Hol tudok keresztény fiatalokkal ismerkedni? ;)
Konkrét oldalt nem tudok, de nekem írhatsz, ha szeretnél.
18/L
Merete (vagy Remete?)
Csak a vallásosak lehetne ennyire arrogánsak és elitisták egymás között. Nem lehet egyszerűen csak barátkozni, muszáj a vallási hovatartozást az ismerkedés előfeltételének jelölni. Na ez totális kirekesztés. A szeretet szolgáinak mindenkit egyformán szeretni kell. Ja, azok nem itt vannak. Várom a böfögésed, hiszékeny negyedbarátom.
Zenon, szerintem teljesen érthető, ha valaki keresztényként pl. keresztény házastársat szeretne. Nyilván két keresztény jobban megérti egymást. Így 20 évesen nyilván ilyen emberekkel szeretne ismerkedni is.
Kérdező, szerintem is próbálj meg a közeli plébániákon érdeklődni, és nézd meg a honlapjukat is. Sajnos vidéken eleve kevesebb a fiatal, ezért kevesebb ilyen közösség is van. Esetleg itt még nézelődhetsz, hátha találsz valami hasznosat: [link]
Ezen kívül elmehetsz különböző ifjúsági találkozókra, ha van rá időd és kereted. Most hétvégén volt egy Nagymaroson, de nyáron szokott lenni Egerszalókon stb. Mivel nem tudom, hogy egyetemista vagy-e vagy már dolgozol, nem tudom, hogy a több napos keresztény táborok jók-e neked, ilyenből találsz sokat, főleg dicsőítő táborokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!