Ateisták vannak vallásos emberek akik nem, vagy nem egészen fogadják el az evolúciót. Miért fáj ez nektek?
@109
Privátban? Én? Soha nem kezdeményezek privit...
Dehogy hagylak békén! Sokkal szórakoztatóbb vagy te annál. Nekem te értékesebb vagy bármilyen vicclapnál, mivel ingyenbe kerülsz. Ill. csak némi áramfogyasztásba...
Amúgy miért égeted itt még magad? Te valami szuicid hajlamú neoflagelláns szekta tagja vagy? Persze, ebből aligha értettél meg bármit is...
#111 ,,Privátban? Én? Soha nem kezdeményezek privit..."
És ha nem kezdeményezel az miért zárja ki, hogy örjöngtél. Kikértem magamnak a lenéző, manipulatív, bicskanyitogató stílusodat. Amire persze ugyanolyan, sőt még agresszívabb módon reagáltál. Egyértelművé téve, hogy nem nőttél fel ahhoz, hogy veszekedés helyett vitát folytass. Valamelyik poszt alatt még be is ismerted, hogy bunkó vagy. Egy másik alatt meg egyértelművé vált, hogy képtelen vagy/ eszed ágában sincs értelmezni a veled egyet nem értők kommentjeit. Szóval most is feleslegesen pazarlom rád az időm. És nem, nem fogom előkeresni ezeket még több időmet felemésztve, hogy aztán az asztal alá söpörd, ahogyan szoktad.
,,A hite mindenkinek a magánügye."
Akkor ez rátok is pont ugyanúgy vonatkozik kedves evó hívők.
#9 ,,A gyerekeknek az államilag elismert, hivatalos tudományos álláspontot kell oktatni."
Az már mindegy mekkora baromság, ugye?
,,Dehogy hagylak békén! Sokkal szórakoztatóbb vagy te annál. Nekem te értékesebb vagy bármilyen vicclapnál, mivel ingyenbe kerülsz. Ill. csak némi áramfogyasztásba...
Amúgy miért égeted itt még magad? Te valami szuicid hajlamú neoflagelláns szekta tagja vagy? Persze, ebből aligha értettél meg bármit is..."
Ez bezzeg teljesen okés igaz? :) Ebből látszik az itt jelenlévők kettős mércéje. A többi nullázásból meg az, hogy büszkén tagadják az értelmet.
Kettős mérce? No, s azt véletlenül nem te alkalmaztak mindvégig az évek alatt? Nem tudom feltűnt-e de finoman fogalmazva ritka ,hogy ez az “evós társaság” bármikor is egyből agresszívan s lekezelően reagált volna. Ha valakire valami negatív tartalmú személyes megjegyzést tettek akkor annak megvolt az ezt jól kiprovokáló előzménye. Te már sok évvel ezelőtt ezzel a lenéző, flegma, arrogáns s elvakult megnyilvánulással operáltál. Szinte mindig mindenki mással olyan stílusban beszéltél aminek a negyedét se kaptad vissza soha, a sok áltudományos hazugságról nem is beszélve. S amikor te egy keveset visszakapsz abból amit nekünk adtál akkor meg hőbörögsz ,hogy milyen agresszívak vagyunk meg kettős mérce. Nem tetszik? Hát senkinek sem tetszik egy hozzád hasonló “személy”. Ne itt éld ki a mindennapi frusztrációidat, hagyd azokat a négy fal között. Úgysem érsz el semmit, inkább menj azokkal pszichológushoz, ő majd segít. Ha lenne valami érdemleges cáfolatod olyanokra mint evolúció, ősrobbanás, kormeghatározás stb-stb amikhez olyan marhára értesz mert “természettudományos diplomád” van akkor azt közöld a nagyvilággal. Mi addig is türelmetlenül várjuk a következő Nobel-díj kiosztást ahol hallhatjuk a neved. Persze tudom, ezt már mondták neked az évek alatt sokszor de te vagy annyira begyepesedett nyomorult ,hogy folytasd az ámokfutásod s erre a kommentre is csak valami fröcsögéssel reagálj.
Na igen, Kreatti.
Nem az a baj, hogy rosszul esik neked, ha rosszul bánnak veled. Ez mindenkinek rosszul esne.
Az a baj, hogy te szinte mindenkivel eleve rosszul bánsz, és ez viszont nem érdekel téged.
Egy ilyen emberrel, mint te, szerinted ki fog jól bánni?
Amúgy nem zavar, hogy az életben mindenhol csak rossz történik veled?
,,Hát senkinek sem tetszik egy hozzád hasonló “személy”.
Nha ez a mocskos nagy képmutatás. Nektek nagyon is tetszik, ameddig veletek ért egyet, Pombe a nagy bizonyíték erre.
"Honnan veszed, hogy mi történik velem az életben?"
Ember... nézzél már magadra. Ha itt ilyen elmebeteg vagy, egyszerűen lehetetlen, hogy máshol maga legyél a jóság. Egyébként remekül látszik rajtad, hogy mekkora keserűséget szerzel mindenhol az életben: gondolom, hogy naponta veled mossák fel a padlót.
Aztán idejössz, és megpróbálod ugyanezt eljátszani velünk.
Csak nem jön össze, de a beteg lelkednek valami könnyebbséget okoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!