Vallásos emberek! Mit gondoltok a homoszexualitásról, homo szexről? Mit gondoltok a melegekről? Mit gondoltok 2 férfi vagy 2 nő boldog, harmónián és szereteten alapuló együttéléséről?
Tüntessenek nyugodtan, engem/minket nem zavar.
De azért ez kicsit durva:
Te egyetértesz mondjuk ezzel?
A Pride részvevőinek a célja az, hogy elfogadják őket és hogy kifejezhessék magukat, esetleg, hogy jól érezzék magukat.
A Pride résztvevői az ellentüntetőkkel ellentétben nem ítélik el mások szexuális beállítottságát stb.
Az ellentüntetőknek mi a célja, indíttatása? Ilyen plakátokkal, beszólásokkal?
Nyilván az önkifejezés... Megakadályozása.
De mint mondtam: nyugodtan. Csináljátok ezt, ha jól esik.
Az mondjuk azért kicsit durva, hogy te dobálózol azzal, hogy mi/én nem támogatom az ellentüntetést.
Nyilván a Pride résztvevői és a melegek, toleráns emberek nem támogatják ezt.
Nem támogatják olyan szinten, hogy nem értenek vele egyet, nem vesznek részt rajta.
Ugyanakkor... Nem is tudom. Nekem valahogy úgy tűnik, hogy nem a Pride résztvevő akadályozzák az ellentüntetést, hanem fordítva.
Egyébként továbbra is ott a lehetőség előtted.
Csinálj egy heteró felvonulást egy másik helyszínen vagy máskor.
Nyilván ehhez be kell járnod ugyanazt az utat, mint a Pride szervezőinek és biztosítanod kell azt, hogy lesznek résztvevők.
Csak nyugodtan.
UI: Ezen a felvonuláson ne szidd a melegeket, mert a Prideon sem szidják a heterokat.
Azért legalább a végére eljutottál addig, hogy nagyjából sikerült értelmezni a kérdést.
Igen, arra gondoltam, hogy vallásosként, vallási alapon mit gondolsz a nemi életet is élő melegekről és erre kérdeztem rá.
Nem a Prideról való véleményedre és nem is arra, hogy miért vagy elítélő, hanem arra, hogy mit gondolsz erről VALLÁSI ALAPON.
"Lezárnak utcákat csak azért hogy a pride megzavarás nélkül mehessen, akik aznap munkába mennek és arra van a munkahelyük (nem egy ilyen embert ismerek akik azért késtek el mert pride volt) azok szerintetek kérték hogy ott legyen a pride? Ne legyetek teljesen ostobák."
Ha ha, ez tipikus példája annak, amikor a homofóbok már nem tudnak mit kitalálni, és akkor elkezdenek azon problémázni, hogy akadályozzák a közlekedést. :) Igen, mivel egy több ezres tömeg menetéről van szó, így elkerülhetetlen a forgalomkorlátozás. :) Most egy durva párhuzammal fogok élni, de a Szent Jobb körmenet miatt sem nyíg senki, holott az ateista, egyházellenes emberek is érvelhetnének, hogy a körmenet útlezárásai miatt elkéstek munkából (ja, bocs, az épp munkaszüneti napon van) :-)
Vallási alapon ?
Itt az összes vallás, és hitrendszer véleménye érdekel gondolom.
Szerintem magánügy. Mindaddig, amíg nem tolod a zavaróan a pofámba.
A pride pedig nem a homoszexualitásról szól- aki nem tudná- csak e mögé buktatták.
Vajon miért kéne büszkének lenni arra, hogy valaki homosuekszuális
na ezt elnyomtam véletlenül.
Szóval a végére még annyi, hogy
....homoszexuális, heteroszekszuális, transzszekszuális, aszexuális stb.
Ez egyáltalán nem büszkeség kérdése, és főleg nem oka. Ez csak van, és kész. Nincs mit róla beszélni.
Balinhun!
Bár nem kívánok ilyet senkinek, de a te fiad is lehet meleg, bár nem tudom hány éves. Tipikus "megérdemelted" kategória lenne, hogy a nagy homofób apuka szembesül azzal, hogy a fia meleg. :)
Mindenesetre sajnálom a fiadat, elég sz*r lehet egy ilyen apa mellett felnőnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!