61.Honan veszed a bátorságot,hagy ezen az oldalon Évának nevezel,holott férfi vagyok.
-A másik bátorság,hogy a más fiokokkal összekeversz.
-Unitárius létemre Jt-nak nevezel,holott egyszerű szimpatizáns vagyok,mert látom a végtelen őszinteségüket,ellentétbe veled,aki gonoszan és hamisan támadsz már két éve.
Hol képzeled magad,a régi sötét időkben,ahol azt csinálsz amit akarsz?
Minden kérdésedre feleltem,amit nem is érdemeltél meg,És folyton azt mondod nem feleltem.
Addig küldöm a videókat amig békémet nem hagysz.
Az a baj öreg, hogy több száz hozzászólásod alapján relatíve könnyen be lehet téged azonosítani, írj bármelyik accountról is. A fogalmazási stílusod, a helyesírásod, a használt kifejezések, szavak, mind-mind lebuktatnak.
Még nagyobb gond, hogy le is tagadod és hzaudsz.
"Csupán csalást eszelnek ki, akiknek hazugság az örömük. Hazugság van a szájukban, s kívánják az áldást, bár szívükben átkot hordoznak."
Mia baj a videók darázsfészekbe értek?
Tudjátok, a szomszédaim,munkatársaim nagyrészt háromság tanon élnek,habár nem olvassák a Bibliát,de tanulhattok tölük.Ti ezzel a mentalitással derogáljátok őket.
Jó előrehaladást,mert igy ezzel a gondolkodással csak hátrafelé haladtok.
Ha szükségetek van videóra írjátok.
69.Nem tehetek rolla,ha nem ismered a bibliát az utalásaival,szövegösszefüggésben,profétai jelentésekben,de még Jézusnak se hiszel a Máté.23:37,38,39-én.
De tudjad,hogy nem baj,ha nem megy ebben az évszázadban megy a következőbe.Vannak a gyorsan fejlődő emberek és a későn érők,valoszinü te az utobbi vagy.De ez már a genetika és a hormonok dolga.
Az alábbit ha megérted,már sokat fejlődtél.
. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!