Miért mondják hogy a tudomány és a vallás nem ellentéte egymásnak amikor ez nem igaz, mert szinte az összes kérdésben egész mást mondanak? Mi ez ha nem ellentétes nézetek?
Egyház szerint pl. a homoszexualitás nem normális bűn stb. Tudomány szerint már teljesen normális dolog és nem betegség.
Vagy ugyanez a maszturbáció kérdése is vagy akár a teremtés történet és társai.. csomó nem egyett értés van.. egész mást mond a két szervezet
"Nem, a balkezesség az átlagtól tér el nem a normálistól"
Pont mint a homoszexualitás.
"és nem hordoz magában semmilyen diszfunkcionalitást"
Pont mint a homoszexualitás.
"Már hogy ne lenne köze az egészségnek a szexualitáshoz?"
A szexualitás megéléséhez semmi köze. Te idézted a definíciót, szóval saját magadat cáfolod.
Mivan? Szóval akkor az egészségnek semmi köze a szexualitáshoz?
Dehogynem hordoz diszfunkcionalitást az hogy képtelen valaki családot alapítani. Ennyi erővel az autizmus sem betegség.
"Mivan? Szóval akkor az egészségnek semmi köze a szexualitáshoz?"
A szexualitáshoz van. Hogy hogyan éled meg a saját szexualitásod, ahhoz nincs.
"Dehogynem hordoz diszfunkcionalitást az hogy képtelen valaki családot alapítani"
Ezt benézted, mert képes.
,,A szexualitáshoz van. Hogy hogyan éled meg a saját szexualitásod, ahhoz nincs."
Megintcsak szerinted.
,,Ezt benézted, mert képes."
Ezt benézted mert nem képes xd
"Te most szalmabábbal vitatkozol amit senki nem mondott. Nem ugyanaz ha valaki KÉPTELEN családot alapítani meg hogy ha NEM akar! Hiába nem veszel róla tudomást, semmi köze a kettőnek egymáshoz."
Jó, de a melegek se képtelenek rá biológiailag, csak nem akarnak, mert pl nem a nőkre izgulnak. Te pedig azt mondtad, hogy ez a normálistól eltér.
Már értem mi a félreértés tárgya. Ez most olyan mintha azt mondanád hogy én is ki tudom bírni az extrém fájdalmat, kötözz le egy székhez, kínozz meg és megtudod😃 A homoszexuálisok nem szabad akaratukból nem közösülnek egy ellentétes neművel mint egy szerzetes, hanem mert hajlamuk predesztinálja őket erre. Ez nem döntés kérdése.
"Megintcsak szerinted."
Nem szerintem. A hivatalos definíció szerint. Amit még mindig TE idéztél.
"Ezt benézted mert nem képes"
Miért ne lenne? Az neki egy szimpla döntés hogy csinál-e gyereket egy nőnek, semmilyen duszfunkcionalitás nem teszi erre képtelenné.
A logikád alapján egy csúnyácska lány is beteg, ha senki nem csinál neki gyereket. Vagy valaki aki élvezi az egyedüllétet és nem vágyik családra.
Miért ne lenne köze a szexualitás megélésének az egészséghez? Mert csak?
,,A logikád alapján egy csúnyácska lány is beteg, ha senki nem csinál neki gyereket. Vagy valaki aki élvezi az egyedüllétet és nem vágyik családra."
A csúnya lánnyal más nem akar közösülni, a csúnyaság meg eleve szubjektív, aki meg nem akar családot az nem akar ennyi. A homoszexuálisok ellenben nem szabad akaratukból vonzódnak a saját nemükhöz.
"Miért ne lenne köze a szexualitás megélésének az egészséghez? "
Mert semmi ilyen kitétel nincs sem az egészség, sem a betegség definíciójában.
"A homoszexuálisok ellenben nem szabad akaratukból vonzódnak a saját nemükhöz."
Pont mint az én két példámban. Senki nem a saját akaratából csúnya vagy élvezi az egyedüllétet.
29
"Ezt a definíciót a Wikipédia adta nem pedig én."
Tovább is olvashattad volna azt a wikipédiát:
"A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. A testi – lelki – szellemi egyensúly felborulása, amely akadályozza a beteg élőlény életfolyamatait, mindennapos tevékenységét és a társadalmi életben való részvételét."
A homoszexualitás akadályozza az életfolyamatokat? Nem. A mindennapos tevékenységet? Nem. A társadalmi életben való részvételt? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!