Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor kezdődött a Szentháromság?

Mikor kezdődött a Szentháromság?

Figyelt kérdés

2017. nov. 1. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 A kérdező kommentje:

Nem tudom ezzel mit akarsz mondani?

Addig amig a szentháromságot a biblia ,nem írja,mit szeretnèl igazolni?

Ha a vallásod hozta össze a bibliát,mièrt nincs benne a nemlètező szentháromság.

Azèrt mert sem a szentháromság sem a katolikus vallás,nem lètezett.

Vagy azt állitod,hogy Jèzus idejèben volt Katolikus vallás?

Vagy azt állitod,hogy a Jèzus szavait a vallásod cenzurázta,ès azt hagyott jóvá amit akart?

Lassan odakerülsz,hogy Jèzust is a vallásod tanította.Nagy csődben vagy.

A KV.ugy változtatta az egyház szabályait mint a Román kormány a jogi törvènyeket.

2019. jún. 8. 17:53
 82/88 anonim ***** válasza:

Oké, vedd elő a hittankönyvedet és nézd meg Dávid Ferenc mikor alapította a szektádat. A szektádnak annyi köze van a Bibliához és kereszténységhez, mint ennek a kérdésnek a román törvényeidhez. Segítek, a megfejtés: semmi.

"én is mondom neked: Péter vagy, erre a sziklára építem egyházamat, s az alvilág kapui sem vesznek rajta erőt."

Vajon ezt a 16. században, iszlám hatásra alapított szektádról mondta Jézus, vagy az egyetlen Egyetemes (görögül katolikus) Anyaszentegyházról, amit már az 1. században ismertek?

2019. jún. 8. 17:59
 83/88 A kérdező kommentje:

Hat ha mar itt tartunk akkor mond meg,hogy a Katolikus vallás lètezett Jèzus idejèben?Mert hat ez jön le az irásodban a biblia összeállitásában.

Dante azt mondta lètezett ès a romaiaknak a KV.prelátusa volt.

2019. jún. 8. 18:41
 84/88 anonim ***** válasza:
0%
2019. aug. 14. 11:38
 85/88 anonim ***** válasza:
0%
Amikor a hazugság elkezdődött.
2019. aug. 14. 21:59
 86/88 anonim ***** válasza:

Magadnak válaszolsz? 😀😀😀😀😀

Mellesleg Jézus idejében nem volt katolikus egyház, mivel az egyház csak a halála után született. De ez is benne van a Bibliában.

2019. szept. 5. 16:24
 87/88 A kérdező kommentje:

86.Persze,hogy nem volt 325-től van.

Pedig egy barátod azt irta "Dante felhasználó"hogy a romaiaknak mar Jèzus előtt prelátusa volt a KEgyház.

2019. szept. 5. 20:31
 88/88 A kérdező kommentje:
Bocs,magamnak válaszoltam.
2019. szept. 6. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!