Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hisztek Isten létezésében?

Hisztek Isten létezésében?

Figyelt kérdés
Akik nem hisznek, azok megmagyaráznák hogy miért?
2020. ápr. 11. 01:15
 471/477 Tevenyereggyarto ***** válasza:
0%
Mit értenék ? Azt amit jelent. Az evolúció nem szerintem nem véletlenszerű hanem senki szerint sem az aki egy kicsit is ért hozzá. Ezért kérdeztem ,hogy mi ez a visszakérdezés ,hogy “hanem” ? De ez még mindig nem válasz a kérdésre.
2020. máj. 28. 15:33
 472/477 A kérdező kommentje:

"Mit értenék ? Azt amit jelent."

Hát oké, csak azt nem mondtad, hogy mit jelent a "nem véletlenszerű", miben nyilvánul meg.

2020. máj. 29. 14:32
 473/477 Tevenyereggyarto ***** válasza:

“Hát oké, csak azt nem mondtad, hogy mit jelent a "nem véletlenszerű", miben nyilvánul meg.”

A szelekcióban, az nem véletlenszerű. De ezt gyakorlatilag már Darwin megmondta 160 éve, nem tudom ez miért kérdés. De még mindig nem derült ki ,hogy te mit értesz evolúció alatt mert a reakcióid alapján valahogy nem azt amit jelent.

2020. máj. 29. 14:44
 474/477 A kérdező kommentje:

"A szelekcióban, az nem véletlenszerű."

Hát olyan szempontból nem véletlenszerű, hogy a rátermettebb marad fenn, de hát végülis egyetlen egyed sem tehet arról, hogy mit örökölt.

"De még mindig nem derült ki ,hogy te mit értesz evolúció alatt mert a reakcióid alapján valahogy nem azt amit jelent."

Annyit kérdeztem, hogy "hanem", és te ebből azt szedted le, hogy én nem azt értem evolúció alatt, amit jelent. 🤦🏼‍♂️ Ezt hogy sikerült? :D

Az evolúció alatt én egyfajta törzsfejlődést értek, mint mindenki más, akinek megtanították.

2020. máj. 29. 16:56
 475/477 Anahystor ***** válasza:
100%

FYI:

[link]

2020. máj. 31. 09:22
 476/477 Tevenyereggyarto ***** válasza:

Bocsánat ,hogy kicsit inaktív vagyok. Amint tudok, reagálok a kommentjeidre. Addig is itt vannak a Föld alakjáról meg miegyebekről szóló igerészek (nem én gyüjtöttem össze): [link]

Ezt meg csak érdekességképpen, különösebb ok nélkül: [link]

2020. jún. 6. 20:39
 477/477 A kérdező kommentje:

A drive-os link a Biblia szándékos félreértelmezése. A Biblia nem földrajz könyv, nem csillagászati értekezés, de még nem is történelem könyv. Nevetséges.

Az atesitás likkel nem értem, mit akartál mondani, egyértelmű baromság. Sátán mai napig gyilkol betegségekkel, öngyilkosságra késztetéssel, droghasználattal, cigarettázással, alkoholfüggőséggel, és még sorolhatnám hetekig. Hidd el, megszámolni sem tudná senki, hány milliárd embert ölt meg. Ne nevettesd ki magad!

Másrészt Isten ítéletei nagyon kegyetlenek. Ez mindig is így volt, és mindig is így lesz. Tapasztalni fogjuk a közeljövőben ezt a kegyetlenséget, vagyishát már aki tapasztalni fogja :)

2020. jún. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!