Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos emberek! Mit gondolto...

Vallásos emberek! Mit gondoltok a homoszexualitásról, homo szexről? Mit gondoltok a melegekről? Mit gondoltok 2 férfi vagy 2 nő boldog, harmónián és szereteten alapuló együttéléséről?

Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 21:05
 71/92 A kérdező kommentje:

Balinhun, egyáltalán nem személyeskedek, csak reagáltam arra, amit leírtál.

Nem igazán értem... Betegnek titulálva érzed magadat, amikor olvasod azt, amit leírtam?

Mert sehol nem írtam ilyesmit, csak reagáltam arra amit leírtál.

Szóval sajnálom, ha így érzel, csak azt akartam elérni, hogy gondolj bele ebbe az egészbe.

Ezt is csak azért írtam, mert eltértél a kérdéstől, nézd végig, aki a kérdésre válaszolva, a vallás alapján válaszolt nem írtam rá semmit, nem kötöttem bele.

(Emellett meg nem pontoztam senkit sem le, sem fel, ahogy korábban írtad.)

Másrészt meg pont azt akartam írni, amit 69% is írt. A te fiad/lányod/unokád is lehet meleg.

Akkor mi lesz? Félni fog elmondani neked, mert tudja a véleményedet. Szenvedni fog miatta és titkolózni...

Nem fogja tudni elfogadni magát... El sem tudod képzelni, hogy egy melegnek milyen amikor ráébred, hogy ő meleg és közben előítéletekkel találkozik... És azt sem, hogy azt látni mondjuk egy Prideon, hogy elfogadják, vagy egy békésen sétáló meleg párt látni, akiket nem háborgatnak, vagy egy meleg filmet megnézni ilyenkor mennyit segít... Az ön elfogadásban. És hogy mennyit ront egy olyan családi környezet, ahol elítélik a melegeket...

2017. okt. 28. 21:34
 72/92 anonim ***** válasza:
100%

"Plusz a kezedet eltöröm, ha bármit mondasz a születendő fiamra. Ezt vésd az eszedbe nagyon erősen."

Hát...reméljük nem lesz olyan mint az apja (ez esetben nyilván jót nem mondhatok),s inkább az anyjára üt, az talán normálisabb, bár... ki kivel hál, olyanná vál' - ahogy mondani szokás. :-)))

2017. okt. 28. 21:36
 73/92 anonim ***** válasza:
0%
Akkor neked is azt mondom mint az előtted szólónak, hogy veled is az lesz, ami vele, ha mégegyszer a születendő gyerekemről szóesik. Semmi közötök hozzá és nem is lesz, rendben? Le lehet szállni róla most.
2017. okt. 28. 21:39
 74/92 anonim ***** válasza:
0%
69% az anyja még a beledet is kihúzza a seggeden keresztül ha nem fejezdbe. (Az édesanya)
2017. okt. 28. 21:40
 75/92 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor neked is azt mondom mint az előtted szólónak, hogy veled is az lesz, ami vele, ha mégegyszer a születendő gyerekemről szóesik. Semmi közötök hozzá és nem is lesz, rendben? Le lehet szállni róla most"

Áhááá, értem már, te sértegethetsz másokat a legbelsőbb, legfájóbb érzéseikben, ellenben te ennek még a töredékét sem tudod elviselni (nyilván ez is a gyengeségedet mutatja). Nincs közünk a gyerekedhez? Így van. De neked mi közöd van a melegekhez? Miért írkálsz folyamatosan egy olyan témában, ami téged nem érint? Állítólag hamarosan születik a fiad, akkor mit keresel itt szombat éjjel? Gratula, jó példát adsz majd a gyerekednek amikor azt látja, hogy az apukája a gépen trollkodik és melegekkel foglalkozik. :)

2017. okt. 28. 21:48
 76/92 A kérdező kommentje:

Figyelj.

Nem mondtunk semmi olyat a fiadra, ami sértő/bántó lenne, de reálisan megvan az esélye, hogy meleg lesz.

Ha így lesz és úgy neveled, ahogy leírtad csak megnyomorítod szegény gyereket vagy szimplán eltávolodsz tőle,

Igen, lehet meleg.

Ez nem ok és nem idő és nem környezet kérdése.

Persze, teljesen jogos, nagyobb eséllyel lesz hetero.

De ha esetleg meleg lesz, akkor is... Nem gondolod azt, hogy az a legfontosabb, hogy boldog legyen?

Vagy neked az, hogy a fiad ne legyen meleg fontosabb, mint hogy boldog legyen?

(Nem mintha számítana, hogy neked mi a fontosabb, ha hetero akkor úgyis hetero lesz, ha azt akarod, hogy meleg legyen, ha meg esetleg meleg, akkor meg úgyis meleg lesz. Max szenvedni fog és félni.)

Amúgy az, hogy az interneten keresztül, amikor már elfogytál az érvekből, csak fenyegetni tudsz, hogy eltöröd a kezünket meg hasonlók... Csak téged jellemez.

Ugye tudod, hogyha idejönnél és eltörnéd a kezemet, azért csúnyán megbüntetnének és valószínűleg a fiad egy ideig maximum a börtönben látna?

Nem ez a célom és nem a fiadat akarom szidni, vagy bármi. Én is meleg vagyok, nincs ezzel semmi baj.

Szimplán azt akarom, hogy kicsit toleránsabb legyél és ha esetleg (kiemelem, hogy esetleg nyilván 5-10% esély van rá) a fiad meleg lesz, akkor ne féljen elmondani, ne a depresszióba meneküljön, hanem hozzád, tudva, hogy te meghallgatod és szereted.

2017. okt. 28. 21:51
 77/92 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Valóban nem bántotta senki a születendő fiát, csupán az apját. Azt is jól látod, hogy alulmaradt a vitában és már csak a fenyegetőzés maradt neki, a fotelharcosnak.

Azonban egy ilyen embernek hiába magyarázol a melegek sorsáról, teljesen fölösleges, úgysem tudod meggyőzni.

2017. okt. 28. 21:58
 78/92 anonim ***** válasza:
0%
Elmondtam a véleményemet mint ember, elmondtam 2x a véleményemet, mint keresztény ember, ez nem tetszett neked se a 69%-osnak, nos mi a gond? Utána jöttetek a gyerekemmel mondtam le lehet szállni róla, mert érzékeny pontom ez mint minden apának. Ezt itt be lehet fejezni most. Mire vagytok kíváncsiak? Nem tetszik a dolog mint ember, és nem tetszik a dolog mint keresztény. :)
2017. okt. 28. 21:59
 79/92 anonim ***** válasza:
0%
Leírtam a verseket is hogy hol találjátok meg mikor Pál által Isten mit mond a buzkra. Ennyi ez nem kell hogy tetszen de a fiamról szó essen több. Remélem érthető.
2017. okt. 28. 22:08
 80/92 anonim ***** válasza:

"Elmondtam a véleményemet mint ember, elmondtam 2x a véleményemet, mint keresztény ember, ez nem tetszett neked se a 69%-osnak, nos mi a gond? Utána jöttetek a gyerekemmel mondtam le lehet szállni róla, mert érzékeny pontom ez mint minden apának. Ezt itt be lehet fejezni most. Mire vagytok kíváncsiak? Nem tetszik a dolog mint ember, és nem tetszik a dolog mint keresztény."

Pedig nem akartam már többet írni, de ez már annyira gáz, hogy humoros is egyben. :)

Ha már "2X" írunk mindent, akkor én is leírom másodszor: te sértegethetsz másokat érzékeny pontokon, ellenben ha a te érzékeny pontodat akár csak megemlítik, máris besértődsz. Ez egyrészt a gyerekes gondolkodásodat mutatja, másrészt a gyengeségedet.

És itt át is térhetünk a következő problémára. Ha te "keresztény"-nek tartod magad, akkor miért sértődtél be a gyereked említésén, mint Érzékeny ponton"? Jézus szó nélkül eltűrte hogy káromolják és gúnyolják sőt, még imádkozott is értük, nem sértődött be mint te. Szóval ebben a keresztény erényben még van mit fejlődnöd.

Továbbá: keresztény ember nem sérteget másokat, nem szól bele mások magánéletébe és ami nagyon fontos, nem fenyegetőzik. Te órák óta a gép előtt trollkodsz. Ezt az időt és energiát fordíthattad volna pl arra, hogy elolvass egy jó lelki könyvet, vagy azon törd a fejed, hogy hogyan tudnál Jézus kedvében járni, mivel tudnál több jót tenni te, mint nagy keresztény ember... úgy látszik, neked ennyi szórakozásod van, hogy itt ülj...

2017. okt. 28. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!