Az istenhívőket miért nem védi a törvény az ateistákkal szemben?
Kérdező!
Én azt javasolnám neked, hogy ne ellenségekre mutogass, hanem barátokat szerezz. Ne azon gondolkozz, hogy hogyan lehet tenni az emberek bizonyos csoportja ellen, hanem azon, hogy hogyan lehet tenni az emberekért. Amire te ráléptél, az nem krisztusi út, nem Jézus tanításainak útja. Jézus azokért is imádkozott, akik lenézték, leköpték, sőt, halálát okozták. Nem az emberek ellen akart tenni, hanem értük. Nem a rosszakra mutogatott, hanem a jót próbálta terjeszteni.
Ha szeretnéd Jézus tanításait terjeszteni, tedd azt. Fogadd be a szívedbe ezeket a tanításokat, lásd meg bennük a jót, és ezt a jót próbáld továbbadni. A jót nem emberek megbélyegzésével, ellenségnek való kinevezésével tudod terjeszteni. Ne ellenségeket láss hát másokban, legyenek azok hitetlenek, vagy más hitű vallásosok, hanem potenciális barátokat. És úgy állj hozzájuk. Ez Jézus útja. Ugye látod mennyire más ez, mint az az út, ahol te vagy?
Így van kérdező! Az összes mindenkit, aki ateistának vallja magát, hurcolják és gázosítsák el.
("közösen kitakarítjuk a tisztátalanokat")
A tisztogatás után állítsanak fel a vallási közösségek gondolatrendőrséget. Aki mást mer gondolni, mondani, mint amit a vallási vezetők mondanak, vagy mint ami a Bibliában írva vagyon, azt szintén hurcolják el, és büntetésül, amikért mocskos módon agitálni akarta a jámbor hívő lelkeket, átnevelő táborban térítsék jobb belátásra, bármilyen eszközzel.
(" Ideje összefogni azért, hogy ne terjedjenek és ne hassanak ránk azok a tanok, hatások, elvek, amelyek megrondítják az életünket" és "Tehát mindent meg kell tenni azért, hogy a romlás képviselőinek tanai ne akadályozzák a tisztábbá válását azoknak, akik hívők.")
Ó, várj, ez olyan ismerős........
"Mojjo nevű felhasználó válasza:
Kérdező!
Én azt javasolnám neked, hogy ne ellenségekre mutogass, hanem barátokat szerezz. Ne azon gondolkozz, hogy hogyan lehet tenni az emberek bizonyos csoportja ellen, hanem azon, hogy hogyan lehet tenni az emberekért. Amire te ráléptél, az nem krisztusi út, nem Jézus tanításainak útja. Jézus azokért is imádkozott, akik lenézték, leköpték, sőt, halálát okozták. Nem az emberek ellen akart tenni, hanem értük. Nem a rosszakra mutogatott, hanem a jót próbálta terjeszteni.
Ha szeretnéd Jézus tanításait terjeszteni, tedd azt. Fogadd be a szívedbe ezeket a tanításokat, lásd meg bennük a jót, és ezt a jót próbáld továbbadni. A jót nem emberek megbélyegzésével, ellenségnek való kinevezésével tudod terjeszteni. Ne ellenségeket láss hát másokban, legyenek azok hitetlenek, vagy más hitű vallásosok, hanem potenciális barátokat. És úgy állj hozzájuk. Ez Jézus útja. Ugye látod mennyire más ez, mint az az út, ahol te vagy?"
Kedve Mojjo!
Naivitásod határtalan. nem mutohatok senkire, hanem azt írtam le, hogy bizonyos áramlatok károsak. Ha te ezeket az áramlatokat szereted, akkor menj közéjük. nem fogsz tudni semmit tenni értük, hiába emberek, mert azt várják, hogy a tolerancia nevében TE fogadd el őket és ne ŐK vegyenek vissza magukból. Nem krisztusi út amelyen vagyok, az lehet, de krisztus idejáben nem volt ilyen ragadványos a világ. Ami elviselhetetlen az elviselhetetlen. ami visszataszító az visszataszító. Ami gusztustalan az gusztustalan. Ami természetellenes az természetesellenes. Ami zavaró az zavaró. Ami életellenes az életellenes. Hadd ne folytassam tovább, de ha akarod, akkor teszem. Jézus valóban imádkozott a rosszakért. De ő csak három évig tapasztalta őket. Én meg már nagyon régóta. Én is imádkoztam azokért, akik szennyezik a világot, meg szerintem más is, ennek ellenére egyre sóderszínűbb a bolygónk. Itt már az ima nem segít. Terjesztheted a jót. teszem én is, de lagalább rosszat nem teszek. De jók példáját a rosszak nem veszik át. És büdös rohamban terjed a rosszaság. Azt gondolom, hogy a jóknak több a joguk van a létre,mint a rosszaknak. Ezért fel kell lépni létünk miatt.
Jézus tanításait nagyon sokan terjesztik. cserébe leütik őket érte. Sokan befogadták a tanításait, azok normálisan is élnek, ezért van üldözésben részük, ráadásul nem tisztelik őket, hanem rájuk akarják kényszeríteni azt, hogy fogadják el a tisztátalanok társaságát. A jók azok jók. Az ellenségnek pedig joga van jóvá válni. Kívánom, hogy legyenek a barátaid a védenceid. Én nem fogok alkalmazkodni a mocsokhoz. Jézus nem azt tanította, hogy a gusztustalanságot fogadd el. Pont azt tanította, hogy tisztaságot közvetíts. Nagyon nem vagy tisztában a tanításaival. Az az út, amelyre gondolsz az a te utad, mert azt vallod. Egészségedre!
@103:
"Nem krisztusi út amelyen vagyok, az lehet, de krisztus idejáben nem volt ilyen ragadványos a világ."
Tehát kifogásokat keresel, amiért letértél a Jézus által kijelölt útról? Egy kereszt ény azért keresztény, mert a krisztusi úton halad, akármi is történik és akármi van körülötte. Nem kifogásokat keres eltévelyedésére, amivel ráadásul tisztában is van. Gondold ezt át.
"Jézus valóban imádkozott a rosszakért. De ő csak három évig tapasztalta őket. Én meg már nagyon régóta."
Úgy gondolod, hogy jobban ismered a világ rosszabbik oldalát, mint Jézus, Isten megtestesült fia? Tényleg?
"Pont azt tanította, hogy tisztaságot közvetíts. Nagyon nem vagy tisztában a tanításaival."
De, tisztában vagyok vele, pont erről beszélek. Te nem tisztaságot közvetítesz. Kifogásokat keresel, hogy ne kelljen azt közvetítened, lsd az előzőeket, vagy épp ezt:
"Jézus tanításait nagyon sokan terjesztik. cserébe leütik őket érte."
Én ennyit tudtam neked segíteni. Remélem visszatalálsz a helyes ösvényre, de ehhez magadnak kell tenned, én többet nem tehetek érted.
Így van kérdező! Az összes mindenkit, aki ateistának vallja magát, hurcolják és gázosítsák el.
("közösen kitakarítjuk a tisztátalanokat")
A tisztogatás után állítsanak fel a vallási közösségek gondolatrendőrséget. Aki mást mer gondolni, mondani, mint amit a vallási vezetők mondanak, vagy mint ami a Bibliában írva vagyon, azt szintén hurcolják el, és büntetésül, amikért mocskos módon agitálni akarta a jámbor hívő lelkeket, átnevelő táborban térítsék jobb belátásra, bármilyen eszközzel.
(" Ideje összefogni azért, hogy ne terjedjenek és ne hassanak ránk azok a tanok, hatások, elvek, amelyek megrondítják az életünket" és "Tehát mindent meg kell tenni azért, hogy a romlás képviselőinek tanai ne akadályozzák a tisztábbá válását azoknak, akik hívők.")
Ó, várj, ez olyan ismerős......
Nem az ateistákat hurcolják meg. Hanem azokat, akik az Erkölcs szerint akarnak élni. Ezt már meg is tették. Lásd a múlt századi keresztényüldözéseket. Munkatáborokba vitték éket, megkínozták őket, megölték őket, elítélték őket, tönkretették az életüket, gátolták őket.
"A tisztogatás után állítsanak fel a vallási közösségek gondolatrendőrséget."
Te jól vagy? Pont, hogy a gondolatrendőrséget azok hozták létre, akik a mai és tegnapi pszichológia képviselői. csak te ezt nem látod, mert te is hasonlójuk vagy. Mindent megtesznek azért, hogy a hagyományos és életteli erkölcs terjedését gátolják, azért hogy annak helyébe a saját elveiket foganatosítsák.
"Aki mást mer gondolni, mondani, mint amit a vallási vezetők mondanak, vagy mint ami a Bibliában írva vagyon, azt szintén hurcolják el, és büntetésül, amikért mocskos módon agitálni akarta a jámbor hívő lelkeket, átnevelő táborban térítsék jobb belátásra, bármilyen eszközzel.
Arról van szó valójában, hogy utálják a vallásosokat azért, mert nem azok nem akarják elfogadni a modern gondolkodásnak nevezett tisztátalanságot. Táborokba pedig a vallásallenes ideológiák hívei vittek, hurcoltak becsületes vallásgyakorló embereket.
Beidéztél:
"(" Ideje összefogni azért, hogy ne terjedjenek és ne hassanak ránk azok a tanok, hatások, elvek, amelyek megrondítják az életünket" és "Tehát mindent meg kell tenni azért, hogy a romlás képviselőinek tanai ne akadályozzák a tisztábbá válását azoknak, akik hívők.") "
A törvénynek biztosítania kell a szabad vallásgyakorlást. Így azt is biztosítania kell, hogy a zavaró tényzők távolodjanak el tőlünk. Jogunk van tiszta környezetben élni, dolgozni, szórakozni.
"Ó, várj, ez olyan ismerős......"
Még nem az. Mindennek eljön az ideje. Hamarosan.
Azt gondolom, hogy meg kéne alkotni a tisztelet törvényét. Ebben Magyarország lehetne a legelső. Az ötlet magyaré.
Sok pontot kéne a törvény alá sorolni.
Pl.:
Tiszteljük a hagyományos párkopcsalati szinten élő emberek jogaut.
Tiszteljük a heteroszexuálisakat
Tiszteljük a nő-férfi házassági kapcsolatokat
Tiszteljük a gyermekes családokat
Tiszeljük a gyermekeket vállalókat
Tiszteljük azokat, akik az ifjúságot az egészséges nő-férfi kapcsolatra okítják
Tiszteljük azokat, akik szeretik Istent
Tiszteljük azokat, akik tisztelik az ősök értünk tett küzdelmeit, harcait
Tiszteljük azokat, aki elutasítják a tisztátalanságot
Tiszteljük azokat, aki a tisztátalanság és a mocsok elkerülésére tanítják a jövő nemzedékét
Tiszteljük azokat a tanítókat, akik őrködnek a tisztesség törvényei felett
Tiszteljük és védjük erkölcsi tanítóinkat
Nem akarok belefolyni a vitába, de ez azért böki a csőröm.
Múlt századi keresztényüldözések, munkatáborok stb, mi?
Az előtte levő századokat miért nem említjük meg? Inkvizíció? Boszorkányüldözések.
Vaaaagy.
Azt mondtad, hogy minden vallást ugyanúgy támogatsz mint a sajátodat. A közel-keleti iszlám enyhénszólva elfogultságának az ateistákkal szemben?
Nem?
Semmi?
Oké...
Na azt még hozzátenném.
Te most ezekkel a "törvényekkel" el akarod nyomni az ateistákat. Állítólag mi is ezt csináljuk, ami mint tudjuk bűn stb stb.
Gratulálok! Erkölcsileg fejlett, felsőbbrendű teistaként lesüllyedtél a csúnya rossz gonosz ateisták szintjére.
A te istened erről most mit gondolhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!