Az istenhívőket miért nem védi a törvény az ateistákkal szemben?
@132:
"csak az igazi háziasan elkészített hamburgert eszem meg. De az már nem hamburger!"
Hádde ott van, te írtad, hogy hamburger. Teljesen összezavarsz :D De csalódtam, nagyot. Ezek szerint mégsem vagy vegán. :(
Tessék! Tudtam én mindig, hogy ez a Ronald McDonald egy sátánista!
Csak nézzétek meg a maskarájában, egyértelmű, hogy kit szolgál!
De most tényleg, kérdező, szerintem hanyagoljuk a kérdést, mert ez egyre kínosabb.
Áramlatok... 4 évig jártam egy refi gimnáziumba, mely szecessziós stílusban épült. Amelyre eléggé jellemzőek a keleties vonások. Baj? Nembaj!
Amúgymeg igen, van két áramlat is, amelyet a haldokló nyugatról sodort át a szél, s mely célja a nyílt agymosás: Az egyik az Intelligens Tervezősdi, a másik meg a modern (kKenhami, hovindi) kreacionizmus.
Áh, igen, és légyszíves ne "Flood"-olj, mert láthatod, mi történik.
Nem kell mindent bemásolni, elég azt, amire reagálni akarsz. De kérlek, semmi esetre se másold be az egészet kétszer, mert nyomonkövethetetlen.
Mondom én, hogy a kedves kérdező az iszlámot is többre tartja az ateizmusnál, és csodálja, követendőnek tartja, hogy ott nincs vallásszabadság és üldözik az ateistákat.
Egyébként meg ha megengeded vitatkoznék a vallásos ember felsőbbrendűségével kapcsolatban. Szerintem a távoli jövőben el fogjuk hagyni a vallásokat. Jelenleg az emberiség olyan, mint egy kamaszkorba lépett tini, aki kezdi felismerni, hogy a képzeletbeli lények (amelyekre egyébként az ő egészséges szellemi fejlődésének elősegítése érdekében szüksége volt) nem léteznek, de majd rá fog jönni, hogy kiegyensúlyozott felnoőttként nincs is szüksége télapóra, meg húsvéti nyuszira, meg képzeletbeli barátra sem.
Ugyanígy az emberiség múltjában (és egyeseknek ma is) szükség volt egy amolyan lelki megerősítésre valamilyen képzelt hatalomtól, de ma már egyre többen jönnek rá, hogy enélkül a képzeletbeli erő nélkül, a magunk lábára állva és a saját tetteinkért felelősséget vállalva is lehet, létezni. Én ennek a felismerését (vallások elhagyása) tekintem egy igazi szellemi mérföldkőnek a fejlődési úton.
""csak az igazi háziasan elkészített hamburgert eszem meg. De az már nem hamburger!"
Hádde ott van, te írtad, hogy hamburger. Teljesen összezavarsz :D De csalódtam, nagyot. Ezek szerint mégsem vagy vegán. :("
Voltam vega is. Abszolút egészségesen éltem.
"De most tényleg, kérdező, szerintem hanyagoljuk a kérdést, mert ez egyre kínosabb."
Nekem nem kínos a kérdés.
Miért nem szabályozzák a törvények azt, hogy hol a határ? Ha valaki ateista, az az ő döntése. De ne bántsa a jámbor hívőket, azért mert követnek valamilyen vallást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!