Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos emberek! Mit gondolto...

Vallásos emberek! Mit gondoltok a homoszexualitásról, homo szexről? Mit gondoltok a melegekről? Mit gondoltok 2 férfi vagy 2 nő boldog, harmónián és szereteten alapuló együttéléséről?

Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 21:05
 21/92 anonim ***** válasza:
0%

Miért mit kellene mondani?

Hazudjunk?

Ezért lett a társadalom olyan amilyen.

Szerinted Isten komolytalan ez ügyben, vagy más hasonlóban?

Mit gondolsz miért íratta le, hogy halált érdemelnek azok akik ilyen életet élnek? Unalomból?

Engedékeny, keresztény ellenes, és még is kereszténynek merik állítani magukat.

2017. okt. 27. 17:19
 22/92 anonim ***** válasza:
37%
11# Szerinted el lehet dönteni valamiről, hogy undorodom tőle vagy sem, ha nem járok utána, hogy az mi is pontosan? Nem, nem nézem őket, nem szeretek hányni és felháborító, hogy rajtam kéred számon azt, hogy ezt nem veszi be a gyomrom, mintha kötelező lenne! Eszem megáll!
2017. okt. 27. 17:29
 23/92 anonim ***** válasza:
73%

#21, igen, leíratta. Viszont ott van a kegyelem az irgalom és a megbocsátás is. Szerintem élet-halál dolgában nem nekünk kell ítélkezni. Egyébként meg abba bele sem gondolsz, hogy mennyi embert bántasz meg így? Így csak eltávolítod az embereket Istentől.

(Egyébként érdekes, mennyire nincs összhangban a két jt válasza. )

2017. okt. 27. 17:32
 24/92 A kérdező kommentje:

Csak azt kérem számon rajtad, hogy buta vagy.

Nem kell nézned, nem kell szeretned a meleg szexet és főleg nem kell résztvenned benne.

És nem is kötelez senki arra, hogy ez ne taszítson.

Engem taszít a heteró szex meg a női nemi szerv. Akkor mostantól nézzem le az összes nőt?

Nyilván nem arra vonatkozott a kérdés.

A kérdés arra vonatkozott ismételten, hogy a vallásos emberek mit gobdolnak azokról a melegről, akik normálisan, melegként élik az életüket.

Amúgy pontosan így van, ahogy a 67%-os is mondja.

Rengeteg meleget ez "taszítja" az egyháztól meg "Istentől".

Nyílván egy olyan Istent a melegek nagy többsége nem fog elfogadni, aki azt mondja, hogy "halált érdemel és bűnös".

Amúgy meg azt nem értem soha, hogy ezer meg ezer olyan dolog van, amit a mai hívő ember már nem is gondol rá, hogy betartaná, mondhatni "kikerült a vallásból".

A homoszexualitás, amiről meg az emberek nem tehetnek és amit nem tudnak megváltoztatni meg a mai napig bűn a hívők szemében.

2017. okt. 27. 17:46
 25/92 A kérdező kommentje:
*Sok hívő szemében.
2017. okt. 27. 17:47
 26/92 anonim ***** válasza:
43%

56%-os,szebben én sem írhattam volna!

Kérdező!: " De ezt megteheted halkan, anélkül hogy másokat bántanál/diszkriminálnál. "

És ha a melegek is halkan lennének melegek és nem vonulnának? Bezzeg ha én kérem ugyanezt,az már diszkrimináció. Ez tényleg tipikus liberális ország: fogadjunk el mindenkit,de te csak kussoljál. Grat.

2017. okt. 27. 18:36
 27/92 A kérdező kommentje:

És a kérdéshez hogyan jön a melegfelvonulás?

Azért szomorú, hogy ezen a szinten vagyunk...

Pár évente történik egy kompromittáló eset a Prideon, ahol több ezer békés és normális ember vonul, amit ráadásul simán el is lehet kerülni, nyilván nem kötelező mindenkinek az Andrássyn vonulni :D

Emellett ráadásul az egész Pridenak köze nincs a kérdéshez, maximum a több százezres meleg közösséghez.

De azért mindig el kell mondani, hogy "fújj Pride" és amiatt undorítóak a melegek amit x éve csinált egy ember az akkori több ezer részvevő közül, ami még mindig a tizede sincs a meleg társadalomnak...

Persze még mindig nem értem hogyan jön a témához.....

2017. okt. 27. 18:48
 28/92 anonim ***** válasza:
0%

"mennyi embert bántasz meg ezzel?"

Bocsáss meg, de nem Én, hanem Isten "bántja" azokat, akik azt akarják magukkal elhitetni, hogy nyugodt lelkiismerettel tehetik azokat a helytelenségeket, amikért Isten halállal büntet.

Jézus halálát, nem szabad erre apellálva felhasználni mindenféle helytelenségre.

S ha valaki szereti a Teremtőjét, az életadóját, nem de azon kellene fáradozni, hogy a tetszésére tegyen és megfeleljen az erkölcsi elvárásoknak.

Istent nem lehet megcsúfolni, amit az ember vet, azt fogja learatni.

Inkább örülni kellene a helytelenségben élőknek, hogy figyelmeztetést kapnak, hogy legyen idejük változtatni, mert ezzel az erővel, figyelmeztetés helyett, azonnal el is pusztíthatná azokat, akik vissza élnek Isten szeretetével, és jóságával.

2017. okt. 27. 20:57
 29/92 anonim ***** válasza:
67%
Coccomaci, nem hinném, hogy a te feladatod lenne pálcát törni bárki felett is. Majd Isten megítéli őket. Úgy nem lehet evangelizálni feléjük, hogy "halált érdemeltek". És abba is gondolj bele, hogy ők nem heccből, vagy divatból melegek, vagy azért mert ki akarnak valami mást próbálni, és nem olyan könnyű ám lemondani a saját vágyaikról, még akkor sem, ha az lenne a helyes.
2017. okt. 27. 21:11
 30/92 anonim ***** válasza:
31%
Itt minden vallásos ember értelmi fogyatékos?
2017. okt. 27. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!