Mi a Szentháromság az alábbiak szerint?
István35 bejegyzései szerin:Az Atya nagyobb Jézusnál,Szentszellemnél.
Az Atya egyenlő Jézussal és a Szentszellemmel.
Az Atya mindent Jézusnak adott akkor mi maradt az Atyának,és ha a Szentszellem nemkapott semmit,hogy egyenlőek?
János.17:3.Az pedig az örök élet,hogy megismerjenek Téged az egyedüli igaz Istent,és akit elküldték a Jézus Krisztust.
1Tesz.1:9
1.János.5:20
1.Tim.4:10
5Mozes.6:4
5.Mozes.32:39
Efé.4:6
5.Mozes.5:7
Ézsaiás.42:8
Zak.14:9
Márk.12:29
1Kori.8:6
Zsoltár.83:18,19
1Timoteus.2:5
170.Ne szálj ki most jő a java!
Mostanig kérted a bizonyítékot.
Miért kérted ha kiszálsz?
162.
Annyit zakatoltál ezen a kérdésen ,küldök érte egy ajándékot.
Ha már a videók keztek hódítani.
Kérdező, ne youtube-os videókat linkelgessél, hanem írd le végre, hogy szerinted miért nem bibliai a Szentháromság. Kezdjük a Fiú Istenségével. A Biblia szerint Isten a Fiú vagy sem?
Tit 2,13
"Várjuk reményünk boldog beteljesülését: a nagy Istennek és Üdvözítőnknek, Jézus Krisztusnak dicsőséges eljövetelét"
János 1,18
"Istent soha senki sem látta: az egyszülött Isten, aki az Atya kebelén van, az jelentette ki őt."
János 20,28
"És felele Tamás és monda néki : Én Uram és én Istenem!"
Nos?
176.
Amióta az/az 4 éve az oldalon vagy,mindig kéred a választ.
De miért?
Már számtalanszor irtam,hogy Jézus nem beszélt rolla az apostolok sem,akkor te miért préseled bele a bibliába egy hamis háromságos tant.
A linkek magukért beszélnek.
Cáfold meg a bibliát köztük amit Jézus mondott a János 17:3-ban.Mondjad,hogy Jézus hazudik és a főkérdésben lévő összes idézetre mondjad hazudnak.
És mondjad ami nincs a bibliában az igaz.
176.Ezt elfelejtettem.
https://youtu-be/jlGYIboKndk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!