Ateisták! Szerintetek miért nem létezik isten?
isten és nem Isten.
Vagyis elsősorban nem a keresztény Istenről beszélek.
Eddig csak azt hallottam, hogy a kereszténység így ellentmondásos, meg úgy cáfolja meg a valóság és a tudomány. De a kereszténység csak EGY vallás. Van mellette több száz, ha nem több ezer másik, amelyek egyikének akár igaza is lehet.
Csak a kereszténységre alapozva miért tagadjátok egy felsőbbrendű lény létét? Vagy ha van más, univerzális érvetek is, akkor mi az?
Ja, és ha kérhetném, akkor maradjunk a pusztán szubjektív, racionális érveknél és ne menjünk át a különböző vallási irányzatok ócsárlásába!
(Aki ezt nem veszi figyelembe, azt lepontozom.)
Ki beszélt itt TERMÉSZETtudományokról?
Na jó. Nekem elegem volt.
Ha csak cseszegetni tudtok akkor nem is vagyok rátok kíváncsi.
Ez csak rólatok állít ki erkölcsi bizonyítványt.
Eddig azt hittem, az ateisták olyanok, akik pusztán észérvekre alapoznak. De most már látom, hogy ti is olyanok vagytok mint a vallási fanatikusok. Amit ti gondoltok az a jó és a tökéletes és aki nem így gondolja, azt lesajnáljátok, elmondjátok mindennek és utána igyekeztek megtéríteni. (Tisztelet az igen kevés kivételnek.)
Tudjátok ez szánalmas.
Részemről befejeztem.
jesszus te tudod mi az hogy erkölcsi bizonyítvány??
:)
"de az tény, hogy te magad hasonlítod össze a természettudománnyal és mikor jön egy kérdés, amire nem tudsz választ adni és ezzel az egész hasonlatodról bebizonyosodik, hogy hibás, akkor inkább megsértődsz és elvonulsz"
Félreértesz. Nem ez a problémám.
Ebben igazad van.
"az ateisták érvei semmivel sem voltak rosszabbak, mint a tieid"
Mivel nem is akartam érvelni. Csak a véleményemet mondtam el.
Nem vagyok fizikus, ezért az ilyesmihez alig értek. De a ti hozzáállásotok az egészhez az, ami teljesen kiborít.
Csak azt lesitek, hogy mikor mondok valami olyat, ami nektek nem tetszik és máris lesajnáltok.
Tudod ez az ami szánalmas.
"ettől még nem kéne lenézni őket."
Röhögnöm kell. Pont hogy ti néztek le engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!