Szeretne-e valaki bármilyen kérdést feltenni egy Jehova Tanújának?
Kedves Tanu!
Mindenkinek elfogadom a kereszteny meggyozodeset,legyen az reformatus,katolikus stb.
Elfogadom azt is hogy vannak Tanuk is.DE AZT NEM HOGY EGY OSTOBASAG MIATT HALNAK MEG EMBEREK.
(Pont ebedfozes kozben vagyok,keves az idom.)Nezd at David tortenetet amikor megettek a szent kenyereket(pedig nem lett volna szabad)de a pap odadta nekik mert nem volt mas,David es tarsai pedig ki voltak ehezve.Erre a tortenetre Jezus is utal.Es ez nem volt bun a pap reszerol.
Masik:Ha szombaton beleesik a szamarad a verembe nem huzod ki mert szombat van(ujsz.)
Ember legyen eszetek es ertsd osszefuggeseiben a bibliat.
Olyanok vagytok mint a farizeusok jobban ragaszkodtok a betuhoz mint Istenhez.
Ha a te gyereked,feleseged,ferjed,szulod,baratod meghal mert nem kap vert,egy eleten at bantani fog a lelkiisneret.
HOGY FELREISMERITEK ISTENT!!!
Nem tudok veletek mit kezdeni,csak az embereket ova intem nehogy csatlakozzanak hozzatok.
Az újszövetségi levelekben világosan áll, hogy csak a zsidók közül betértekre való tekintettel tartották fenn ideiglenesen a vérevés tilalmát.
(Pál jelenése a tisztátalan állatokról)
De esetünkben nem evésről van szó, hanem orvosi felhasználásról, bármennyire is nem értitek meg.
"A szombat van az emberért, nem az ember a szombatért!"
Meg valami eszembe jutott.
Ha a gyermekednek surgosen verre lenne szuksege,mert mondjuk raesett egy uvegre jatek kozben es elvagta a nyaki utoeret.Te pedig nem egyezel bele akko meghal a gyereked miattad,es megszeged Istennek "Ne olj" parancsat.
Tehat akkor hogy is van ez ?Nem eszel verT, nem illeted a vert,nem adsz magadnak masnak vert,de megszeged a ne olj parancsot.MIERT FELJEBB VALO A VER NEM ADASA EGY GYERMEK ELETENEL.
na kíváncsi vagyok, Dávidot hogyan magyarázzátok ki?
inkább az Érveljünk a Bibliából c. hazugsággyűjteményt lapozgasd, abban hátha van valami recept
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!