Vallásos emberek! Mit gondoltok a homoszexualitásról, homo szexről? Mit gondoltok a melegekről? Mit gondoltok 2 férfi vagy 2 nő boldog, harmónián és szereteten alapuló együttéléséről?
Volt már, ezerszer.
Homoszexuális cselekedet: bűn
Homoszexuális ember: nincs vele bajom, ugyanolyan ember, mint bárki más. Minden ember bűnös, és mindenki más bűnökkel küszködik. Szeretettel kell fordulni feléjük is, nem gyűlölettel, ítélkezően.
Azt tudom írni továbbra is, mint az összes többi ilyen kérdésnél:
A homoszexuálisok közötti szexuális kapcsolat bűn. Az együttélés is az. Ha ezekkel nem él, akkor nem bűnös önmagában csak azért, mert amúgy homoszexuális.
Nos,a homoszexuális ismerőseim műveltebbek,udvariasabbak,előzékenyebbek az átlagnál.
(A "meleg"kifejezésnek semmi köze a homoszexualitáshoz!Kérem ezt a torzítást ne használja senki!)
Én jó viszonyban vagyok minden homoszexuális ismerősömmel.Akár azt is mondhatom,hogy jobb viszonyban,mint más bűnökben vergődőkkel.
A férfi jobban tudja egy nőnél,hogy mi jó egy férfinak(amint nő a nőnek),s ezért a harmóniát egyszerűbb felépíteni,fenntartani nekik.
A homoszexuális szex bűn.A bűnöst kell szeretni,s nem a bűnt!
Van jogod attól hányni, amitől akarsz/ami berögződött.
De ezt megteheted halkan, anélkül hogy másokat bántanál/diszkriminálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!