Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták vannak vallásos...

Ateisták vannak vallásos emberek akik nem, vagy nem egészen fogadják el az evolúciót. Miért fáj ez nektek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 20:21
 141/164 anonim ***** válasza:
87%

"biztos mély nyomot hagyott benned"

Nagyon egyszerű lenne a részedről a bizonyítás: írasd ki a felhasználóneved.

Az evolúció bizonyított.

A szelekció a természetben automatikus - ha az ember csinálja, akkor mesterséges. Ugyanúgy működik mindkettő.

A kreacionizmusnak valóban volt egy ilyen stratégiája, de eltértek tőle.

Ezért is ennyire hatástalan, és ezért lóg ki nagyon a lóláb.

"ki mit ért evolúció alatt"

Evolúció alatt csak egyet lehet "érteni": az evolúciót. Az bizonyított, 100%-ra.

Te esetleg az evolúció történetére gondolsz? Mert az régészet, sose lesz 100%-ra bizonyítva.

2021. júl. 23. 10:48
 142/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Nagyon egyszerű lenne a részedről a bizonyítás: írasd ki a felhasználóneved."

Vagy talán neked nem kéne mániákusan feltételezgetésekbe bocsátkozni...

,,Te esetleg az evolúció történetére gondolsz? Mert az régészet, sose lesz 100%-ra bizonyítva."

Én személy szerint arra. Hogy másoknak melyik részével van gondja az megint más kérdés.

2021. júl. 23. 10:56
 143/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Sohasem írtam neked ilyet. Szerintem ezt te a kórlapodon olvastad. Kopj le rólam. Elhiszem, hogy nagy a szerelem, de értsd meg, hogy nem vagy a zsánerem. :("

Dehogy nem írtál, csak gondolom a sok gyógyszeres kezelés meg a disszociatív személyiségzavar nem segít rajtad. :) Minden esetre megint nem adtál választ, te igen okos elmebeteg. A lekopást emg te tehetnéd meg hiszen a kutya nme szól hozzád és te találsz be mindig tapló télapó. :D

2021. júl. 23. 11:14
 144/164 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, hogy valamit nem értettél:

HA kiiratod a neved, AKKOR tisztázhatod magad.

Ha nem is akarod tisztázni magad, az is egyértelmű jel.

Nekem mindegy végül is... de téged zavart, hogy miért veszünk egy kalap alá egy közismert hülyével.

Tegyél ellene, ha zavar.

2021. júl. 23. 11:37
 145/164 Pombe ***** válasza:
81%

#143: "Minden esetre megint nem adtál választ, te igen okos elmebeteg."

Mindenesetre (egybeírva) adtam választ, és dehogynem (egybeírva) tettem ezt minden esetre (különírva). De te cserébe nem! Áh! Dehogy (itt vessző következik), nem tettél ilyet soha...

#143: "Dehogy nem írtál"

Döntsd már el végre, hogy írtam, vagy nem írtam? Most már azt is tudod, hogy anno nyelvtanból miért kaptál állandóan karót. Nem gond, ha itt valakinek nincs jó helyesírása, de ha ettől már értelmezhetetlenné válnak a mondatai is, az nem túl praktikus egy vitában.

Idézőjelek közé tetted ezt az inkriminált mondatot: "Egy degenerált barom".

Mutass rá arra a megjegyzésemre, ahol én ilyet írtam neked. Ilyen egyszerű. Ellenkező esetben jogosulatlanul használtad az idézőjeleket.

#143: "disszociatív személyiségzavar"

Na, na... Soha nem néztél bele egy könyvbe se, ha az nem képregény, vagy nem kreacionista fércmunka volt. Honnan tudsz te ilyen szakszavakat? Ohó! A vaságyad elejére függesztett lapról olvastad le ezt... Szóval a kórlap tréfám telitalálat volt? :/

#143: "a sok gyógyszeres kezelés"

Nézd! Ha soknak tartod, akkor mindenképpen jelezd ezt a nővérkének. Nem bagatellizálhatod el a jellegzetes kísérőtüneteket (aggódom érted), mint pl. kóros mellébeszélés, füllentések, a ténylegesen bemutatott evós példák letagadása, semmibe vétele, közönséges és kontrollálhatatlan szófosás, majd mindezek rákenése az ápolószemélyzetre, a magyar szavak össze-vissza írása (mint fent), nem értése (pl. törzsfejlődés).... stbstb.

#143: "A lekopást emg te tehetnéd meg hiszen a kutya nme szól hozzád..."

:D Még akkor is rólam beszélsz, ha nem hozzám szólsz (pl. a #135-ödben Mansournak adott válaszodban is)... Tényleg nem veszed észre? Egyre biztosabb vagyok a gyógyszer túladagolásodban, és ezt az egyet tényleg jól megérezted... Amikor a vaságyadban izzadtan forgolódsz álmodban, a többi ápolt nem szokta mondani később, hogy fogcsikorgatva állandóan a Pombe nevet kiabáltad? Hol esdekelve, hol gyűlölködve, hol sírós romantikával...

Hm? :/

2021. júl. 23. 12:26
 146/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Nekem mindegy végül is... de téged zavart, hogy miért veszünk egy kalap alá egy közismert hülyével."

Engem aztán nem zavar, számomra vicces az a mániákus ellenségkép keresésetek, hogy igazoltnak érezzétek a gyűlölet cunamit egy olyan ember irányába akiről semmit sem tudtok. :D Titeket minősít megint csak, nem engem.

2021. júl. 23. 13:22
 147/164 anonim ***** válasza:
78%

"gyűlölet cunami"

Már egy ideje beszélünk itt.

Pontosan melyik írásomban tapasztaltad ezt?

2021. júl. 23. 13:25
 148/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Döntsd már el végre, hogy írtam, vagy nem írtam? Most már azt is tudod, hogy anno nyelvtanból miért kaptál állandóan karót"

Vérbeli tapló vagy. Véletlenül sem lehet, hogy egy éjszakás műszak után, meg egy olyan emberrel való "társalgás" során, ahol nem igazán érdekelnek a külsőseg, nme fogom még pluszba leenőrizni a nyamvadt helyesírásomat. Egyébként 4-5 között mozogtak az értékeléseim, ha erre vagy kíváncsi. Nem kell nyelvtan nácit játszanod, látom én is, hogy hibázok csak épp leszarom. :) Úgy sem számít. Sosem fogsz választ adni, mert egy troll vagy.

2021. júl. 23. 13:26
 149/164 anonim ***** válasza:
0%

,,Hol esdekelve, hol gyűlölködve, hol sírós romantikával..."

Érdekes fantáziád van, de egy aberrált elmétől nem meglepő.

2021. júl. 23. 13:31
 150/164 Darkmoon80 ***** válasza:
78%

"Akiről semmit sem tudtok..."

Pechedre rengeteget tudunk róla.

Tudod madarat tolláról, embert írásáról lehet megismerni (itt a gyakorin legalább is...).

Nos, aki haszontalan, ostoba, oktalanul személyeskedő, elfogult, esetenként trágár, láthatóan kifejezetten veszekedést szító kommenteket ír, azt ennek alapján ítéli meg az ember,... még akkor is, ha személyesen talán egész mások a személyiség jegyei.

Kreatti stílusa olyannyira jellegzetes, hogy messziről ráismer bárki, aki már olvasta néhány kommentjét. Neked véletlenül mégis sikerült pontosan utánoznod... véletlen egybeesés lenne, vagy csak szokásához híven (pofátlanul hazudik) nem ismered el a személyazonosságot.

2021. júl. 23. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!