Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos emberek! Mit gondolto...

Vallásos emberek! Mit gondoltok a homoszexualitásról, homo szexről? Mit gondoltok a melegekről? Mit gondoltok 2 férfi vagy 2 nő boldog, harmónián és szereteten alapuló együttéléséről?

Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 21:05
 41/92 ka.ka.o ***** válasza:
* jogod
2017. okt. 28. 09:19
 42/92 anonim ***** válasza:
0%
Undorító dolog, hogy felhívják a figyelmet magukra (pride például), amit én mint rájuk egyáltalán nem kiváncsi ember hiradótól kezdve mindenütt a buzulást láthatom. Otthon csinálják, egymásközt elbújva, ahogyan én a feleségemmel sem állunk ki a nyílt utcára, hogy mindenki lássa ahogy éppen végezzük a hálószobába való dolgunkat.
2017. okt. 28. 09:35
 43/92 A kérdező kommentje:

Utolsó elolvastad a kérdést és a rá adott válaszokat, kommenteket?

Mert nem úgy tűnik...

2017. okt. 28. 15:12
 44/92 anonim ***** válasza:
70%
#42, te hol láttál melegeket a nyílt utcán szeretkezni? Mert én még nem láttam ilyet.
2017. okt. 28. 16:08
 45/92 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező véleményeket vársz a kérdésedre, nem? Ezek lehetnek számodra rosszak vagy jók. Utolsó a felvonulásokon mesztelenkednek, nyíltan csókoloznak ami hát pár embernek (köztük nekem sem) a szívem csücske. Gyerekek előtt csókoloznak agyilag teljesen zokni módján, ha nektek ez tetszik, hívjátok fel őket, hogy nálatok szívesen prütykölhetnek. De már ne is haragudj, én hadd ne nézzem már. De kussolni kussoljak, könyörgöm, ennyire lecsúsztunk? Nyílt utcán láttam két b.uzt, akik szopta a másikat, ezt nekem elkéne néznem? Soha a büdös életben, SOHA! undorítóak, menjenek szobára egymás pnjt vagy fszt szpkodni, de én maradjak kussban, meg én beteg vagyok meg fóbiás, már ne is haragudj ez azért tényleg a legallja a társadalomnak.
2017. okt. 28. 16:55
 46/92 anonim ***** válasza:
0%
Lepontozva meg le vagyok, igaz kérdező? Mont a többiek akik nem számodra megfelelő választ írtak. Gratulálok neked is.
2017. okt. 28. 16:59
 47/92 anonim ***** válasza:
70%

Most szerinted ez igazán keresztényi? Jézus erről beszélt? Hogy így kell viszonyulni másokhoz?.

Szerintem csak egy ostoba provokátor vagy, aki így akarja lejáratni a keresztényseget.

2017. okt. 28. 17:05
 48/92 anonim ***** válasza:
0%
Ember, nem mondtam azt, hogy ki kéne írtani őket? csak azt, hogy ez sok ember számára undorító, amit csinálnak. Hol írtam olyat, hogy megkellene nyúznom vagy, az összeset ki kell irtani? Gondolkozz már jó ember, ha nekem gusztustalan valami és ráadásul a kérdező véleményeket vár, mert nyílván nem azért tesz fel valaki egy kérdést, mert: de szépek a betük, hanem mert véleményt és választ is vár rá. Mint írtam ez lehet kellemetlen, rossz és a kérdezőnek helyén való válasz is. De nem fogok bólogatni, hogy igen szuper amit tesznek, ha egyszer undorító az, amit csinálnak. Nem fogok kussolni, ne csináljuk már, ebbe nincs semmi provokáló. Vedd annak ha akarod, de én nem annak szántam a te hiányosságod, ha ezt így veszed.
2017. okt. 28. 17:15
 49/92 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg leakarnám járatni a keresztényeket, keresztény létemre máshogyan tenném nem így. Plusz Pál a rómaiaknak írt levelében is fajtalankodásnak vagy förtelmes bűnnek írja le. :)
2017. okt. 28. 17:19
 50/92 anonim ***** válasza:
94%

"Undorító dolog, hogy felhívják a figyelmet magukra (pride például), amit én mint rájuk egyáltalán nem kiváncsi ember hiradótól kezdve mindenütt a buzulást láthatom. Otthon csinálják, egymásközt elbújva, ahogyan én a feleségemmel sem állunk ki a nyílt utcára, hogy mindenki lássa ahogy éppen végezzük a hálószobába való dolgunkat."

Nem értem, ki hívja fel magára a figyelmet? A pride mindössze évi 1-2 órácskát vesz igénybe. Erről az 1-2 órás eseményről tudósítanak a híradók egy nagyon rövid bejátszást, szinte csak említés szinten. Idén szándékosan figyeltem, az M1 híradója épphogy csak megemlítette a pride-ot. Szóval ha tv-t nézel, akkor max 1 perc erejéig zavarhatta a kis életed a pride. Ha interneten zavar, egyszerű a megoldás: nem kell rákattintanod az arról szóló hírre. :)

De ha már a pride-nál tartunk, a több ezer ember közül van néhány tucat, aki valóban undorító, de amiatt a néhány ember miatt miért kell minden meleget undorítónak tartani, ezt sosem értettem...

2017. okt. 28. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!