Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor kezdődött a Szentháromság?

Mikor kezdődött a Szentháromság?

Figyelt kérdés

2017. nov. 1. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
0%

19.Most éppen belenéztem a Görög Újszövetségbe.Hat fordítást hasonlitottam össze,és meggyőződtem veled ellentétben,hogy ahat biblia mennyire külömbzik.

Igy a SZIT és más Katolikus fordítások menyire különböznek.

Vagy menyire el üt a Károli G a többitől. pld.Csia Lajosé Közelebb áll az UVF-hoz,mint egyesek.

Itt az az eltérés,hogy az egészben, ki mimodon védi a vallását.

Az igazság érdekli vagy a vallása,mert akit az Isteni igazság érdekeli az a vallása tantételét cenzurázza előbb,hgy hol van az Isteni elrendezésben és azután alázattal figyelmeztet másokat.

Addig amig a biblia hibát talál a tantételben, ott kell rendet csinálni,mindenki az övében.

De amikor a konkrét érveket is tagadjuk,hogy igazam legyen az egy gyenge mentalitás bárkire nézve.

Tiz oldalt is irhatok itt az oldalon,másokat hazugnak nevezve,még nem mindegy mert mások is el olvassák az irásomat és meglátják benne az indítékot a sorok között.

2017. nov. 2. 08:18
 22/88 anonim ***** válasza:
Bucimaci testvéred jó példát mutatott nekem egy másik kérdésnél,hogy mit kell csinálni,ha kérdeznek egy tanról,így élek az ő szavaival. Khm: " nem mondom meg,keresd meg a Bibliában,benne van." Mostantól minden Szentháromságról szóló kérdéshez ezt fogom írni,ha nektek smafu idézni valamit,amit kérek,akkor nekem is az.
2017. nov. 2. 08:48
 23/88 anonim ***** válasza:
De amúgy óriási, hogy már leírták a választ, de arra a kedves Tanúk nem reagálnak...
2017. nov. 2. 09:25
 24/88 anonim ***** válasza:
0%

23.Mire kéne reagálni?

. Mi a válasz?

A kérdező kérdésére még nincs válasz,de nem kényszerít senki senkit.

De a kérdésre kapott feleletre én is kíváncsi vagyok,hogy mikor kezdődött és szöveges bizonyíték rá.

2017. nov. 2. 10:02
 25/88 anonim ***** válasza:
már észrevehettétek volna, hogy a kérdező tanú. abból, hogy az első tizenakárhány válaszból egyedül Kzitus válaszát fényezte.
2017. nov. 2. 10:35
 26/88 anonim ***** válasza:
Már azt is észrevettük, hogy másik accountjáról is reagál a saját kérdésére. De ez nála, náluk nem meglepő egyáltalán.
2017. nov. 2. 10:43
 27/88 anonim ***** válasza:
0%

26.Hát nem a kötöszködés a lényeg.A felelet!!!

Te ilyen vagy,ha nem tudsz felelni,kezdesz személyeskedni,ami a keresztényiséghez semmi köze.

2017. nov. 2. 10:50
 28/88 anonim ***** válasza:

Annak mi köze a kereszténységhez, hogy több accountot használsz, hogy becsapd és ördögi módon átvágd a jóhiszemű válaszolót?

Én csak keresztényhez helyes és illő módon felfedem a csalárdságot.

2017. nov. 2. 11:06
 29/88 anonim ***** válasza:
Ohohoho,beszél a személyeskedésről a tanú,aki 3 accountjáról vérig sérti az embereket folyamatosan,leostobázza,leittasozza. Ne sajnáltasd már magad.
2017. nov. 2. 11:06
 30/88 anonim ***** válasza:
0%

28.Rég követem a bejegyzésedet de még nem találtam olyat,hogy hamisan ne vádaskodnál.Csak olvasd vissza,ezen kérdés alatt lévő bejegyzésedet,menyire meggyalázod a vallásodat,amihez csak a névsorban tartozol.

Aztán,most van egy ügyvéded is aki tudja kamatoztatni a Siquib irásodat.

A kérdés elejétől mocskolodsz és aztán Irod,hogy én keztem el.

Micsoda praktika?

Nem a kérdéssel kellene foglalkozni?

Ha nem tudsz felelni,nem von kérdőre senki.

Örülünk ha nem rontod az oldalt és nem offolsz.

Itt mind trollkodsz velem,miközöd hozzám.

Az a bajod,hogy igazat adtam egy forumtársnak?

Ha nem igaz cáfold meg,és támazd alá a cáfolatodat,miközben az ügyvéded is erre kéne tanítson.

2017. nov. 2. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!