Ateisták! Szerintetek miért nem létezik isten?
isten és nem Isten.
Vagyis elsősorban nem a keresztény Istenről beszélek.
Eddig csak azt hallottam, hogy a kereszténység így ellentmondásos, meg úgy cáfolja meg a valóság és a tudomány. De a kereszténység csak EGY vallás. Van mellette több száz, ha nem több ezer másik, amelyek egyikének akár igaza is lehet.
Csak a kereszténységre alapozva miért tagadjátok egy felsőbbrendű lény létét? Vagy ha van más, univerzális érvetek is, akkor mi az?
Ja, és ha kérhetném, akkor maradjunk a pusztán szubjektív, racionális érveknél és ne menjünk át a különböző vallási irányzatok ócsárlásába!
(Aki ezt nem veszi figyelembe, azt lepontozom.)
Nos,kedves kerdezo,szeretnem ha valaszt adnal par kerdesemre:
1.Ha mind Adamtol es Evatol szarmazunk, akkor hogyan lettek a feketek,kinaik?
2.Az Ozonviz elpusztitott mindent,de Amerikaban amikor felfedeztek megis talaltak fekete embereket, es meg eddig fel nem fedezett allatokat(tehat nem voltak a barkaban) ott.Hogyan?
3.Isten megbuntette az embereket,mert egy tornyot akartak epiteni az egekig.Most mert nincs baja asok felhokarcoloval,sot az urhajokkal?
4.Az emberek talaltak dinoszaurusz,mas csontokat.Errol miert nem ir a Biblia?
Es most komolyan te hiszel egy konyvnek? Es kb 300 evvel ezelott miert kellet adozni az egyhazaknak? Mit nyujtottak ok nekik? Sot meg most is kell! Es cserebe semmit se kapunk!De miert?Mert szerintem aki kitalalta az egeszet,nagyot kaszalhatott vele!
A kereszténység saját maga ellen játszik.
Még anno úgy tudom hogy bűn a gyilkosság, akkor mi volt a keresztes háború? Isten nevében gyilkolni már nem bűn, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!