Ateisták vannak vallásos emberek akik nem, vagy nem egészen fogadják el az evolúciót. Miért fáj ez nektek?
Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy lehet, nem te léptél ki abból a bizonyos felekezetből, hanem téged küldtek el onnan. Ezzel a stílussal, ha így viselkedtél, simán kizárhattak onnan, szerintem.
Egyébként én is oda jártam, és úgy gondolom, ott nem tűrik meg az ilyen viselkedést.
Hát, Kreatti, a gyik az egyetlen hely, ahol téged megtűrnek.
De itt is csak azért, mert pénzt hozol nekik... rövid távon, legalábbis.
De a véleményük nekik is megvan rólad.
Mint említettem, én is oda jártam, szóval tudom, (valamennyire) hogy milyen a felekezet. Mondjuk, én privát fenyegetésekről nem hallottam, bár tudok ezt-azt, hogy nem igazán tűrik a valláskritikát. Fogalmam sincs arról, hogy pontosan mi történt köztetek, ezért mondtam, hogy LEHET, téged zártak ki onnan. Ha nem így történt, akkor elnézést, tévedtem.
De most függetlenül attól: amit itt művelsz, az borzasztó. Nem tudom, hogy ennek mi a lélektani háttere, lehet, valami korábbi sérelem, és itt adod ki a frusztrációt (ezt is megtippeltem már máshol) de ne csináld, légyszíves!
Mindenkinek lehet véleménye, de mondd normálisan.
Maga Charles Darwin például foglalkozott az evolócióellenes kritikákkal. A fajok eredete későbbi kiadásaban angol úriember módjára reagált rájuk.
Mit kell akkor a feszültséget csinálni? Nincs rá szükség.
#104 Ha neked a külsőség mindennél előrébb való, akkor köztük a helyed. Tudod a gyülekezetben is vannak akik úri ember módjára viselkednek közben meg erőszakolják a feleségüket. De ha erre én indulatosan reagálok, szerintem jogosan, akkor azt kapom, hogy "Úr isten, hogyan viselkedsz?,, "Minek kelted a feszültséget?,,
De nyugodtan lehorthatod Jézust, meg Pál-t is akiknek szintén voltak kirohanásaik. Őket is elhallgattatad volna? Bocsánat, hogy nem vagyok egy fanatikus, inger szegény, a valóságot letagadó, álomvilágban élő, vallásoskodó álszent!
Nem járok már oda, sőt keresztény sem vagyok már.
Ezen az oldalon viszont nincs okod arra, hogy indulatosan reagálj, főleg egy biológiai vitában nem. Erre te folyamatosan ezt csinálod: irónizálsz, gúnyolódsz. Elmondhatnád a véleményed normálisan is. Ez az üzenet, amit át szeretnék adni.
#100: "Leszarom a véleményedet nagyban."
No, és gondolod, hogy ez most bárkit is itt meglepetésként ért? :)
Igen, ezt tetted eddig is. Mint említettem volt, te itt csak magaddal vitázol. A te kis introvertált világodban megvan mindennek a jól mumifikált intakt jelentése. A te sosemvolt "törzsfejlődés"-, "mikro- és makroevolúció", "új információ" értelmezésed is csak a tied, aminek sérthetetlenségét a mások kiigazításának leszarásával biztosítod be, csak ezt nagyon hangosan teszed.
Pedig érdekes gondolatkísérletben vehetnél részt a #99-es alapján - amit leszarsz... :)
Ha te ezzel a sántító félig-meddig igaz mikroevolúció értelmezéseddel jelentél volna meg valahol a középkor mélyén, úgy mint egy Gioradno Bruno, mint egy fanatikus istenhívő, aki szembehelyezkedik a vallási tanokkal, azt hirdetve, hogy a kutya igenis a farkasból lett, és a kutyát nem Isten-, hanem a mikroevolúció teremtette, valamint az szerepelne a mai történelem tankönyvekben, hogy te leszarva az inkvizíciós törvényszéket, emelt fejjel mentél a máglyára, akkor ma ezen az oldalon itt mindenki párás szemmel, és nagy tisztelettel hozná fel a neved.
Hozzátennénk, hogy te több száz évvel előzted meg a korodat, és elhomályosítanád Darwin emlékképét, akiről csak annyit állapítanánk meg, hogy pontosította az elképzeléseidet, amik persze elképesztően zseniálisak voltak hibás voltuk ellenére is, hiszen rengeteg sokkal későbbi felfedezésről akkor még nem tudhattál.
És itt mindenki azt hinné, hogy ha ezekkel tisztában lettél volna, akkor azt is tudtad volna, hogy csak evolúció van, és nem mikro-, meg makroevolúció...
Fogalmunk se lenne arról, hogy te ezt képtelen lettél volna felfogni már akkor is, és ehelyett zseninek, hősnek, nagyszerű elmének neveztünk volna. Hát nem hízelgő???
:DDD
,,Ezen az oldalon viszont nincs okod arra, hogy indulatosan reagálj"
Azt nem te döntöd el. Gúnyolódni meg pont, hogy nekik szokásuk, tehát ismételten tévedésben élsz. "Normális" megfogalmazásra is ugyanazok a lenéző, félremagyarázó, mindent kiforgató kommentek jönnek, tehát már nem érdekelnek a formalitások. Az üzeneted meg tartsd meg magadnak. Éppen elég kígyó mentalitásu emberrel találkoztam, akik "normálisan" fogalmaznak. Negédesen, nyájasan fogalmaznak meg manipulatív, egoista, sértő dolgokat. Gondolom a tartalom meg a szándék számodra lényegtelen. A lényeg, hogy az ember pszihopata legyen. És ismételten nem sikerült elárulnid, hogy melyik gyülekezetbe jártál, plusz nulla reakciód volt az általam felhozott példára, tehát szemellenzősen kommunikálsz. Ez már legyen a te hiányosságod, további szép estét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!