Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor kezdődött a Szentháromság?

Mikor kezdődött a Szentháromság?

Figyelt kérdés

2017. nov. 1. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:

Akkor foglalkozzunk a kérdéssel, óhajod szerint...

Melyik accountodról írtad ki a kérdést? A 8% vagy a 27%-osról?

2017. nov. 2. 12:23
 32/88 anonim ***** válasza:

31.Miért cinikuskodsz,miért keversz össze mindenkivel.

Gondolod,hogy ez egy válasz a fenti kérdésre.A komolytalanság minden szintjét kimeríti.

A multor összehoztatok Évával a Bálinhun kérdésénél,Rozsival,most a 8%-ossal.

Ezek a terelések ide nem szükségesek,inkább tedd egy pokher arc sowra.

Ha csak azért vagy az oldalon,hogy zavard a felhasználót,akkor én kénytelen vagyok felelni egy videóval.Ha felelet,legyen felelet.

[link]

[link]

2017. nov. 2. 14:33
 33/88 anonim ***** válasza:

teljesen nyilvánvaló hogy a 29%-os egy jehova tanúja, nem abból nyilvánvaló hogy védi Zitus nézőpontját hanem hogy HAZUDIK

Kérdező kérlek TE MAGAD keresd meg az említett forrásokat és TE MAGAD nézd meg azokat a bibliafordításokat amiket a 29%-os is említ, láthatod majd mind a keresztényeket támasztja alá, sé ha tudod kérj meg valakit aki tud görül hogy segítsen neked az eredeti vizsgálatában (János evangéliumának első fejezete)

magad is láthatod majd hogy a 29%-os jehova tanúja tudatosan és szándékosan hazudik neked és mindenki másnak arra számítva hogy nem szánjuk rá az időt! Zitus esetében még feltételezhetem hogy ő is áldozat, egyszerűen kimásolta az idézetet a jw.-org-ról, ő maga sem nézte meg, de a 29%-os teljesen jól láthatóan direkt hazudik bele a képünkbe

2017. nov. 2. 14:53
 34/88 anonim ***** válasza:
Az még mindig BALIN nem Bálin kedves tanú és ezzel is elárultad,hogy ugyanaz vagy,mint aki azt a kérdést kiírta,mert nem hiszem el,hogy az összes tanúnak nehézséget okoz egyetlen betűt helyesen írni,szóval ne hazudozz. Ez a "nem bírom valaki fejét és ezért szándékosan elrontom a nevét mert ennyire semmibeveszem" meg iszonyatosan gáz és undorító dolog,legalább annyira,mint amikor a baptistákat direkt babtistáknak írtátok. Ennyi telik tőled,hány éves vagy te,3?
2017. nov. 2. 15:24
 35/88 anonim ***** válasza:

33.Jó volna megnézd a 20-as bejegyzésemben mit irtam ki KZitustol és te vegyél fáradságot a le ellenőrzésére,mert most is meggyőződtem,hogy azért tereltek mert,sarokba szorultatok.

Én itt kellene most hagyalak titeket a sok kavarás végett,de vagyok olyan kitartó,hogy lassan leleplezzem a turpisságotokat.

2017. nov. 2. 15:24
 36/88 anonim ***** válasza:
64%

"31.Miért cinikuskodsz,miért keversz össze mindenkivel.

Gondolod,hogy ez egy válasz a fenti kérdésre.A komolytalanság minden szintjét kimeríti.

A multor összehoztatok Évával a Bálinhun kérdésénél,Rozsival,most a 8%-ossal.

Ezek a terelések ide nem szükségesek,inkább tedd egy pokher arc sowra.

Ha csak azért vagy az oldalon,hogy zavard a felhasználót,akkor én kénytelen vagyok felelni egy videóval.Ha felelet,legyen felelet."

xDDD Már megint B"Á"linhun? Tök egyszerű nevem van, szóval nem nagyon tudom elhinni, hogy ez nem te vagy Évám. :D Ugyan úgy rontod el, mint a 9%-os "Öcséd" Jaaaajjj te beteg vagy. :D Azóta sem válaszoltál egy igen egyszerű kérdésemre, akarod folytatni picinyem? :)

2017. nov. 2. 15:28
 37/88 anonim ***** válasza:
Egyébként, aki nem ismerné a Jehova tanúit akkor tessék Évára nézni tökéletes minta példánya az agy halott Jehova tanúknak. :)
2017. nov. 2. 15:31
 38/88 anonim ***** válasza:

" de vagyok olyan kitartó,hogy lassan leleplezzem a turpisságotokat. "

Milyen turpisságot akarsz te leleplezni? Kinek képzeled te magad,meg minket? Asszed,valami szuper titkosügynök vagy,aki lebuktatja az illumináti tagjait? Komolyan,hány éves vagy (?) szállj már le a földre!

2017. nov. 2. 15:31
 39/88 anonim ***** válasza:

Ha legalább annyi eszed lenne, hogy megnéznéd mivel érvelt KZitus, elárulom, nem azzal aminek "utána néztél".

Na de hát nincs....

Egyébként KZitus ha nem nézett utána és elhitte az őrtorony csalárd hamisságát, így linkelte a láthatóan hamis magyarázatokat, akkor legfeljebb bűnrészes.

De te hazudtál, amikor igazolni akartad őt, hiszen még csak nem is azokkal érvelt.

Nem tudom, hogy sikerül-e felfognod amiket írtam és értelmezni. Nem vagyok benne biztos. De az sokat mutat, hogy ilyen arcátlan hazugsággal akarod védeni a sátáni tant.

2017. nov. 2. 15:42
 40/88 anonim ***** válasza:
0%

Ugylátom összegyűlt a hiénák gyülekezete és amint tudjátok ők még nem olvassák a bibliát,de attol még ugy vislkedtek mint amazok.

Én elköszönök töletek egy kis videóval,hogy ügyvédkedjetek fölötte.

. [link]

[link]

2017. nov. 2. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!