Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos emberek! Mit gondolto...

Vallásos emberek! Mit gondoltok a homoszexualitásról, homo szexről? Mit gondoltok a melegekről? Mit gondoltok 2 férfi vagy 2 nő boldog, harmónián és szereteten alapuló együttéléséről?

Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 21:05
 81/92 anonim ***** válasza:
0%
Azért sértődtem meg, mivel én Jézussal ellentétben nem az Isten vagyok hanem egy ember aki ezen megsértődik. Ilyen egyszerű. Akár akarod, akár nem a gyerekem neked és minden szerettemmel ellentétben mindenki másnak keményen tabu. Sajnálom evvan. Ha neked nem tetszik a bibliai érv sem az sem az én hiányosságom, én a bibliát szószerint követem, az egy másik dolog, hogy mint bűnökkel teli ember nem tudom betartani minden szavát, de pont emiatt halt meg az Isten a kereszten, mindenki bűnéért. A buzságot csak úgy mint Isten sem, én sem tolerálom és teljes mértékig elítélem azt, de ez nem az emberre épül, hanem arra amit tesznek. Ezt lehet nem figyeltétek, de nem az emberrel magával van baj, hisz ezt én nem is állítottam, azzal van baj amit tesznek. És én ezt itt befeztem.
2017. okt. 29. 08:21
 82/92 anonim ***** válasza:
0%
És én sem mondtam a gyerekedre, hogy remélem kurv lesz belőle, vagy drgs, vagy kurv futtató stric, szerintem ez neked sem esne jól, nemde? Nem az én hiányosságom az sem, ha te ezeken nem sértődnél meg.
2017. okt. 29. 09:10
 83/92 anonim ***** válasza:
94%
Balinhun, érdekes amit írtál, hogy te a Bibliát szó szerint követed. Mert akkor ha jól tudom, 7 napig nem érhetsz az asszonyodhoz mikor menstruál, továbbá ha kétféle anyagú ruhát hord, hatalmas bűnt követ el, amiért tudod mi jár a Biblia szerint stb stb. Ja, vagy te csak azokat a részeket követed szó szerint, amik neked szimpatikusak, illetve a te gondolataidat igazolják? :) Hozhatnék még jónéhány idézetet, de már nincs időm, mert készülök templomba.
2017. okt. 29. 09:20
 84/92 anonim ***** válasza:
0%
Bocsáss meg ez az ószövetség, mi az Újszövetségben vagyunk. :) és ehhez sincs semmi közöd, de azt elmondom, hogy a feleségem páros lábbal rugna engem tökön akkor. ;) tévelyegsz elég keményen.
2017. okt. 29. 09:34
 85/92 anonim ***** válasza:
0%
Mondom kár ezt csűrnöd csavarnod a Bibliát követem, lehet számodra rossz, de ez van nem vagy te Isten hogy jobban ismerj mint én magamat. A Biblia az első és a szavakon felül is az, aki mindazt ihlette. Sajnálom hogy vak vagy.
2017. okt. 29. 09:39
 86/92 anonim ***** válasza:
0%
Az érveidre meg nem vagyok kíváncsi, már elmondtam amit elkellett emésszétek meg valahogy én elköszöntem, a kérdést ki x-ltem.
2017. okt. 29. 09:44
 87/92 anonim ***** válasza:
78%

Ahogy látom, magaddal írogatsz mert nem foglalkozik veled senki. :D

Én közben fel is öltöztem és indulok lassan, te pedig (mint nagy keresztény ember) ülj otthon VASÁRNAP DÉLELŐTT és számítógépezz. Nem baj, legyen az a végszó, hogy én emelkedem felül (tudod.. okos enged), és a templomban érted is fogok imádkozni sőt, a gyerekedért is, hogy minden rendben menjen a születésénél. Szép napot! :)

2017. okt. 29. 09:50
 88/92 anonim ***** válasza:
0%
3 dologban tévedsz a bejegyzésedben rólam. Fekszem, mobilról vagyok, és nem otthon vagyok. Ennyit arról, hogy mennyire tudod rólam a dolgokat, 3mat tévedtél és még mi minden tévedsz. ;)
2017. okt. 29. 09:54
 89/92 anonim ***** válasza:
0%
Személyeskedj csak nyugodtan. Az anyuka miatt írok, ő üzeni: “”Biztos vagy benne, hogy azért imádkozol, hogy buz legyen a gyerekem!” Na menjél, ne hogy elkéss a imádkozásodról amit a templomon kívül ugyan úgy megtehetnél. ;) puszillak.
2017. okt. 29. 09:59
 90/92 A kérdező kommentje:

"És én sem mondtam a gyerekedre, hogy remélem kurv lesz belőle, vagy drgs, vagy kurv futtató stric, szerintem ez neked sem esne jól, nemde? Nem az én hiányosságom az sem, ha te ezeken nem sértődnél meg."

Remélem elégedett vagy a válaszoddal.

Nekünk, mint azonos nemű párnak nem lehet gyerekünk Magyarországon. És itt nem a biológiáról van szó, de még csak nem is a béranyáról, hanem az örökbefogadásról.

ÉS hogy ezt nem tehetem meg az olyanok miatt van, mint te.

Hozzáteszem az egészhez: az, hogy valaki prostituált lesz, vagy strici igenis a háttér és a nevelés kérdése.

Az, hogy drogos lesz... Megint egy olyan dolog, ami a háttér kérdése. Ha valaki rászokik, akkor drogos lesz.

Ezek olyan dolgok, amiket meg lehet változtatni és olyan dolgok, amikről a szülők igenis tehetnek.

Ha drogos, prostituált vagy strici lesz a gyereked, az azért lesz, mert te úgy nevelted/nem figyeltél rá/rosszak voltak a körülmények.

Persze erre is megvan az esély, de ezekről le tud szokni, ezeket meg tudja változtatni.

Ha valaki meleg, maximum le tud mondani a szerelemről vagy cölibátust vállalni... Mást nem nagyon. Persze ettől boldogtalan lesz.

Éppen ezért engem baromira zavar, hogy a melegeket ezekhez hasonlítod. És megint még csak köze sincs a kérdéshez.

UI: Én nem kívánok olyat, hogy meleg legyen a fiad. Egyrészt, mert kikészítenéd, rámenni a fél élete a homofóbiádra, másrészt meg mert egyáltalán nem jó melegnek lenni.

Nem jó úgy élni, hogy sokan elítélnek azért, csak mert boldog vagy és ezt egy azonos nemű emberrel... Na de ez van.

2017. okt. 29. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!