Vallásos emberek! Mit gondoltok a homoszexualitásról, homo szexről? Mit gondoltok a melegekről? Mit gondoltok 2 férfi vagy 2 nő boldog, harmónián és szereteten alapuló együttéléséről?
Kedves Balinhun,
Igen, véleményeket vártam. Ha elolvasod a kérdést és a hozzászólásaimat rájössz, hogy mire:
A vallásos emberek, vallási alapú véleményére.
Egyszerűen azért mert a valláson/neveltetésen kívül nem nagyon van olyan dolog, ami tényleg felhasználható a melegek ellen és lenne alapja.
Te nem kérdésre válaszoltál, hanem jöttél a fújjogással, aminek köze sincs az egészhez.
Hogy te sem mutogatod magadat a feleséged mellett?
Mondd, te még soha ki sem mozdultál az utcára a feleségeddel?
Mondd, ti titokban a 4 fal között házasodtatok össze?
Mondd, titeket még senkit sem látott kézen fogva sétálni, csókolózni?
Na ugye...
A Pride egy esemény. Egy olyan esemény, amit nem kötelező nézni. Egy olyan esemény, ami évente egyszer van, egy napig, ráadásul még az útvonalat is adott.
Amúgy valahogy így néz ki a Pride:
Persze, a több ezer békés ember között van pár olyan szinten kirívó eset, hogy mondjuk póló nélkül vonult a júliusi eseményen, a hőségben, amikor bárki simán leveszi a pólóját.... :D
Sőt, néhány évente a több ezer tüntető között van egy olyan eset is amit aztán évekig felhasználnak az LMBT q közösség ellen, nyilván mert mást nem tudnak.
Ja, hogy van, hogy csókolóznak ott? Mert a heterók nem szoktak nyilvánosan?
Még csak azt sem mondhatod, hogy bárkinek is meg kellett nézni ezt, mert ugye a Pride nem egy kötelező esemény.
Amúgy, ha már a Pride olyan felháborító meg kirívó pár eset miatt, akkor azokról, akik ellenzik a melegházasságot is ez alapján alkossunk véleményt?
Meg a sok náci alapján?
A gyerekeknek sem kell nézni. Nem kötelező részt venni.
Persze amikor kiviszik a gyerekeket "ellentüntetni" akkor ne csodálkozzanak:
Ha meg bármi kompromittáló dolgot látsz, amit egy heteró pár sem tenne/tehetne meg, az meg így is és úgy is büntetőjogi kategória, felesleges azon paráznod, hogy a melegek majd nyilvános fognak szexelni, mert kihívhatod rájuk a rendőröket.
Nem azért, mert melegek, hanem mert nyilvános helyen szexelnek.
Ahh :D
Örülök, hogy te is így látod, hogy az a legnagyobb gond a Pridedal, hogy akadályozza a közlekedést.
Igaz, pontosan ez még a szervezők számára is probléma lehet, hogy legutóbb is 20 ezer ember számára kellett biztosítani az "útvonalat", ami azért nem kevés.
De azt gondolom, hogy mondjuk az a pártízperces kerülő bárki számára elviselhető dolog EGYSZER EGY ÉVBEN, perszer mindez csak azok számára, akiket tényleg akadályoz a Pride útvonala vagy tényleg ragaszkodik hozzá, hogy elkerülje annak közelségét.
"De ok, felvonulok pár heteróval meztelenül, megőrűlve, táncolva, óbégatva, hogy én örülök hogy heteró vagyok és ez az egész csak akkor lenni és pont ott ahol a pride, ehhez mitszólnátok? :) Sokan megjelenhetünk ám... ;)"
Ezt hívják ellentüntetésnek, aminek több tucat/száz részvevője van minden évben.
Látom nem érted, amit leírtam. Ezt írtad:
"De ok, felvonulok pár heteróval meztelenül, megőrűlve, táncolva, óbégatva, hogy én örülök hogy heteró vagyok és ez az egész csak akkor lenni és pont ott ahol a pride, ehhez mitszólnátok? :) Sokan megjelenhetünk ám... ;)"
Én erre reagálva írtam, hogy ez létezik. Ellentüntetésnek szokás nevezni, azért, mert a Pride ellen irányul leginkább, mint ahogy a te kezdeményezésed is.
Az ellentüntetők pontosan azt tesik, amit leírtál és pontosan azt hangsúlyozzák, hogy a férj-feleség "felállás" a normális.
Nyilván viszont mivel ezek a tüntetők sokszor agresszívak, illetve mivel a Pride van "lepapírozva" arra a napra és helyszínre és nem az ellentüntetők, továbbá mivel az ellentüntetők kevesebben vannak, ezért közvetlenül a Prideon nem vehetnek részt és nem akadályozhatják meg azt, ugyanakkor nyilván joguk van békés (és leginkább kevésbé békés) módon kifejezni a véleményüket.
Gondolom ez tiszta sor.
Viszont, ha te úgy érzed, hogy emellett egy másik tüntetést/felvonulást/bármit akarsz szervezni máshol, akkor arra is lehetőséged van.
Ugyanazt az utat kell bejárnod, mint a Pride szervezőinek.
Nyilván kell hozzá részvétel is, többek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!