Miért mondják hogy a tudomány és a vallás nem ellentéte egymásnak amikor ez nem igaz, mert szinte az összes kérdésben egész mást mondanak? Mi ez ha nem ellentétes nézetek?
Egyház szerint pl. a homoszexualitás nem normális bűn stb. Tudomány szerint már teljesen normális dolog és nem betegség.
Vagy ugyanez a maszturbáció kérdése is vagy akár a teremtés történet és társai.. csomó nem egyett értés van.. egész mást mond a két szervezet
Akkor ezek szerint a homoszexualitás is döntés kérdése? 😃 Csakmert a cölibátus az. Ha meg valaki egészségügyi okokból nem tud gyereket nemzeni, az szintén betegség.
Nem állítottam sehol sem ilyet. Csak arra reagáltam, hogy szerinted az a normális, mindenki megházasodik és gyereket nemz/szül. Jézus pedig más dolgot vázolt fel, mint idéztem is. Te pedig azt állítottad be nem normális dolognak, amiről Jézus egy eszményi képként beszélt. De Pál apostol is hasonlóan írt.
Két totálisan más dologról beszélünk. Az egyik döntés kérdése, a másik meg egy képesség hiánya.
De te írtad, hogy mi a normális dolog, aminek egyébként Jézus se felelt meg, se az általa mondott eszmény se.
19
"Ja értem szóval addig szubjektív amíg neked tetszik🤣🤣🤣🤣"
Nem, nem érted. Az, hogy mi számít normálisnak és mi nem, az egy szubjektív dolog. Szerinted a homoszexualitás nem normális, szerintem meg a homofóbia. Melyikünknek van igaza? Ki dönti el, hogy mi a normális?
Ezért értelmetlen a definíció, amit a betegségre adtál. Mert maga a definíció tartalmaz egy kifejezést - a "normálist" - amit nem tudsz definiálni.
pedig egy evolúciós előny azért nem szelektálódott még ki...
Pl. A szigeten a nőstény madarak 30 százalékkal többen vannak, mint a hímek. Ennek oka, hogy az albatroszok nemrég települtek vissza Oahu szigetére, a vándorlás pedig jobban ment a nőstény egyedeknek, így hímekből kevesebben érkeztek meg. Mivel pedig kevesebb a hím, rengeteg nőstény pár együtt rak fészket. Bár egyikőjüket általában megtermékenyíti egy hím, az utódokat nem az apával, hanem az azonos nemű társsal keltik ki és nevelik fel. A hímek pedig a következő évben azokat a nőstényeket termékenyítik majd meg, akiknél látták, hogy volt tojás az előző szezonban. Annak a nősténynek, akinek nem sikerült tojást rakni, és nem talált magának párt, nincs esélye a következő generációban.
Te most szalmabábbal vitatkozol amit senki nem mondott. Nem ugyanaz ha valaki KÉPTELEN családot alapítani meg hogy ha NEM akar! Hiába nem veszel róla tudomást, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
,,Ezért értelmetlen a definíció, amit a betegségre adtál. Mert maga a definíció tartalmaz egy kifejezést - a "normálist" - amit nem tudsz definiálni."
Ezt a definíciót a Wikipédia adta nem pedig én. Másrészt meg én magam írtam le hogy a normalitás mint olyan szubjektív. Már a kommentem legelső mondata is erről szólt.
Azért nem szelektálódott még ki mert nem tud kiszelektálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!