Milyen munkakörökben dolgoznak a Jehova Tanúi? Van olyan munka, állás, ahol nem dolgozhatnak?
kétlem,hogy jó mixerek lennének.
Akiket én ismertem nem dolgoztak. Az apa burkoló volt, de abbahagyta, hogy téríthessen, az anya soha nem dolgozott, a gyerekek meg nálunk ettek,mert amikor hazajöttek a suliból aszülők még a körútjukon voltak. És elfelejtették, hogy esetleg a gyerekek éhesek lesznek
Nekem egy fodrászom volt JT, de tök véletlenül tudtam meg, nem ő mondta. Van nálunk egy varrónő is, ő is gyanús (a polcán lévő könyvek miatt), de szintén nem szokta mondani, ha megyek madrágot hajtatni. Ezen kívül egy titkárnőről tudok.
Felteszem, a nagy részük ugyanabból él, mint bárki más.
Egy volt osztálytársam is belépett közéjük, ő egy boltban dolgozott régebben (mostanában nem találkoztam vele). Pénztáros volt, de kisbolt révén szerintem mást is csinálhatott közben.
Kereskedelmit végzett, tehát szakmájában maradt.
Másik osztálytársam (középiskolából) tanárképzőre ment, ha jól rémlik. De akkor már aktív tag volt (de előtte évben még cserkészeket toborozott), így valószínűleg nem tért el ettől a pályától a vallása miatt.
Kocsmáros, játékteremvezető, karácsonyfaárus, rendezvényszervező (születésnapot nem ünnepelnek, a szilveszter meg az alkoholról szól) biztosan nincs köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!