Mi a Szentháromság az alábbiak szerint?
István35 bejegyzései szerin:Az Atya nagyobb Jézusnál,Szentszellemnél.
Az Atya egyenlő Jézussal és a Szentszellemmel.
Az Atya mindent Jézusnak adott akkor mi maradt az Atyának,és ha a Szentszellem nemkapott semmit,hogy egyenlőek?
János.17:3.Az pedig az örök élet,hogy megismerjenek Téged az egyedüli igaz Istent,és akit elküldték a Jézus Krisztust.
1Tesz.1:9
1.János.5:20
1.Tim.4:10
5Mozes.6:4
5.Mozes.32:39
Efé.4:6
5.Mozes.5:7
Ézsaiás.42:8
Zak.14:9
Márk.12:29
1Kori.8:6
Zsoltár.83:18,19
1Timoteus.2:5
Elolvastam a GYIK-et, értelmezésem szerint az csak új, eltérő témájú kérdésekre vonatkozik, amíg egy moderátor nem javít ki, maradok ennél az általánosan elfogadott nézetnél. Elolvastam a felhasználói szabályzatot is, hogy mit tilos írni, ott említés szintjén sem szerepelt.
Egyébként, ha a GYIK-et a te értelmezésed szerint olvassuk, akkor azt te is számtalanszor megszegted már, mivel újabb és újabb kérdéseket tettél fel egyazon kérdés alá.
Szóval továbbiakban is várom a válaszodat. Mert így hiteltelen minden amit állítasz.
Kérdező!
Te ennyire naiv vagy!? :))
Csak,hogy tudd még nem vagyok 50 de már közel járok hozzá. :)
Te azt hitted,hogy egy gyerekkel beszélgetsz?
Hát tévedtél!
Megvádoltál sokmindennel!
Akkor most,hogy is állunk!?
Légyszíves válaszolj...
Ki akar végig hallgatni egy órán át ilyen motyogást?
Ha nem tudsz a feltett egyszerű kérdésre válaszolni, akkor mond azt és ne ilyen óra hosszú unalmat linkelgess.
Azért annyira igényes vagyok, hogy legalább elindítható legyen a video:
"Ez a videó nem érhető el."
De továbbra sem érdekelnek videok, még egy választ megvárok, ha ott is kitérsz a válaszadás alól, akkor kiszedem ezt a kérdést a követettek közül, mert ennek sok értelme nincs.
Ezek a linkek legalább olyan jók és szilárdak, mint az érveid.
További jó szórakozást, kiszálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!