Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért mondják hogy a tudomány...

Miért mondják hogy a tudomány és a vallás nem ellentéte egymásnak amikor ez nem igaz, mert szinte az összes kérdésben egész mást mondanak? Mi ez ha nem ellentétes nézetek?

Figyelt kérdés

Egyház szerint pl. a homoszexualitás nem normális bűn stb. Tudomány szerint már teljesen normális dolog és nem betegség.

Vagy ugyanez a maszturbáció kérdése is vagy akár a teremtés történet és társai.. csomó nem egyett értés van.. egész mást mond a két szervezet

2021. ápr. 17. 10:51
 81/120 anonim ***** válasza:
0%

Ahha persze vonzalom nélkül hogy is tudsz eljutni addig hogy kielégülsz?

2021. ápr. 20. 11:33
 82/120 anonim ***** válasza:
70%

"Ahha persze vonzalom nélkül hogy is tudsz eljutni addig hogy kielégülsz?"

Ha nincsenek merevedési problémáid, simán.

2021. ápr. 20. 11:35
 83/120 anonim ***** válasza:
70%

"A distressz például nem igaz a pedofíliára, a down kórra vagy az autizmusra sem, tehát baj van a definícióval"

De, eléggé jellemző.

A Down szindróma pedig még csak nem is mentális betegség. Nagyon képben vagy...

2021. ápr. 20. 11:37
 84/120 Demion ***** válasza:
69%

76

"onnantól kezdve közügy hogy mutogatják meg propagálják. Ahhoz hogy két felnőtt ember mit csinál egymással, valóban semmi közöm, de akkor ne tessék házasságért meg örökbefogadásért kampányolni!"

Két felnőtt ember házassága annak a két felnőtt embernek a magánügye, senki másnak nincs hozzá köze. Az örökbefogadással kapcsolatban pedig a gyermekpszichológia szerint sokkal rosszabb egy gyereknek, ha árvaházban nő fel, mintha szülők mellett, még akkor is, ha azok a szülők egyneműek.

A "propagálás" alatt meg nem tudom mit értesz. Számomra ez azt jelentené, hogy a melegek másokat is arra buzdítanak, hogy legyenek melegek. De ilyenről én még nem hallottam.

2021. ápr. 20. 11:40
 85/120 anonim ***** válasza:
15%

Akkor legyen igazad én biztos nem tudnék dugni egy másik férfival mert fel se állna, pedig nincsen semmilyen merevedési problémám xd

Dehogy jellemző!

2021. ápr. 20. 11:41
 86/120 anonim ***** válasza:
15%

Ahha persze hát nagyon nem. A házasság egy állami intézmény, tehát nem magánügy. Az örökbe fogadásra váró házaspárok már most is 3szor annyian vannak mint az örökbe adható gyerekek, innentől kezdve ez tárgytalan. A propagálás meg pont az amit most csinálsz.

2021. ápr. 20. 11:44
 87/120 A kérdező kommentje:
83. Az autizmus sem betegség már, hanem egy állapot...
2021. ápr. 20. 11:46
 88/120 anonim ***** válasza:
36%

"Akkor legyen igazad én biztos nem tudnék dugni egy másik férfival mert fel se állna"

Gondolom mert téged taszít vagy undorít ennek gondolata is. De ez nem egyenlő azzal, hogy valakihez nem vonzódsz.

Nagyon súlyos fogalmi zavaraid vannak, mégis hogy akarsz így vitázni? :/

"Dehogy jellemző!"

Most komolyan azt szeretnéd itt elhitetni valakivel, hogy az autizmustól és a pedofil hajlamoktól szenvedőkre nem jellemző hogy ez nekik kellemetlen érzéseket okoz?

2021. ápr. 20. 11:50
 89/120 A kérdező kommentje:
Mondom az autizmus nem betegség!!!
2021. ápr. 20. 11:53
 90/120 anonim ***** válasza:
96%

"Mondom az autizmus nem betegség"

De igen, F84 a BNO kódja.

2021. ápr. 20. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!