Miért mondják hogy a tudomány és a vallás nem ellentéte egymásnak amikor ez nem igaz, mert szinte az összes kérdésben egész mást mondanak? Mi ez ha nem ellentétes nézetek?
Egyház szerint pl. a homoszexualitás nem normális bűn stb. Tudomány szerint már teljesen normális dolog és nem betegség.
Vagy ugyanez a maszturbáció kérdése is vagy akár a teremtés történet és társai.. csomó nem egyett értés van.. egész mást mond a két szervezet
Na hát ez az a polkorrektkedő virágnyelv amitől borsódzik a hátam. A betegség is állapot, ezzel nem mondtunk semmit.
,,Gondolom mert téged taszít vagy undorít ennek gondolata is. De ez nem egyenlő azzal, hogy valakihez nem vonzódsz."
Miről beszélsz ember? 🤣🤣🤣🤣 De pontosan azzal egyenlő. Ha valamitől undorodok akkor az nem vonz.
,,Most komolyan azt szeretnéd itt elhitetni valakivel, hogy az autizmustól és a pedofil hajlamoktól szenvedőkre nem jellemző hogy ez nekik kellemetlen érzéseket okoz?"
A pedofilnak sem a vonzalom okoz frusztrációt, hanem hogy kénytelen elnyomni azt, tehát ez szituációfüggő. Nekem meg van aspergeres barátom, nyilván nem látok a fejébe de nem tapasztaltam hogy frusztrálná az állapota. Sőt van olyan szituáció ahol konkrétan mivel nem veszi le a lapot még jobban is érzi magát, mert észre se veszi hogy mondjuk valaki kicikizte.
"Ha valamitől undorodok akkor az nem vonz"
De ha valami nem vonz, attól nem undorodsz automatikusan.
Tudod, a pingvin madár, de a madár az nem pingvin.
Azért az ciki hogy neked még ennyire alap dolgokat is magyarázni kell...
Tőled meg az a ciki hogy erőlködve akarsz bizonygatni valamit amit nem tudsz. Ha egy férfi a férfiakhoz vonzódik akkor nem fog tudni szexelni egy nővel mert automatikusan undorodik tőle, ha meg nem, akkor nem igazán homoszexuális, hanem csak biszex aki az egyiket jobban szereti. Vagy ez vagy az, a kettő nem működik egyszerre, ezt nem tudjátok kimagyarázni.
A nem vonzódás és az undor még mindig nem ugyanaz.
A biszex pedig nem azt jelenti hogy kitől nem undorodik, hanem hogy kihez vonzódik.
Minek használsz olyan fogalmakat, amiket nem értesz?
Láthatóan te nem értesz semmit. Hogy lehet szexuálisan felizgulni meg elélvezni ha nem okoz valami vonzalmat? Ez ostobaság ne haragudj!
,,A nem vonzódás és az undor még mindig nem ugyanaz."
Hát de ebben az esetben ugyanaz. Ha valakihez szexuálisan nem vonzódok, ráadásul nem is felel meg a preferenciáiamnak(kinek mi) és mégis szexelni kell az undorító. Ezt nem tudod kimagyarázni. Hámozhatod a fingot de ha egy leszbikus nő mondjuk tud szexelni egy férfival, az akkor biszexuális, ellenkező esetben ugyanis undorodna tőle és nem tudna izgalomba jönni.
"Hogy lehet szexuálisan felizgulni meg elélvezni ha nem okoz valami vonzalmat?"
Simán. Mint mondtam, rengeteg meleg élt tettetésképp családi életet nővel, vagy épp férfi és női oldalról is vannak akik csak a pénzért mennek a másikhoz, és nem vonzalomból fekszenek le vele. A törtélem nagy részében az érdekházasságok voltak az általánosak, nem pedig a vonzalom és szerelem alapján való párkeresés, és azokból is számtalan gyerek született.
Te valami nagyon mesevilágban élsz, ahol ignorálod a tényeket csak hogy olyan hamis állításokat tehess, amik majd téged igazolnak...
Ez megint csak azt igazolja hogy a homoszexualitás nem genetika, hanem választás kérdése. Hiába akarod nekem bemeselni vonzalom nélkül nem fog felállni sehogy a pecsed. Sehogy max viagrával. Csűrheted-csavarhatod de ez tény. Te fordítva értelmezed az egészet. Ex post facto alapon érvelsz, vagyis meg akarod magyarázni hogy mivel régen nem mutogatták magukat így el lehet nyomni. Holott pont arról van szó hogy nincs mit elnyomni mert nem is lehet.
,,Simán"
Szerinted. Akkor ennyi erővel bárkit lehet bármivé nevelni csakhogy ez nem igaz.
"Hiába akarod nekem bemeselni vonzalom nélkül nem fog felállni sehogy a pecsed. "
Hiába mantrázod, ha egyszer sok millió példa igazolja az ellenkezőjét.
"Ez megint csak azt igazolja hogy a homoszexualitás nem genetika, hanem választás kérdése"
A homoszexualitás nem választás kérdése. De hogy valakivel az ember lefeszik-e vagy sem, az mind homo-, mind heteroszexuálisnál természetesen egyéni döntés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!