Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor kezdődött a Szentháromság?

Mikor kezdődött a Szentháromság?

Figyelt kérdés

2017. nov. 1. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
0%

61.Honan veszed a bátorságot,hagy ezen az oldalon Évának nevezel,holott férfi vagyok.

-A másik bátorság,hogy a más fiokokkal összekeversz.

-Unitárius létemre Jt-nak nevezel,holott egyszerű szimpatizáns vagyok,mert látom a végtelen őszinteségüket,ellentétbe veled,aki gonoszan és hamisan támadsz már két éve.

Hol képzeled magad,a régi sötét időkben,ahol azt csinálsz amit akarsz?

Minden kérdésedre feleltem,amit nem is érdemeltél meg,És folyton azt mondod nem feleltem.

Addig küldöm a videókat amig békémet nem hagysz.

[link]

2017. nov. 4. 07:14
 62/88 anonim ***** válasza:
Ne, ne csináljuk ezt jó Évám? :D Most jutott el az agyadig, hogy Évának szólítalak, ne csináljuk már ezt. Egész végig Éváztalak és most láttad ezt meg, jól van persze. :D Figyelj 1, nem tudsz válaszolni egy egyszerű kérdésre, mondjuk egyetlen kérdésre sem tudod a választ, nyílván a vének nem tanítottak meg. 2, Ugyan ott hibázol mint a 9%-os nővéred, hugod, öcséd, bátyád, aki téged az öccsének hív, de érdekes módon te pontosan ugyan azokat téveszted el, mint a 9%-os és pontosan ugyan az a modorod is. Hiába, ha tesója is vagy elég szegényes a családban lévő gyerekek IQ szintje... De én ezt kétlem. Szerintem te csak vak vagy és a vakságodból kényelem miatt nem akarsz kijönni. 3, személyeskedsz, leittasozol más embert, azért ez tényleg egyfajta lenéző, arogáns, és Évára utaló nyom. :) Szóval ne is próbálkozz.
2017. nov. 4. 09:49
 63/88 anonim ***** válasza:
A videókat meg nyugodtan küldözgesd csak. :D Engem nem érdekel, ahogy látom sokan másokat se. Akiket meg érdekel, megnézik csinálhatok velük bármit, ha nem tőled máshol akadnak a szennyetekre. :)
2017. nov. 4. 09:50
 64/88 anonim ***** válasza:
4. dolog, legalább ne ennyire nyíltan hazudnál, 2 éve hol voltam én még itt? :D 2016-ban tettem fel az első kérdésemet. Istenem, annyira gáz vagy te Évám. Húúú nagyon...
2017. nov. 4. 10:00
 65/88 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ugyanaz aki engem is megvádolt,hogy évek óta itt üldözöm,meg ilyeneket írt nekem,hogy ő figyelt végig és hű de lebuktatott. Szerintem valami magándetektívnek képzeli magát,vagy csak tényleg ennyire jólesik neki 1-másfél éve ittlévő felhasználókat többéves üldözéssel vádolni. Sőt,szerintem szintén ugyanez volt az,aki Apexusra,István35-re és GábrielTaylor-ra hazudta,hogy ugyanaz a felhasználó,miközben ő írt 3 különböző accountról már akkor is. Azt hiszi,nem vesszük észre,ha másra keni. :D
2017. nov. 4. 10:06
 66/88 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj öreg, hogy több száz hozzászólásod alapján relatíve könnyen be lehet téged azonosítani, írj bármelyik accountról is. A fogalmazási stílusod, a helyesírásod, a használt kifejezések, szavak, mind-mind lebuktatnak.

Még nagyobb gond, hogy le is tagadod és hzaudsz.

"Csupán csalást eszelnek ki, akiknek hazugság az örömük. Hazugság van a szájukban, s kívánják az áldást, bár szívükben átkot hordoznak."

2017. nov. 4. 10:21
 67/88 anonim ***** válasza:
0%

Mia baj a videók darázsfészekbe értek?

Tudjátok, a szomszédaim,munkatársaim nagyrészt háromság tanon élnek,habár nem olvassák a Bibliát,de tanulhattok tölük.Ti ezzel a mentalitással derogáljátok őket.

Jó előrehaladást,mert igy ezzel a gondolkodással csak hátrafelé haladtok.

Ha szükségetek van videóra írjátok.

2017. nov. 4. 11:14
 68/88 anonim ***** válasza:
Ha tudsz jó Trónok harcás vagy Gyűrűk Urás videókat is, azok jöhetnek.
2017. nov. 4. 11:32
 69/88 anonim ***** válasza:
Évám, nyugodtan hitesd magad. :D Jót tesz a már amúgy is elég betegesen gondolkodó fejednek. egyébként mivel válaszoltál te a kérdésemre? Fel se tudtad fogni a kérdést magát! Mondtam, hogy Krisztus az Isten maga, e szerint a vers szerint Máté evangéliuma 23:37. Kérdeztem, hogy az Ószövetségben ki akarta összegyüjteni a népét? Hoztam verseket is, ami alátámasztja, hogy az Atya Isten. Zakariás 10 és Jeremiás 23 részekben, Te erre ezt felelted: Máté 23:37,38,39. Ez hol válasz? :D Felfogásod nulla, arcod akkora hárman kísérnek (nyílván ezért vannak a vének is, hogy az arcodat vigyék), értelmed megint nulla. :D
2017. nov. 4. 11:40
 70/88 anonim ***** válasza:

69.Nem tehetek rolla,ha nem ismered a bibliát az utalásaival,szövegösszefüggésben,profétai jelentésekben,de még Jézusnak se hiszel a Máté.23:37,38,39-én.

De tudjad,hogy nem baj,ha nem megy ebben az évszázadban megy a következőbe.Vannak a gyorsan fejlődő emberek és a későn érők,valoszinü te az utobbi vagy.De ez már a genetika és a hormonok dolga.

Az alábbit ha megérted,már sokat fejlődtél.

. [link]

2017. nov. 4. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!