Isz.400-ig miért nem létezett a Szentháromság?
1099.Ja elfelejtettem:
Nagy C.Az eretnekekkel harcolt de akikkel szemben harcolt azok is eretnekek voltak a Krisztusi tanítással szembe.
Ugyan is a biblia szerint sem a háromságosoknak sem az ellenkező oldalnak nem volt igaza.
Ezek az egész az Isten szava ellen voltak és vitatkoztak az ember alkotta hamis háromságon.Egyik oldal sem a bibliát a kezükbe fogva harcolt,mert ha azt tették volna Isten szava megvédte volna valamelyiket.
Ekkor már régen beállt a szakadás a profécia szerint.És ha Pál szerint szakadás volt akkor nincs folytonosság.
Csak éppen ti is a másik oldal is erőlteti a magáét.
Te vagy az aki Konstantin személyével hadakozik. Aztán kiderül hogy még ez az érv is inkább a Tanúk ellen szól, marad a személyeskedés?
Gondolkodj egy kicsit, mindezidáig mindenről, amivel érvelni próbáltál, kiderült hogy sokkal inkább szól a szektád ellen mint bármelyik keresztény felekezet ellen. Nem tűnik fel milyen kettős mércével mérsz, és hogy a Biblia ellen beszélsz?
"Bibliával a kezében"
Itt már az ember tényleg csak a fejét tudja fogni, ezen a mérhetetlen ostobaságon.
Te a Níceai zsinatról beszélsz, ami Kr.u. 325-ben volt. A Biblia kánonját pedig később, Kr.u. 382-ben zárták le (Római zsinat). Előtte is voltak szent könyvek, de a Biblia mai értelmeben csak 60!!! évvel később állt össze. Hogy a csudában tarthatták volna a Bibliát a kezükben a Níceai zsinaton, amikor még nem is volt?
Ez van, amikor olyan akar tanítani, aki nem tud semmit.
1102.A Tanuk a szakadás idején nem harcoltak senki ellen és senki mellett.
Miután megszünt a szakadás a bibliával a kezükben Isten szava mellett békésen és szeretettel harcolnak,minden ember életéért.
Ugy mint a tiédért is,semmi harag nélkül.
1103.Erdekes vagy,és pimasz is mellé.Azt állítod a Krisztusi folytonosság alapján jött létre a háromság Niceába 325-ben.Hogy tudott Isten szava nélkül pontos dogmát létrehozni?Ugyanis állításod szerint nem volt Isten szava.Na és 382 lett Isten szava.
Mot akkor Isten szava nélkül lett létrehozva a háromság,vagy Isten szavával harcolhatott a két ellenfél.
Tudjuk egyiknek sem volt igaza de a tanítás ha rosszul tanították is volt.
Vagy a bibliát 382 varázsütésre irták?
Itt már tényleg foghatod a fejed,mert egyik gondolatod Üti a másikat.
Igy képeznek ki a hazug tantételek hazug embereket.
Ezzel meg is magyaráztad,hogy a hiányos ismeret árán született a háromság.
De azt nemtudod megmagyarázni,hogy egy keresztény nem öli meg a másikat.Hisz volt/van tizparancsolat.
Még a keresztes háborúban sem,de még az inkvizícióban sem,mert ezt a négy betüt a papagály is tudja"ne ölj"
No én feladtam, a szellemi sötétség ellen vitatkozni nem érdemes.
Mellesleg a "ne ölj" felénk 5, az az ÖT betű, nem négy, mint felétek.
Itt a baj szellemi sötétségben vagy.
Ezért kezted el a személyeskedést.
Most is harcolsz, csak mert rá mertünk mutatni az Őrtorony hazugságaira.
Wow,amikor megláttam a számot a kérdés mellett,nem akartam elhinni? Bírjátok még? :)
(Tisztázásképp,nem vagyok tanú) :)
1108.Az Őrtorony minden gondolata alá van támasztva bibliai idézetekkel és ha van ellentmondásos akkor idéz az őrtoronybol.Alátámasztva a Bibliából az Őrtorony pedig legyen szám és év ,holnap szerint ,mert sok szenylapot van támadásra.
Hiába mondod,hogy hazudik ha rácsapsz a hasadra és irod.Ezt hamis várnak nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!