Pombe ***** válasza:
87%

#128: "Igen, mert folyton téged hoznak fel marha pozitív példának..." - fütyülés..."...

És én őrjöngök! :D

Én csak csipkelődöm! :) De ezzel is olyan könnyű titeket csapdába csalni.

Szóval, hogyan értelmezem én a törzsfejlődés fogalmát? Biztos ez is egy negatív példa lenne a sok közül, de valamiről csak úgy lehet megállapítani, hogy negatívum, ha érted is a negatív állítás értelmét.

Ebben legalább egyet tudunk érteni?

Na, akkor veselkedj neki már végre az értelmezésnek... Nem megy?

2021. júl. 23. 09:45
 130/164 Pombe ***** válasza:
81%

#131: "El ne sírd magad önhittségedben te senkiházi."

Bár ezt nem nekem írtad, na, de ennyi tényleg elég volt belőled. Szánalmas.

2021. júl. 23. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!