Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták vannak vallásos...

Ateisták vannak vallásos emberek akik nem, vagy nem egészen fogadják el az evolúciót. Miért fáj ez nektek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 20:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/164 anonim ***** válasza:
100%

"4, fizetett bérenc, aki az oldalnak generál forgalmat"

"5. Vagy a szekta pénzeli.."

ilyen tényleg van?? erre pénzt adnának ki? komolyan kérdezem, számomra ez elképzelhetetlen. én azt gondolnám, egy "jól kivitelezett" agymosás után önként és dalolva veszekednének az interneten.

2021. júl. 20. 11:34
 92/164 Mansour ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy szekta. Nem tudok elképzelni olyan vad szektát, amelyiknek ne lenne kínos az, amit ez az illető itt művel. Nem az, amit mond, hanem az, ahogyan. Már rég az orrára koppintottak volna, hogy ne járassa le őket ilyen viselkedéssel.

Szerintem egy magányos Don Quijote, aki már a megszállottság szintjén akarja meggyőzni magát valamiről, amiben hinni akar. Mert szerencsétlenségére van annyira racionális beállítottságú, hogy nem elég neki a hit, bizonyítékokat is akar mellé, és ezeket meg is szerzi magának, bármilyen áron.

2021. júl. 20. 12:46
 93/164 anonim ***** válasza:
91%

...és most megcsinálták Noé bárkáját is, a létező legerősebb rétegelt lemezből, 1000 ponton alátámasztva, hogy ne roskadjon szét az egész.

És a híveiknek még ettől sem esik le a tantusz!

2021. júl. 20. 12:47
 94/164 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az fáj, hogy a vallásos ember nem fogadja el az evolúciót (kit érdekel?), hanem az amikor pokolra jutok, mert az evolúcióban hiszek.
2021. júl. 20. 13:05
 95/164 Tevenyereggyarto ***** válasza:
86%
Jaj, ne szidjuk már szegényt, még ha meg is érdemli. Ha ti is csak üres GyK-s észosztásra használnátok az internetet és könyvből is csak a Bibliát láttátok volna (illetve annak is inkább csak a borítóját meg innen-onnan egy-egy kósza szösszenetet belőle) akkor biztos mi is ilyenek lennénk. Egy igazi sakkozó galamb aki magasan a Dunning-Kruger görbe legelején van de azt hiszi ,hogy a másik végén van s mindenki más az elején. Vagy nem is tudom ,hogy lehetne őt leírni úgy ,hogy az ne legyen sértő, bár ez is elárul róla egyet s mást ,hogy kb semmi pozitívat nem lehet róla elmondani. Mondjuk a kitartását és elkötelezettségét valahol irigylem mert már ~8-10 éves kérdéseknél is feltűnt, bárcsak valami hasznosba ölte volna azt a sok éves eltökéltséget.
2021. júl. 20. 13:48
 96/164 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam őt pár éve, mikor valakinek segíteni szeretett volna.

Nagyon zavarban volt. Látszott rajta, hogy ilyet még sose csinált.

Láttam legalább ezer írását, és azokban tényleg nem próbált ilyet. Ott a szokásos formáját adja.

Kb. 10 olyan írást is láttam tőle, ahol nem volt rosszindulatú.

2021. júl. 20. 14:06
 97/164 Darkmoon80 ***** válasza:
87%
Egyszer régen bevallotta, néhány kezdeti flusztráló bírálat hatására lett ilyen, és szándékosan olyan a modora, hogy bántson másokat. Amennyiben kezdetben sem volt több esze, persze megértem, hogy nem nyert osztatlan elismerést akkor sem a gondolataival(már pedig nem hiszem, hogy akkor még zseni volt és azóta lett IQ negatív).
2021. júl. 20. 20:34
 98/164 anonim ***** válasza:
0%
#1 Sajnos legtöbben az áltudományos hülyeség mellett állnak ki.
2021. júl. 21. 04:16
 99/164 Pombe ***** válasza:
83%

#98: "Sajnos legtöbben az áltudományos hülyeség mellett állnak ki."

Hát, azért az emberiség hajnalától számolva ez aligha tűnik helytálló megállapításnak. Ne keseredj el, mert az alább ábrázolt korban mindenki melletted állt volna ki :)

[link]

Sőt! Sokkal később is!

[link]

Még ebben a korban is boldogan ölelt volna mindenki a keblére kezdetben, amíg meg nem hallották volna tőled azt az áltudomány terjesztést, hogy Isten helyett a mikroevolúció csinált a farkasból kutyát... :D

Na, így könnyen lehet, hogy akkoriban - ugyanúgy mint itt a GYIK oldalain is -, leégtél volna, de a modern technológiának hála, ez most már megtörténhet veled akárhányszor... :D

2021. júl. 22. 16:45
 100/164 anonim ***** válasza:
0%

Pombe úr is megérkezett. :)

Leszarom a véleményedet nagyban. Meg az itt ólálkodó többi áltudományos birkáét is.

2021. júl. 22. 22:40
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!