A keresztény egyházak, mint Hit Gyülekezet, stb. megszabják a házasélet szabályait. Mit, hogyan tehet egy férfi és nő a hitvesi ágyban? Én nem találtam ezen a területen igéket a Bibliában.
Hogy a Hit gyülekezet mit szab meg, azt nem tudom, de mint mindig most is azt mondom, hogy a Bibliában leírtak a mérvadók.
Az tény, hogy a Teremtő a Férfi és a Nő közötti öröm szerzés egyik forrására, úgy teremtette meg az embert, hogy ne csak az utódok nemzése legyen a cél. ám itt is vannak alapelvek, amiket figyelembe kell venni.
Vagy is, ami nem természetes, az helytelen, ezért biztos, hogy Isten nem támogatja azokat a szokásokat, ami túl megy a természetes szokásokon, és olyan dolgokat hoz elő, ami nem rendeltetése szerint való.
Ilyen lehet, amikor a nemi szerveket, olyan helyen használják, ahova nem való.
Ezt nevezik Fertőnek, és gusztustalan.
"Vagy is, ami nem természetes, az helytelen, ezért biztos, hogy Isten nem támogatja azokat a szokásokat, ami túl megy a természetes szokásokon, és olyan dolgokat hoz elő, ami nem rendeltetése szerint való.
Ilyen lehet, amikor a nemi szerveket, olyan helyen használják, ahova nem való.
Ezt nevezik Fertőnek, és gusztustalan."
Na, kis csillagom, a nyelved mire való? Ízek érzésére, és a hangképzésben is fontos szerepe van. Igaz? Vajon arra teremtetett, hogy a másik szájában turkálj vele, és csókolózz? Na, akkor tessék ezt a fertőt és gusztustalanságot azonnal abbahagyni, és mindenki óva inteni, hogy ez mekkora bűn Isten szemében, mert természetellenes.
A kötözködés az erőssége....
a nemi szervekről beszéltem....
"nagymama"
Hát ebből látszik, hogy fantáziád nincs, ha nem mehet túl a természetellenességen.
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!