Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha keresztény létetekre...

Ha keresztény létetekre homoszexuális fiatok születne kitagadnátok?

Figyelt kérdés

2018. jún. 30. 22:49
 121/159 anonim ***** válasza:
91%
(Ez gyors volt, közben a 3 felhízott 5-re, ez aztán az iram.)
2018. júl. 6. 21:54
 122/159 anonim ***** válasza:
43%
#122 még ki sem fejlődött akkor milyen ember életről beszélünk? Ennyi erővel tiltakozhatnál recska ellen is abban is sok embrió veszti életét 😂😂
2018. júl. 6. 21:56
 123/159 anonim ***** válasza:
92%

Észnél vagy ember? Az ált. iskolát sem sikerült kijárnod? Láthatóan nem, javaslom pótold be majd idővel.

Embrio az ondoban... ennyi esze hogy lehet valakinek és ilyenek vannak szabadlábon.

2018. júl. 6. 22:03
 124/159 anonim ***** válasza:
88%

#109 Mégis honnan veszed, hogy Isten nem ezt akarja? Azért mert te ezt akarod kiolvasni a Bibliából? Miért teremtette akkor az embert (elméleted szerint) ennyire alkalmazkodóvá ezen a téren is?

Érted mi a különbség a két felnőtt ember közös beleegyezéséből történő aktus, és az erőszak között? Tudod mi a különbség ember, állat és gyerek között? Mert szerintem nem.

Azt sem értem miért feltételezed, hogy két azonos nemű emberből aberrált nevelő válna. Amikor gyerekeket bántalmazó szülőkről van szó, azok mind "hagyományos családmodell" szerint működnek, vérszerinti anyáról és apáról beszélnek, akik pont azokat követik el a saját gyerekeik ellen, amiket te itt leírtál, és nem csak nálunk, nem csak bizonyos kultúrákban vagy társadalmi szinten, hanem mindenhol előfordulhat. Matematikailag, statisztikailag, filozófiailag, vallásilag, én ebből arra következtetnék, hogy valóban vannak aberrált emberek, de azokban nem találsz más közös tényezőt, mint a beteg gondolkodásmódjukat.

A szexuális irányultság elég korán kialakul az emberben teljesen magától, és az, hogy annak ennyiféle különböző formája jöhetett létre, nyilván jó okkal történt. Én legalábbis nem bírálnám felül sem a természet rendjét, sem Istent.

Mint írták, számos előnye van a homoszexualitasnak társadalmi szinten. Szerintem ha árvaházban, nevelőotthonokban, vagy agresszív alkoholista családban felnőtt emberektől megkérdeznéd, inkább választottak volna maguknak meleg párokat. Semmi okunk nincs feltetelezni, hogy ne lennének alkalmas szülők. Az egyetlen hátrány ami a gyereket érheti az a környezete, mert lenne olyan ember aki emiatt bántaná, mint ahogy régen a házasságon kívül született gyerekekkel tették.

Nem értem egyébként miként lehetne megakadályozni, hogy azonos neműek neveljenek gyereket. Egy homoszexuális embernek ma már bármikor lehet saját vérszerinti gyereke is.

És mi a helyzet ott, ahol valójában az anyuka neveli a nagymamával a gyereket, vagy akinek meghal a házastársa? Az óvodákban miért női párosok vannak többnyire? Ezt is mind tiltsuk be, nehogy mindenki elkapja a melegséget?

Egyszer majd próbáld ezt megérteni, a melegek nem akarnak azok lenni, mert az a nehezebb út. Az első gondolattól kezdve küzdenek magukkal, a családjukkal, a barátaikkal, a munkatársaikkal, hogy mennyire magánügy, kinek hogyan lehet elmondani, kell-e egyáltalán, és egész biztos, hogy jobban szeretnék tudni, mint akármelyik hetero, hogy ők miért, és miért pont ők. Két azonos nemű ember kapcsolata ugyanannyira lehet természetes vagy perverz, mint bármelyik másik két ember kapcsolata. Lehet te ki vagy élezve rá, hogy csak azt vedd észre ami megbotránkoztató. Te talán mindent pontosan úgy teszel ahogy szerinted normális, de attól még mások számára az is lehet perverzitás. Nem tudom neked milyen érzés lenne, hogy emiatt a családodat, a munkádat, a szülői képességeidet is megítelhetnék társadalmilag.

2018. júl. 6. 22:19
 125/159 anonim ***** válasza:
51%
#125 inkább az a siralmas hogy te vagy szabadlábon egy gyereket akarsz nyomorsorba dönteni, szégyentelen vagy.
2018. júl. 6. 22:22
 126/159 anonim ***** válasza:
100%

Szp72 most már igazából csak kötekszel, jó hogy a nyelvtani hibák még nem kerültek elő.

„Én hülye naiv arra gondoltam, hogy a kutatók középiskolák százait keresték fel, hogy felméréseket csináljak és így született az eredmény, az osztályonként minimum 1.”

Őszintén, kinézem belőled, hogy ilyen hülye vagy.

„Ezen persze már csak röhögni lehet. Ez körülbelül olyan, mint amikor meg akarják mérni a vallásosak arányát a társadalomban és egy vallásos honlapon lehet jelentkezni kutatásra. Nyilván a vallásosak felülreprezentáltak lesznek."

Igen, nyilván az ott felmért válaszadók számát átlagolják azzal, hogy ki LMBTQ és így is csak 10℅ jött ki. Had gratuláljak, az értelmes megállapításodhoz.

„Vagyis egy hazugság, egy szokásos manipulatív LMBTQ kutatási eredmény. Egyetlen egy osztályt se mértek, hanam a meghirdetett kutatásaikra többé-kevésbé szimpatizáló jelentkezők arányát vetítették az egész társadalomra."

Szóval szerinted minden kutatás tökéletesen pontos adatot ad, pláne egy olyan társadalomban,ami tele van olyanokkal mint te, (akiket szivesen jellemeznék, de azt az oldal nem engedné kiírni) és emiatt ha a legkisebb lehetséges értéket veszem akkor is kb. a negyede rejtőzködik, és közülük rengetegen még az internetes kutatásokban sem bíznak.

2018. júl. 6. 22:27
 127/159 anonim ***** válasza:
36%
Szp72 mégis megpróbálllak jellemezni, hátha az oldal engedi, te egy homofób, vallási fanatikus, pszihiátriára való, kis senki vagy akinek valószínűleg annyi hibálya van, hogy direkt írkál másokat alázni próbáló komenteket, hogy elterellye a figyelmét a saját értékeinek hiányáról. Remélem nincs, és sose lesz gyereked, mert akkor vagy tovább terjed a hülyeséged, vagy ha meleg lesz, akkor vagy eléred hogy útálja magát, vagy kitagadod egy olyan dolog miatt, amiről senki nem tehet és amúgy Isten teremtette ilyennek. Megjegyzem, ha kidobod az lehet, hogy még jó is lesz neki, hisz nem kell többé téged elviselnie.
2018. júl. 6. 22:35
 128/159 anonim ***** válasza:
51%
#125 ja igaz teged nem erdekel a gyerek sorsa csak baxanak mint a nyulak lesz ami lesz meg ha koldulni is kell
2018. júl. 6. 22:36
 129/159 szp72 ***** válasza:
86%

@ Őszintén, kinézem belőled, hogy ilyen hülye vagy.

Igen beismerem, valóban hülye voltam, nem lett volna szabad hinnem neked. Nem mértek fel egyetlen egy osztályt sem.

@ Igen, nyilván az ott felmért válaszadók számát átlagolják azzal, hogy ki LMBTQ és így is csak 10℅ jött ki.

Igen. Csak akkor nem azt kellett volna mondani, hogy a mérések szerint minden középiskolai osztályban van legalább egy homoszexuális, mert ez egy félrevezető hazugság, hanem azt, hogy az LMBTQ támogatók 10%-a ténylegesen LMBTQ. Ha pedig a támogatók között csak 10%-ot mértek, akkor vajon mekkora lehet az arány az egész társadalomban, amelynek nagy része nem támogató.

@ Szóval szerinted minden kutatás tökéletesen pontos adatot ad,

A téves mérés és direkt hazugság között van némi különbség. Ha a középiskolás korú LMBTQ támogatók 10%-a LMBQT, akkor senkinek nincs joga azt állítani, hogy minden osztályban van legalább egy, mert semmi köze egymáshoz a kettőnek.

@ a negyede rejtőzködik, és közülük rengetegen még az internetes kutatásokban sem bíznak.

A rejtőzködőket éppen mert rejtőzködnek, nem lehet mérni. Aki azt állítja, hogy méri a mérhetetlent, az hazudik. Mérni legfeljebb csak azt lehet, hogy hányan vallják magukat rejtőzködőknek, hogy ténylegesen hányan rejtőzködnek azt nem lehet mérni.

@ ami tele van olyanokkal mint te, (akiket szivesen jellemeznék, de azt az oldal nem engedné kiírni)

Hm, értem. Nem is vitatkozok tovább egy lángésszel. Befejeztem veled.

2018. júl. 8. 16:13
 130/159 anonim ***** válasza:
41%
Szp72. Csupa értelmetlenséget beszélsz remélem nem olvasok többé tőled semmit.
2018. júl. 8. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!