A keresztény egyházak, mint Hit Gyülekezet, stb. megszabják a házasélet szabályait. Mit, hogyan tehet egy férfi és nő a hitvesi ágyban? Én nem találtam ezen a területen igéket a Bibliában.
Szia!
Kereszténység és H. gy,...értelmezhetetlen a kérdés.
Szia!
Te miért gondolod így?
Köszi!
Valóban!
A hitvesi ágy dramaturgiája is a Biblia szavain kell,hogy alapuljon.
Ennek megismerésére olvasgassuk figyelmesen az "Énekek Énekét"!
Kedves kérdező,és bárki!
Mely alkatrésze kedves,és kívánatos kedvesednek,és melyik útálatos?...Te nem szereted az egészet?
Nem a kijáratra gondoltam a kérdés feltételekor...
A H.Gy. és a kereszténység miért összeegyeztethetetlen?
Ezt ne olyanoktól akard megkérdezni akik soha nem tértek meg és valami bálványt csinálnak maguknak a kereszténység Istenéből.
Az újszövetség szerint keresztény az aki Krisztust utánozza, vagyis aszerint él. Ezeket az erényeket senki nem tudja magában kimunkálni saját erejéből, hanem csakis a Szentlélek munkája a hiteles. Akiben nincs Szentlélek és úgy próbál fotelből ítélkezni, az olyan mint a konkoly. Másokat mérgez azzal, hogy távol akarja tartani a jó magtól, és a tiszta víztől, a Szentlélektől. (Ef. 1:13)
"Akiben nincs Szentlélek és úgy próbál fotelből ítélkezni, az olyan mint a konkoly. Másokat mérgez azzal, hogy távol akarja tartani a jó magtól, és a tiszta víztől, a Szentlélektől. (Ef. 1:13)"
Hiszen Te megítéled azokat, akik ítélkeznek. Miért nagyobb az ő ítélkezésük a Te ítélkezésedtől? (Miért Pál van idézve megint, amikor valakinek a fejét kell verni, és Pál, aki megítél mindenkit, aki nem az ő torzszüleményét képviseli...)
imakommandós!
A fenti kérdésre tudsz választ adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!