Szeretne-e valaki bármilyen kérdést feltenni egy Jehova Tanújának?
Pl.:
1. Mire való a férfiak mellbimbója? (Jehova miért alkotta ezt nekik?)
2. Mire jó a csuklás? (Jehova miért így formált meg minket?)
3. Miért van szükség a szemünk esetében "vakfoltra", holott más élőlények esetében nincs? (Isten miért alkotta azt?)
4. Miért jó, hogy a tüdőbe vezető légcső a nyelőcsőből ágazik el? (Jehova miért így alkotta, hiszen így sokan megfulladnak? Van az állatvilágban jobb megoldás erre.)
5. Miért szükséges, hogy a körmünk, hajunk és más szőrzetünk állandóan növekedjen? (Jehova miért így csinált minket?)
6. Miért van egyes embereknek fekete, másoknak sárga, fehér, stb. bőrszíne? (Jehova miért így alkotott minket? És mivel az ő képése alkotott minket, akor ő most fehér, fekete, sárga, vagy mi?)
7. A kínaiaknak és más ázsaiai népeknek miért nincs fülzsírjuk, és miért az a fehér porszerű anyag van a fülükben helyette? (Jehova miért úgy alkotta őket, és miért így minket? Jehovának fülzsírja van, vagy fehér por a fülében?)
8. Egyes indián törzsek tagjainak miért nincs tériszonyuk, és miért nincs arcszőrzetük? (Jehova miért így alkotta őket. Jehovának van tériszonya? Ha nincs, akkor hogyna tudott tériszonyos embert alkotni, ha egyszer nem is ismerte a tériszonyt?)
Miért jösztök folyton hozzám hogy legyek én is jehova?
Miért akarjátok eröszakosan rám kényszeriteni a vallásotokat?
Én hányszor mentem hozzád hogy legyél Unitárius?
És a legfontosabb miért fosszátok meg az örömöt a gyerekektöl azzal hogy nincs karácsony..
El tudjátok képzelni mit érez az a gyerek...
A Jehova tanúi szeretnének-e feltenni kérdéseket?
Tévedésben vagytok, az már bizonyos.
Mindent vizsgáltatok meg, de ne csak az Őrtorony, meg az elöljáróitok tükrében.
Hallgassatok újjászületett hívő keresztényeket, a minta meggyőződéseikről beszélnek. Ehhez azonban ki kell lépni a sablonból, amit kaptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!