Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták vannak vallásos...

Ateisták vannak vallásos emberek akik nem, vagy nem egészen fogadják el az evolúciót. Miért fáj ez nektek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 20:21
 151/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Nem gond, ha itt valakinek nincs jó helyesírása, de ha ettől már értelmezhetetlenné válnak a mondatai is, az nem túl praktikus egy vitában."

Vita, hol? Ha számodra nehezen érthető, akkor mégsem vagy olyan szuper intelligens, agyonművelt, értelmiségi nethuszár, mint amilyennek tartod magad. Life goal failed.

2021. júl. 23. 13:36
 152/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Nos, aki haszontalan, ostoba, oktalanul személyeskedő, elfogult, esetenként trágár, láthatóan kifejezetten veszekedést szító kommenteket ír, azt ennek alapján ítéli meg az ember,... még akkor is, ha személyesen talán egész mások a személyiség jegyei."

Akkor mi is a probléma? Ott van nektek szegény Pombe, aki szintén így viselkedik, vele nincsen gondotok, rommá plsuszzoljátok az olyan megjegyzéseit amilyeneket az én esetemben kritizáltok. És ő kivétel nélkül mindig ilyen. :D Hipokrita bagázs. Plusz ugye illik nem elfelejteni, hogy ti kezdtétek az egészet. Persze, ha ti csináljátok azzal semmi gond. Akkor sem álltatok, és most sem álltok jobban a helyzethez, ha nem így foglamazok. Egyikőtökkel egész értelmesen el tudtam beszélgetni, de az is giga nullát érdemelt. Nem mintha érdekelne, de jelzés értékű. És mivel folytatjátok a hadjáratotok ahelyett, hogy magatokba szállnátok és egy bocsánat kéréssel rendeznétek az egészet, folytatjátok tovább. Hát én is folytatom a szembesítést... :)

2021. júl. 23. 13:46
 153/164 anonim ***** válasza:
0%

,,HA kiiratod a neved, AKKOR tisztázhatod magad."

Miért is kéne tisztáznom magam? Nektek kell saját magatokat tisztázni. Én jelenleg a nem létező lelkiismeretetek szerepét vettem át. Peace out.

2021. júl. 23. 13:56
 154/164 Pombe ***** válasza:
84%

#148: "Nem kell nyelvtan nácit játszanod, látom én is, hogy hibázok csak épp leszarom"

De értsd meg! Direkt írtam, hogy nem probléma a helyesírás nem tudásod, csak érthetetlenné tette a mondatodat. Újabb bizonyítékát adod annak, hogy egyszerű magyar szavak leírására ugyan képes vagy, de az értelmezésükbe már beletörik a bicskád. Hallottál már a funkcionális analfabetizmusról?

[link]

Idézve: "funkcionális analfabetizmus olyan műveltségi állapot, amelyben az írás-olvasás képességének a szintje egyre kevésbé teszi lehetővé az új információk befogadását és közlését"

Tehát! Fussunk neki még egyszer...

#143: "Dehogy nem írtál"

Ez mit jelent? Döntsd már el végre, hogy írtam, vagy nem írtam? És ha írtam, akkor hol?

Bár, ha a probléma lényegesen súlyosabb (írni tud, de olvasni semennyire), akkor reménytelen lesz:

[link]

Idézve: "Igaz, egyes internetezők is produkálják ezeket a tüneteket."

Ha ez a helyzet, hívd át Pistikét a szomszédból, és majd felolvassa neked: Nem a helyesírásod önmagában a probléma, hanem ezzel a mondatod érthetetlenné vált, mivel így több jelentés társítható hozzá!

#143: "Érdekes fantáziád van, de egy aberrált elmétől nem meglepő."

Bocsika, az nem fantázia, hogy betegesen állandóan rólam papolsz. Nem találtad kielégítőnek az ezt igazoló bemutatott tényeket? Szóval nincs betegségtudatod se?

[link]

Bocska, de szemérmetlenül azt hazudtad, miszerint ezt írtam volna rólad: "Egy degenerált barom"

Szóval kamuzol, nem igazolsz, vádaskodsz alaptalanul és még te beszélsz mások szellemi aberráltságáról? Nem vagy képes magyar szavakat értelmezni (és ez most tényleg igaz, nem gúny és nem csipkelődés), idegeskedve és kapkodva írsz le össze-vissza betűket még három-négybetűs szavakban is (korábban ezt nem tetted, magyarán a benned tomboló düh generálta stresszt nem képes az idegrendszered lekezelni).

Minden viccet és csipkelődést félretéve, te tényleg segítségre szorulsz (a szűken vett környezeted védelme okán is), és az a nagy baj, hogy ezt nem fogod belátni.

2021. júl. 23. 14:10
 155/164 anonim ***** válasza:
7%

,,Te valami szuicid hajlamú neoflagelláns szekta tagja vagy? Persze, ebből aligha értettél meg bármit is..."

Nyilván nem érthetem, hiszen neked van itt szektád, nekem semmi közöm az ilyen hajlamaitokhoz, ezért sem értem miről hadoválsz.

2021. júl. 23. 14:15
 156/164 Pombe ***** válasza:
84%

#152: "Ott van nektek szegény Pombe, aki szintén így viselkedik"

Látod! Már megint... :) - akkor is betegesen velem foglalkozol, amikor nem is nekem írsz.

Nem! Nem vagyok ilyen! Nem személyeskedek oktalanul, nem vagyok elfogult, sem trágár, sem a többi, mint te itt...

Én csak kiröhöglek, és kicsúfollak. :) - mert te elfogult vagy, mert trágár vagy, és a többi...

2021. júl. 23. 14:16
 157/164 anonim ***** válasza:
100%
Úristen mi van itt.
2021. júl. 23. 14:20
 158/164 Pombe ***** válasza:
88%

Amúgy tényleg vége...

A @152 feltehetőleg valóban valami szellemi problémával küszködik. Nem állítom, hogy súlyos, de hogy valami kisebb gubanc van a fejében, az tutkó...

2021. júl. 23. 14:23
 159/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Hallottál már a funkcionális analfabetizmusról?"

Igen, az olyanokra jellemző mint te.

,,Minden viccet és csipkelődést félretéve, te tényleg segítségre szorulsz"

Akkor ezek alapján végre megértetted, és elmész végre egy olyan helyre ahol segítséget adhatnak neked. Gratulálok, sikeres volt az önmagaddal való szembesítés. Remélem a szektád többi tagja is hasonló következtetésre jut. Bár lehet, hogy csak a hipnózisod hatása alatt állnak. Így ha végre kikerülsz a képből fölébrednek a lázálmukból. (Mindenféle csipkelődést félretéve.)

2021. júl. 23. 14:26
 160/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Látod! Már megint... :) - akkor is betegesen velem foglalkozol, amikor nem is nekem írsz."

Még mindig nem érted, hogy téged játszalak el nekik. Remek esettanulmány vagy. Ékes példa vagy a bennük tomboló kettős mércére. Igazi önmeghasonlás zajlik a poszt alatt, egyszerűen gyönyörűséges.

2021. júl. 23. 14:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!